Fudbal, chat i jos ponesto :)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
zarez si zaboravio ... ;)

'nas kako mi puca ***** ako me neko banuje ;)
Mislim moze, na 2 dana ...
Moze i na 10, mislim mi ja ne verujem u to, neka pukne opet na 2 dana ako 'oce ;)

Zarez....i bez njega se moze
E pa vidis ,ja nebih voleo da me opet banuju ,pa da me opet moj menadzer menja, zato trudicu se da nivo nervoze na forumu zbog provokacija svedem na minimum i da to ispoljim na nekom neduznom predmetu ili ljudskom bicu :D u komsiluku

ajmo ovako da razjasnimo neke stvari
generale ja jesam stvarno pogresio, ali nisam promasio nego sam permutovao umesto da mu dam 3 poena ja sam mu dao 3 dana...kapiras, a dobio je samo jedan poen...moja greska...
najgore od svega je to sto sam ja napravio gungulu u administraciji jer sam mislio da je neko drugi to uradio...:dash::dash:
NARAVUCENIE JA = DILDIKA :per:
@bili
car nece biti banovan, ali ne zato sto ima privilegije ili bilo sta nego zato sto je proslo i glupo je sad, ali obecavam cim predje granicu hocu!
ovde pravila vaze za sve...

generale ja jesam stvarno pogresio, ali nisam promasio nego sam permutovao umesto da mu dam 3 poena ja sam mu dao 3 dana...kapiras, a dobio je samo jedan poen...moja greska...
najgore od svega je to sto sam ja napravio gungulu u administraciji jer sam mislio da je neko drugi to uradio...:dash::dash:
@bili
car nece biti banovan, ali ne zato sto ima privilegije ili bilo sta nego zato sto je proslo i glupo je sad, ali obecavam cim predje granicu hocu!

:hahaha: :hahaha: :hahaha: :hahaha: :hahaha: :hahaha: :hahaha: :hahaha:

ma opusteno ;)
PS: sto me niko ne upozori ...
Ono kao zuca i te fore, ja nastavim pa o'ma ban zakucam :mrgreen:

pa ti njega i sad postujes.....
I da ti opsuje pola familije ti bi ga postovao ,zar ne?

:hahaha:

@bili

Kimi.......mora da si se gadno naduvao:rotf::hahaha:
Sailm se bre ,nem'o da me banujes ....
Inace ne ljutim se sto nisi banovao nevidjenog ,boli me mnogo q.rac ,ja ne volim da bilo ko bude banovan pa i onaj zbog koga sam ja banovan .....
Kapiram

pa ti njega i sad postujes.....
I da ti opsuje pola familije ti bi ga postovao ,zar ne?

Generale nisam ja takav da ga odma i posle postujem cekam da napuni godina 18 e onda se moze pricati da ga postujem.

Idem sada da spavam pa se svi cujemo sutra ujutru ili uvece.

Jel ste culi sta je Pandur uradio u Novom Begradu pa to je strasno

NIKO VISE NIJE BEZBEDAN U SRBIJI

Poslednja izmena:
General [email:
Dus@n;9242719]Kimi.......mora[/email] da si se gadno naduvao:rotf::hahaha:
Sailm se bre ,nem'o da me banujes ....
Inace ne ljutim se sto nisi banovao nevidjenog ,boli me mnogo q.rac ,ja ne volim da bilo ko bude banovan pa i onaj zbog koga sam ja banovan .....
Kapiram

ne stvarno ne znam sta mi bi, podelio sam stotine banova, ali konj mi kjurac bio neam pojam...jos sam njega prvog...

ne stvarno ne znam sta mi bi, podelio sam stotine banova, ali konj mi kjurac bio neam pojam...jos sam njega prvog...

Izvinite sto sad pisem posebno svaki post ,al mi je frka da potrefim onaj znak za visestruko citiranje ,malo sam popio
KIMI ,nema nikakvih problema ,ali nikakvih....
Nemoj da te grize savest ......ja sam moj ban zasluzio ,a i nevidjeni je ,a istina da je sad glupo da ga banujes......
Pusti vise to....prevazidjeno

Ma svi mi te se plasimo ........
Evo na primer ja nemogu dva dana da spavam ,jer stalno mislim u sebi ,
sta ako dodju GANGSTERI iz Beocina i samelju me....ipak ;) Ne zelim da imam probleme:hahaha:

Ma ti mozes da ostanes na zidu sa grafitima - dozivotno !

Nece mi nista raditi bez brige,ja sam jos godinu dana na Krsti a posle toga napustam vas sve

PA STA CEMO BEZ TEBE SUNCE TI OSURIM ???

Hteo sam da kazem da 2010 napustam Krstaricu,tj 2010 prestajem pisati na Krstarici moje postove ali postoji velike sanse da skroz napustim Krstu

Ajoooj :hahaha: Neso druze da te naucim nesto

KADA TE NEKO CITIRA ,od tebe se ocekuje da das odgovor na taj text gde si citiran a ne na drugi post ,dakle ja sam te pitao da mi objasnis onaj post sa GANGSTERIMA ,a ti mi pojasnjavas ovaj gde si govorio da ces otici

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back