Bren
Elita
- Poruka
- 23.960
Tog Stevanovića možeš slobodno da vodiš kući...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Buraz, ja vec godinama mislim da si ti KristinA![]()
Necu da ga vodim kuci,zna i on sam da se vrati.Tog Stevanovića možeš slobodno da vodiš kući...
PO STO PUTA SAM OVO PONOVIO,gde god se pojavim.
ZASTO placamo ovolike pare strance kada smo se vec vise puta opekli.
NISTA novo a pozitivno nam nisu doneli,naprotiv.
Dajemo nekoliko stotina hiljada evrica Advokatu a mogli smo Stevanovica da dovedemo iz Kine za 50 ili 60 hiljada evrica.
I da je Pizon ostao,bilo bi u najgorem slucaju isto kao sada a dali bi smo 5 puta manji novac, al' Tole mora da se isprsi pa to ti je,ne razumem samo zasto moramo da dovodimo strane trenere?.
Tole NIJ KRIV ZA OVO,ne moze on da bije stapom igrace da igraju.
1:1,ne mozemo jednu Jermeniju da dobijemo???.

Mozda zato sto sam skontao sta si.Pa sto me onda oslovljavas sa BURAZERU?
Ovima treba jebati mater svima, kako ih boli djoka da se potrude malo, neverovatno kakvo odsustvo volje, zelje i casti sto je najgore.
I kad ce neko da zacepi usta ovom Stojanovicu...kaze da li smo osvojili jedan, ili izgubili 2 boda...pa cik pogodi majmuncino glupa
Dobro je na kraju. Borili smo se kao lavovi i potpuno zasluzeno smo osvojili bod.
Eh, kad bismo i protiv Siptara u utorak uspeli ovako![]()
Nije nam bio dobar Mihajlovic a valja nam advokat, za sve su krivi iz fudbalskog saveza koje treba sve najuriti i dovesti nase bivse fudbalere koji su se dokazali igrajuci u evropskim i svetskim timovima.
Ne brini,Sptare cemo pobediti,iz inata a ne zbog selektorovog rada i taktike.Dobro je na kraju. Borili smo se kao lavovi i potpuno zasluzeno smo osvojili bod.
Eh, kad bismo i protiv Siptara u utorak uspeli ovako![]()
Pa ovo je rezultat nad rezultatima! Ovo je OGROMAN uspeh sa ovakvom igrom. Treba da se radujemo za ovaj bod kao da smo osvojili svetsko prvenstvo kakav fudbal mi igramo a osvajamo bod u sred Jermenije. Muka mi je vise od ovakvog fudbala i od nasih nabedjenih zvezda. Muka mi je! Nosite se vise u Englesku, Italiju i Spaniju sa vasim milionima i igrajte za njih za pare kad necete za svoju zemlju bez para. Slepci jedni!
Ma cekaj, i tog Mihajlovica smo platili ko Murinja, mogli smo Bekvalca recimo da angazujemo, radio bi i za 30 hiljada i napravio u najgorem slucaju iste rezultate kao prethodnici, gore od ovog sa ovim igracima ne moze.
Zasto moramo da dovodimo selektore koji nas kostaju kao Di marija Mancester i vise.
SLAZEM SE.
Ma da ja ne bih menjao Toleta vec strucan stab i selektora.
A nesto od toga je vec aktuelno.
Npr moj omiljen clan stare reprezentacije Sava Milosevic je prvi covek odmah ispod Toleta itd...
Pa ne znam sta si skontao ali nije mi problem, mozes da me zoves kako hoces, znam ko sam i sta sam.I da sam zensko, zasto je lose biti zensko, iam i to svojih prednosti i lepota.Mozda zato sto sam skontao sta si.
Inace, ocajna igra. Nema nikakvih promena na bolje, ne znam kako al i dalje smo na samom dnu evropskog fudbala.
Pa dokle da menjamo stručni štab? Zar ne vidiš da svi rade isto? Govnjivom motkom treba najuriti ceo savez na čelu sa onim grobarom srpskog fudbala, pa tek onda možemo pričati o nekom boljitku.

Ma cekaj, i tog Mihajlovica smo platili ko Murinja, mogli smo Bekvalca recimo da angazujemo, radio bi i za 30 hiljada i napravio u najgorem slucaju iste rezultate kao prethodnici, gore od ovog sa ovim igracima ne moze.
Zasto moramo da dovodimo selektore koji nas kostaju kao Di marija Mancester i vise.