Ok brate koje nudis ti resenje? Ostavicemo Toleta sta dalje?
Rešenje je da se vidi ko je spreman da igra za Srbiju, a ko misli da svojim prisustvom čašćava nacionalni tim.
Naravno, da se izabere novi selektor umesto ove zamlate. I da se selektor izabere kako treba, a ne da se vrše neki pritisci po navijačkom opredeljenju (kao u slučaju Stanojević).
Takođe, javnost treba malo da spusti loptu na zemlju i shvati da mi nismo jedna od top selekcija u Evropi da se qrcimo kako cemo recimo da bijemo Portugal u gostima i slicno.
Naravno, to ne znaci da igrače treba amnestirati u slučaju neuspeha protiv Jermena i sličnog.
Ono što je najvažnije, to je da se u tim vrati atmosfera i disciplina. Nažalost, imali smo selektore koji su bili ili previše prijateljski sa igračima ili previše autoritativni. Ili su bili obične krpe.
Ovoj ekipi fali samopouzdanja, jer se vidi taj neki grč u igri. Fali što više prijateljskih utakmica, gde neće da se isprobavaju neki menadžerski igrači iz druge turske lige, već da se uigrava tim.
I fali nam da nakantamo nekog, kao što smo Vels onomad.
A što se samog saveza tiče, ja lično nemam nikakav problem da Tole ode, ali sam protiv toga da ga naslede ovi što ga već godinama bezuspešno ruše, a sa druge strane su dokazano nesposobni da urede svoje dvorište.
Da se ja pitam, na čelo saveza bih postavio nekog ko je dobar sa Uefom, tipa Ćurkovića, ili da se napravi neka kombinacija Ćurković-Džaja, da budu zadovoljne sve strane.