DZOS
Veoma poznat
- Poruka
- 13.681
Potpis na ovo! Nama vec 15 godina prodaju pricu kako svi igraju fudbal...i tacno je da je fudbal napredovo svuda ali isto tako ovo je nasa najbolja generacija u zadnjih 15 godina...i kad smo got gubili protiv ovih malih uvek je ovo bio alibi a uvek smo bili jaci od njih...A za Vejinovica ovo je smesna prica decko je puki prosek danas svi nasi veznjaci su za klasu bolji...dok je bio mladji obecavo je ali tada je prico kako mu je Holandija prvi izbor...
Ja nisam mislio da bilo sta treba biti alibi za poraz. Naprotiv, mislim samo da se bodovi osvajaju na terenu a ne pricom o "malima" i "velikima". Necemo mi pobediti nikoga ako mislimo da treba igrati samo sa "velikima" a da se podrazumeva da pobedjujemo "male". Mora se zapeti na svakoj utakmici dok se ne zavrsi pobedom. Dakle, da bi se pobedila Albanija ili Farska ostrva mora se igrati i davati golovi jer nece sami od sebe doci. To je poenta mog prilaza. Kada bi bilo po vasem principu, kada bi Klizan pobedio Nadala? Ili nasa Aleksandra Krunic Petru Kvitovu?
Ono za sta se ja zalazem jeste da postoji samo jedna-NAREDNA utakmica i da je ona njateza dok se ne odigra. Sve "pobede" unapred su opasnost za psihu igraca i navijaca. Neovisno o sportu.

Tako je to u svakom sportu. Psiha igraca je najvaznija. Kada je sve u redu u glavi tek tada dolazi do izrazaja kvalitet i klasa.