Fudbalska reprezentacija Srbije

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ti svakog trenera braniš... pa umjesto da je pozvao nekog igrača da konkuriše za tim i da samim tim budemo jači... on pozvao ovog klinca (koji će vjerovatno biti veliki golman za 3-4 godine nadam se) čisto da novine pišu da je dobio poziv u reperezentaciji... Je li ti to imalo sumnjivo?!

Prerano je da se pljuje Holanđanin. Sasvim sam siguran da će biti bolji od Žonpija i Slinavog. Mada to i nije neki uspeh...

Ti svakog trenera braniš... pa umjesto da je pozvao nekog igrača da konkuriše za tim i da samim tim budemo jači... on pozvao ovog klinca (koji će vjerovatno biti veliki golman za 3-4 godine nadam se) čisto da novine pišu da je dobio poziv u reperezentaciji... Je li ti to imalo sumnjivo?!

Sta, imace duze ruke za 3-4 godine? Da se ja pitam on bi odmah branio. Decko ne zna kako se lopta vadi iz mreze. ;)

Ako Basta ne bude igrao nema nam spasa. Sve drugo je svejedno.

Rajkovic je strasan potencijal! Bio je i Mustafa strasan potencijal al nije napravio veliku karijeru(al je opet odlicno branio za reprezentaciju....) Uopste nekapiram ovo sa Suboticem, malo sam se smirio pa pokusavam da sagledam situaciju realnije, on je odrastao preko i nije se bas puno druzio sa nasima, cujete kako decko prica, ja se idalje secam one izjace nesto u fazonu "cuo sam od svojih da se mi i hrvati bas nevolimo"...I nije bas ovo sve tako jednostavno, neki pokusavaju da ga prestave kao velikog patriotu koji je ladno odyebo Nemce, jer mu 'srce kuca za Srbiju' stvar je ipak malo drugacija...On nije imo pravo nastupa za nemacku u tom trenutku, posle nekolko godina bi mozda steko pravo...mrzi me da kopam sad tekst ali znam za ovo i on se tu malo klackao...Bilo kako bilo ja mislim da on ovom narodu duguje objasnjenje o cemu se radi i zasto...a ovo za sms i email mi je smesno i iritirajuce...jel to praksa inace svuda da se tako igraci zovu u reprezentaciju ili? A Ova prica kako nije igro dobro za repku i kako nam nije potreban je jos gluplja...Covek je yebena klasa za sve nase stopere...Do juce nam je zadnja linija bila najbolja, sad odjednom tu imamo veliki problem...Lazovica necu ni da komentarisem...A onog malog sandzaklije mi je pun kura6 vise, pa da si Piksi nosi se u pm...Kako je opste uspeo da se zakaci sa Ivanovicem koji je najbolji nas igrac i pored toga najveca ljudina!

Poslednja izmena:
Pa jeste, ja sam uglavnom na strani trenera, bar u početku. Računam, kada je već tu, ne treba nikome stavljati klipove u točkove pre nego što išta uradi. Čak sam i za Pižona mislio da može da bude rešenje jer je prethodno trenirao mlade pa je znao igrače. Posle sam video da je budala ali posle je lako biti pametan.

U konkretnom slučaju ne znam šta je Advokat toliko pogrešno uradio. Sa Subotićem je situacija takva kakva je, Advokat očito za to nije kriv, za Ljajića imam isti utisak da ne može da koristi. Procena ostalih igrača (Mitrović, Marković, Radović) dobra. Golmana Rajkovića pozvao, ne znam kakva je to katastrofa, pa neću da budem protiv selektora ako se ne slažem sa izborom svakog od 22 igrača.

Ako ćemo da sumnjičimo za menadžerske uticaje, pa to može koga god da je pozvao.

Između ostaloga i to... :)

Dečko ima 18 godina...

Znas li koliko godina ima Tijana Boskovic? Eno rastura na svetskom prvenstvu. U njenoj senci je i jedna Jovana Brakocevic. Zoran Filipovic je isao jos u gimnaziju kada je resavao Zvezdine evropske utakmice. O Dzajicu da ne govorim. Samo treba znati sa mladim talentima.
Ili znas ili ne znas. Nema tu mnogo price o "iskustvu', "smirenosti",.....To je trenersko-novinarska demagogija.

Netačno.
Protiv Gane u tandemu sa Vidićem umesto Subotića igrao je Lule.
Kada je budala dobila crveni sa Vidićem je igrao Subotić. Luković nije u reprezentaciji igrao beka...
Šta je netačno, da Subotić ne igra na istom mestu kao i Luković što je igrao?

Pamtim da je Luković igrao beka u reprezentaciji, sad što ga je selektor u nekoj utakmici stavio u sredinu, ne znam šta to dokazuje.

Sta, imace duze ruke za 3-4 godine? Da se ja pitam on bi odmah branio. Decko ne zna kako se lopta vadi iz mreze. ;)

Ako Basta ne bude igrao nema nam spasa. Sve drugo je svejedno.
Ne ide to tako, ne menja se golman, pogotovu reprezentativni, zato što se pojavio neki talentovan dečko. Što se Baste tiče, meni se on uvek sviđao, ali ako on treba da bude glavni igrač, onda nam stvarno nema spasa.

Pa jeste, ja sam uglavnom na strani trenera, bar u početku. Računam, kada je već tu, ne treba nikome stavljati klipove u točkove pre nego što išta uradi. Čak sam i za Pižona mislio da može da bude rešenje jer je prethodno trenirao mlade pa je znao igrače. Posle sam video da je budala ali posle je lako biti pametan.

U konkretnom slučaju ne znam šta je Advokat toliko pogrešno uradio. Sa Subotićem je situacija takva kakva je, Advokat očito za to nije kriv, za Ljajića imam isti utisak da ne može da koristi. Procena ostalih igrača (Mitrović, Marković, Radović) dobra. Golmana Rajkovića pozvao, ne znam kakva je to katastrofa, pa neću da budem protiv selektora ako se ne slažem sa izborom svakog od 22 igrača.

Ako ćemo da sumnjičimo za menadžerske uticaje, pa to može koga god da je pozvao.

Tržišna cijena Rajkoviću će naglo skočiti poslije ovog poziva... nisam ni ja protiv Advokata, ali konstatujem da je od početka krenuo kako ne treba...

Ja sam samo nekad bijesan što nam se ne da da igramo sa najjačom ekipom...

- - - - - - - - - -

Znas li koliko godina ima Tijana Boskovic? Eno rastura na svetskom prvenstvu. U njenoj senci je i jedna Jovana Brakocevic. Zoran Filipovic je isao jos u gimnaziju kada je resavao Zvezdine evropske utakmice. O Dzajicu da ne govorim. Samo treba znati sa mladim talentima.
Ili znas ili ne znas. Nema tu mnogo price o "iskustvu', "smirenosti",.....To je trenersko-novinarska demagogija.

Čak ni Kasiljas nije branio tako mlad za reprezentaciju, a on je primjer golmana koji je mlad stao na gol...

Poslednja izmena:
Bice prodaje Lazovica to je barem jasno...
O Suboticu se moze razglabati i ovako i onako, s jedne strane 'reprezentacija je cast,ne obaveza, nek ne igra ako nece, ko ga **** itd' , ali s druge strane reprezentacije sem sto je cast,ona treba da okupi i najbolje pojedince jedne zemlje pod zastavom i u jednom kompaktnom timu,a to je domen selektora....e sad ako Neven nece,nek se isprozivaju lepo po novinama i zdravo dovidjenja
A sto se Ljajica tice mislim da je Advokat isto malo tezak covek poput Mihajlovica,udara rezove po principu 'dok sam ja selektor' ,a ne ostavlja prostora za kompromisna resenja ,mozda Ljajic udje u formu,mozda nam zatreba :D za ovu turneju recimo ako vec nije u formi slazem se da nije trebao da ga zove.....ali nije forma parametar selekcije, nego menadzeri upakovani u farsu o mentalitetu, timskom duhu,zelji,zalaganju,himni i tako tome....pa da je forma parametar, Radovic bi do sad sakupio 50 nastupa

I da pod novim okolnostima ostaje nam da se nadamo ovom sastavu: Stojkovic-Basta-Ivanovic-Nastasic-Kolarov-Matic-Jojic-Tadic-Markovic-Djuricic-Mitrovic

Poslednja izmena:
Ne ide to tako, ne menja se golman, pogotovu reprezentativni, zato što se pojavio neki talentovan dečko. Što se Baste tiče, meni se on uvek sviđao, ali ako on treba da bude glavni igrač, onda nam stvarno nema spasa.

Ok, svako ima pravo na misljenje.
Ovo za Bastu se moze proveriti anlizom rezultata kada je on igrao i kada nije bio u timu. Znam ja da on nije ekstra klasa ali je on igrac koji daje ritam borbenoscu i okrenutoscu kao napadu a ne na zadrzavanje lopte i vracanja golmanu sa centra.

Brine me kako ce izgledati sastav...admiral ovo sto je nabrojo to jeste najboljih tj najtalentovanijih 11 sa ovoga spiska...ali ali Markovic je u totalnom autu za sada decko kad igra za Liverpool...stalno se krije od lopte i odigrava unazad...valjda ga jos drma trema zesca a da nepricamo i kad igra dobro da je jos uvek zelen i da ima jako losa resenja kad dodje na zadnjih 20 metara od gola...Djuricic kroz prosle kvalifikacije je pokazo da jos nije spreman za prvih 11...al da ima veliki kapacitet ima videli smo to u Holandiji...Ivanovic je najbolji desni bek na svetu na stoperu je nekad igro dobro ali zadnjih par utakmica kad got je igro stopera obavezno je kikso valjda stvar rutine jer neigra to cesto...Djordjevic mi se cini da je prvi Advokatov pik ali ja nevolim napadace koji neucestvuju u igri i samo se sunjaju da nadju otpadak trpi ekipa a da bi te trpila moras biti Inzagi a takvih je malo...U nantu je dosta odlago lopti ucestovovo u igri u reprezentaciji to neradi smeta mi to al mislim da on vise voli ulogu tog 'poucehra' sto kazu englezi...Matic i Tadic igraju odlicno...dakle odbrana nam je kriticna krila su van forme(ako neracunamo Tosica ali on je uvek ***** u reprezentaciji kod mene nebi bio ni na spisku) i napadac mi je sumnjiv...izgledamo i suvise limitirano u ovom trenutku...
ali opet to je yebena Albanija i Jermenija i 6 bodova se mora uzeti...

Poslednja izmena:
Ok, svako ima pravo na misljenje.
Ovo za Bastu se moze proveriti anlizom rezultata kada je on igrao i kada nije bio u timu. Znam ja da on nije ekstra klasa ali je on igrac koji daje ritam borbenoscu i okrenutoscu kao napadu a ne na zadrzavanje lopte i vracanja golmanu sa centra.

Ovo za Bastu si odlicno reko, tu se onda nasim igracima otvara vise prostora da mogu da se ubace izmedju redova i delujemo mnogo opasnije

Brine me kako ce izgledati sastav...admiral ovo sto je nabrojo to jeste najboljih tj najtalentovanijih 11 sa ovoga spiska...ali ali Markovic je u totalnom autu za sada decko kad igra za Liverpool...stalno se krije od lopte i odigrava unazad...valjda ga jos drma trema zesca a da nepricamo i kad igra dobro da je jos uvek zelen i da ima jako losa resenja kad dodje na zadnjih 20 metara od gola...Djuricic kroz prosle kvalifikacije je pokazo da jos nije spreman za prvih 11...al da ima veliki kapacitet ima videli smo to u Holandiji...Ivanovic je najbolji desni bek na svetu na stoperu je nekad igro dobro ali zadnjih par utakmica kad got je igro stopera obavezno je kikso valjda stvar rutine jer neigra to cesto...Djordjevic mi se cini da je prvi Advokatov pik ali ja nevolim napadace koji neucestvuju u igri i samo se sunjaju da nadju otpadak trpi ekipa a da bi te trpila moras biti Inzagi a takvih je malo...U nantu je dosta odlago lopti ucestovovo u igri u reprezentaciji to neradi smeta mi to al mislim da on vise voli ulogu tog 'poucehra' sto kazu englezi...Matic i Tadic igraju odlicno...dakle odbrana nam je kriticna krila su van forme(ako neracunamo Tosica ali on je uvek ***** u reprezentaciji kod mene nebi bio ni na spisku) i napadac mi je sumnjiv...izgledamo i suvise limitirano u ovom trenutku...
ali opet to je yebena Albanija i Jermenija i 6 bodova se mora uzeti...

Slazem se za sve osim ovo "yebena Albanija i Jermenija i 6 bodova se mora uzeti". Pogresan prilaz sportu. Nema vise takvih timova niti smo mi nesto drugo ako ih ima. Takve ekipe je najteze pobediti, pogotovo ako se tako posmatraju.

Slazem se za sve osim ovo "yebena Albanija i Jermenija i 6 bodova se mora uzeti". Pogresan prilaz sportu. Nema vise takvih timova niti smo mi nesto drugo ako ih ima. Takve ekipe je najteze pobediti, pogotovo ako se tako posmatraju.

E ja baš mislim da takav prilaz treba da imamo... dosta mi je više priče "svi danas igraju fudbal" i veoma nezgodni Albanci, Jermenci, Farani klinci palci... treba da im kaže za dvije klase ste bolji od njih, hoću da ih pregazite...

Ne mora se uzeti ali smo bolji itreba da uzmemo 6 boda. To je dobar prilaz sportu. I nije takve ekipe najteze pobediti. Zasto Italijani ili Spanci ne kiksiraju protiv takvih ekipa? Zato sto imaju pobednicki mentalitet i na teren izlaze naostreni da ih odvale. A mi izlazimo sa razmisljanjem: svi danas igraju fudbal, istocnjacke ekipe gaje nezgodan stil bla, bla, bla. Treba bre da kazu mi smo bolji, kvalitetniji igramo u najjacim klubovima najjacih liga sveta i razbicemo ih. Ko su bre oni? Koja Jermenija koja Albanija kad su oni igrali fudbal? E to je pozitivan stav i tako treba da se razmislja.

E ja baš mislim da takav prilaz treba da imamo... dosta mi je više priče "svi danas igraju fudbal" i veoma nezgodni Albanci, Jermenci, Farani klinci palci... treba da im kaže za dvije klase ste bolji od njih, hoću da ih pregazite...
Potpis na ovo! Nama vec 15 godina prodaju pricu kako svi igraju fudbal...i tacno je da je fudbal napredovo svuda ali isto tako ovo je nasa najbolja generacija u zadnjih 15 godina...i kad smo got gubili protiv ovih malih uvek je ovo bio alibi a uvek smo bili jaci od njih...A za Vejinovica ovo je smesna prica decko je puki prosek danas svi nasi veznjaci su za klasu bolji...dok je bio mladji obecavo je ali tada je prico kako mu je Holandija prvi izbor...

Potpis na ovo! Nama vec 15 godina prodaju pricu kako svi igraju fudbal...i tacno je da je fudbal napredovo svuda ali isto tako ovo je nasa najbolja generacija u zadnjih 15 godina...i kad smo got gubili protiv ovih malih uvek je ovo bio alibi a uvek smo bili jaci od njih...A za Vejinovica ovo je smesna prica decko je puki prosek danas svi nasi veznjaci su za klasu bolji...dok je bio mladji obecavo je ali tada je prico kako mu je Holandija prvi izbor...

Ja tek sada video da je on dao tri gola ali dva sa penala i jedan iz slobodnog udarca.

Tako je svarozicu. Treba konacno da nas zaboli dupe za ostale, i da krenemo da verujemo u sebe i svoje kvalitete...a ne, ovaj je Englez, ovaj Francuz, ovaj Brazilac, i sad treba da izgubimo unapred, ili kao "nije sramota izgubiti", i slicne patetike...Sta me zabole dupe sto je on Englez ili Brazilac, i ja sam Srbin, nek se oni boje mene.

Poslednja izmena:
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back