Fudbalska reprezentacija Srbije

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ne, ali ne shvatam šta to esencijalno menja ako Karadžić ode.
Mislim, to je kao ono, ne učiš, padneš ispit, a onda ti kriva crna mačka jer ti prešla put na putu do faksa.

Mi smo sve varijante isprobali, sve moguće selektore, i domaće dunstare i strance, i opet ništa.
Dakle, očigledno je problem u ovim našim vezarama, koje ne znaju ili neće da igraju kako valja.

Jel moze gore od ovoga? tri velika takmiceja smo propustili...Ili se bojis da ce posle "Slobe doci Dosmanlije"

Почетак буне против дахија

Боже мили! Чуда великога!
Кад се ћаше по земљи Србији,
По Србији земљи да преврне
И да друга постане судија,
Ту кнезови нису ради кавзи,;
Нит' су ради Турци изјелице,
Ал' је рада сиротиња раја

Mislim, to je kao ono, ne učiš, padneš ispit, a onda ti kriva crna mačka jer ti prešla put na putu do faksa.

Mi smo sve varijante isprobali, sve moguće selektore, i domaće dunstare i strance, i opet ništa.
Dakle, očigledno je problem u ovim našim vezarama, koje ne znaju ili neće da igraju kako valja.

Ma nee... Ko to kaže??!

- - - - - - - - - -

Inace nikad nezainteresovanije nisam odgledao utakmicu reprezentacije.

Drugi deo utakmice sam posmatrao sa stadiona Blaženi san Djevice Marije ;)

Narode ukljuci mozak ovi igraci koje imamo bi morali biti minimum ali pazite minimum na nivou Italije i Hrvatske. Pa mi smo jedina repka u svetu ciji igraci nece da se trude i da grizu,kidisu i bore se za svoju zemlju.Zapad jednostavno ne zeli da budemo vidjeni da se cuje za nas i da imamo na sta da budemo ponosni.Zapad je taj koji nam unistava nacionalni identitet,negativno nas predstavlja u svetu,razara iznutra,unistava nam ekonomiju,istoriju,tradiciju i kulturu.Evo sad poslednjih godinu,dve u politici im se i Grcka zamerila i evo kakve ocajne rezultate prave Grci sad u fudbalu. SETITE SE LJUDI sta je Antic govorio o podmicivanju igraca pred mec sa Australijom na SP 2010 za prolaz u osminu finala.Sve se radi po sistemu EU Vucicu,Vucic Toletu i Tole trenerima i igracima u repki.Samo sto osim novca koji se podrazumeva ne iskljucujem ni pretnje.

- - - - - - - - - -

Selektor Ćurčić: Nemamo čega da se stidimo, šanse još postoje!

http://www.mozzartsport.com/vesti/selektor-curcic-nemamo-cega-da-se-stidimo-sanse-jos-postoje/108103

Kako ove ljude nije sramota? Obraz im je kao djon.
Inace nikad nezainteresovanije nisam odgledao utakmicu reprezentacije.

Pa isto ko i Kolarov i svi ostali kad su skocili da se bune sto ih narod kritikuje ili kad su se zalili sto je slaba poseta ejjj . .

Na osnovu takvog njihovog ponasanja moze se samo zakljuciti da je im cilj da nam ubiju patriotizam i volju za uspehom Srbije. Zele da nam bude normalno da smo losi. Nema druge buraz.

Ti po cijem diktatu to rade bi najvise voleli da nemamo kvalitet. Ali imamo i zato nam se ovo desava.

Evo sad razmisli realno i ti i svi sto ovo citate. Da nasi igraci u repki igraju i trude se i grcaju do zadnjeg minuta kao sve ostale repke bili bi ne ucesnici svakog velikog takmicenja nego bi stalno prolazili grupe na svakom SP i EP. Minimum toliko.

Daj bre da se ne lazemo kvalitet igraca nam je minimum na nivou Italije i Hrvatske trebali bi da smo prvi u svojoj grupi !

Slazem se da nas je zapad unistava i gazi ekonomiju kulturu i tradiciju ali mislim da niko neplaca nase igrace da ih boli ***** eheheheheheh nego ih jednostavno boli ***** brate a neki su debelo precenjeni i do boga milog nepouzdani da bi mogli igrati ozbiljan fudbal kao ljajic i djuricic takvih ima na stotine po evropi...a fejsa i maksimovic za njih smo znali da pojma nemaju...

Sve je počelo onda kada je Karadžić oterao Antića. Jer je bio skup. E dobro je što su Drulović i Ćurčić jeftiniji.

Slazem se da nas je zapad unistava i gazi ekonomiju kulturu i tradiciju ali mislim da niko neplaca nase igrace da ih boli ***** eheheheheheh nego ih jednostavno boli ***** brate a neki su debelo precenjeni i do boga milog nepouzdani da bi mogli igrati ozbiljan fudbal kao ljajic i djuricic takvih ima na stotine po evropi...a fejsa i maksimovic za njih smo znali da pojma nemaju...

A nije ti cudno sto si u celom svetu nasi igraci jedini koje boli patka? Nikad nigde nije postojala tolika razlika u kvalitetu i rezultatima.Ovo je propast neverovatno velikih razmera ali bez zezanja.

Sve je počelo onda kada je Karadžić oterao Antića. Jer je bio skup. E dobro je što su Drulović i Ćurčić jeftiniji.

Verovatno je i Advokat bio jeftiniji :mrgreen:
Što se Antića tiče, tu je jasno da je Tole pojeo go.no jer je hteo da ga narod voli kao Tita, pa je produžio ugovor sa gramzivim Misterom unapred.
Posle kad je shvatio da se zeznuo, bilo je kasno...

Sotir zvani djubre

Ma kombinacija vise stvari...a jedan je svakako odsustvo patriotizma kad nam je zapad polovini nacije ispro mozak da smo najgori i da je sramota biti Srbn kako je to prevazidjeno zasto bi se i reprezentacija razlikovala od nacije...

- - - - - - - - - -

Verovatno je i Advokat bio jeftiniji :mrgreen:
Što se Antića tiče, tu je jasno da je Tole pojeo go.no jer je hteo da ga narod voli kao Tita, pa je produžio ugovor sa gramzivim Misterom unapred.
Posle kad je shvatio da se zeznuo, bilo je kasno...

Ok brate koje nudis ti resenje? Ostavicemo Toleta sta dalje?

Ponovicu jos jednom da bih naglasio vaznost

Narode ukljuci mozak ovi igraci koje imamo bi morali biti minimum ali pazite minimum na nivou Italije i Hrvatske. Pa mi smo jedina repka u svetu ciji igraci nece da se trude i da grizu,kidisu i bore se za svoju zemlju.Zapad jednostavno ne zeli da budemo vidjeni da se cuje za nas i da imamo na sta da budemo ponosni.Zapad je taj koji nam unistava nacionalni identitet,negativno nas predstavlja u svetu,razara iznutra,unistava nam ekonomiju,istoriju,tradiciju i kulturu.Evo sad poslednjih godinu,dve u politici im se i Grcka zamerila i evo kakve ocajne rezultate prave Grci sad u fudbalu. SETITE SE LJUDI sta je Antic govorio o podmicivanju igraca pred mec sa Australijom na SP 2010 za prolaz u osminu finala.Sve se radi po sistemu EU Vucicu,Vucic Toletu i Tole trenerima i igracima u repki.Samo sto osim novca koji se podrazumeva ne iskljucujem ni pretnje.

Pa isto ko i Kolarov i svi ostali kad su skocili da se bune sto ih narod kritikuje ili kad su se zalili sto je slaba poseta ejjj . .

Na osnovu takvog njihovog ponasanja moze se samo zakljuciti da je im cilj da nam ubiju patriotizam i volju za uspehom Srbije. Zele da nam bude normalno da smo losi. Nema druge buraz.

Ti po cijem diktatu to rade bi najvise voleli da nemamo kvalitet. Ali imamo i zato nam se ovo desava.

Evo sad razmisli realno i ti i svi sto ovo citate. Da nasi igraci u repki igraju i trude se i grcaju do zadnjeg minuta kao sve ostale repke bili bi ne ucesnici svakog velikog takmicenja nego bi stalno prolazili grupe na svakom SP i EP. Minimum toliko.

Daj bre da se ne lazemo kvalitet igraca nam je minimum na nivou Italije i Hrvatske trebali bi da smo prvi u svojoj grupi !

Ok brate koje nudis ti resenje? Ostavicemo Toleta sta dalje?

Rešenje je da se vidi ko je spreman da igra za Srbiju, a ko misli da svojim prisustvom čašćava nacionalni tim.
Naravno, da se izabere novi selektor umesto ove zamlate. I da se selektor izabere kako treba, a ne da se vrše neki pritisci po navijačkom opredeljenju (kao u slučaju Stanojević).
Takođe, javnost treba malo da spusti loptu na zemlju i shvati da mi nismo jedna od top selekcija u Evropi da se qrcimo kako cemo recimo da bijemo Portugal u gostima i slicno.
Naravno, to ne znaci da igrače treba amnestirati u slučaju neuspeha protiv Jermena i sličnog.

Ono što je najvažnije, to je da se u tim vrati atmosfera i disciplina. Nažalost, imali smo selektore koji su bili ili previše prijateljski sa igračima ili previše autoritativni. Ili su bili obične krpe.
Ovoj ekipi fali samopouzdanja, jer se vidi taj neki grč u igri. Fali što više prijateljskih utakmica, gde neće da se isprobavaju neki menadžerski igrači iz druge turske lige, već da se uigrava tim.
I fali nam da nakantamo nekog, kao što smo Vels onomad.

A što se samog saveza tiče, ja lično nemam nikakav problem da Tole ode, ali sam protiv toga da ga naslede ovi što ga već godinama bezuspešno ruše, a sa druge strane su dokazano nesposobni da urede svoje dvorište.
Da se ja pitam, na čelo saveza bih postavio nekog ko je dobar sa Uefom, tipa Ćurkovića, ili da se napravi neka kombinacija Ćurković-Džaja, da budu zadovoljne sve strane.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back