Fudbal, chat i jos ponesto :)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
.....................................
Cim bude bio u prolazu eto njega ,nego samo mu je malo problem da nadje taj Beocin inace mozes da ga ocekujes

10km zapadno od ns-a cekam te !

:hahaha::hahaha::hahaha::hahaha::hahaha::hahaha::hahaha::hahaha::rotf::rotf::rotf::rotf::rotf::rotf::rotf::rotf::rotf:
Usro si se mali .....
Ne brini probacu nekako da ga odgovorim, od te ideje :rotf::rotf::rotf: ,nije vredno trositi benzin za to..

Kad bi se bojao takvih nosio bi sprej protiv komaraca ;)

ovaj neki tamo tip je toliko izvaljen general, a jel ste primetili sto je dao biliju ideju da uradi isto...
u fazonu to je njegov buraz koji radi u policiji, jak je, stariji, nemoj neko da dira bilija i tako to...xaaxaaxaxaxaxa

:hahaha::hahaha::hahaha:

aaxaxaaaaxax bili izvalio te tab axaxaxaxaxxaxaax ne verujem koji si car axxaxaaxaxaxaxax
pozdravi brata iz crne gore (ma relaciji podgorica-beocin)
peco kad ga vidis sutra u parkicu da mu roknes koju dangu zbog ovoga!:per:

Opusteno ;)

Sta sta je bilo !?

Necemo da nerviramo Jeku

ko te to zajeb'o !?

Oce neko poklopiti klonove, pa ih poslati da se 'lade k'o mene !?

Da ali nisi primetio da nema iskljucivanja. Obojici svetli zelena lampica da su prisutni u isto vreme. Tako da ta tvoja pretpostavka o iskljucivanbju nije tacna!!! AhAhahahaha! Jel tako Neso? A? Ala sam ga raskrinkao. A da te pitam Neso nesto. Jel mogu Kimiju da posaljem jednu ciglu?:hahaha: :hahaha: :hahaha:

treba vremena da krstarica registruje da je nick odsutan, isto kao na fb kada se iskljucis par minuta do 10 min ti stoji da si online...

Oba puta dok sam vam pisao dobili smo gol. Prvo su izjednacili na 1:1 a posle tukli penal i konacan rezultat 1:3. Krut poraz bolje ekipe. Prvo poluvreme je zavrseno 1:1. Stefanov gol nije priznat iz samo sudiji znamog razloga. Bila je guzva u sesnaestercu, lopte se docepao Stefan i sa 10 metara je poslao u gol. Bog te pitaj sta je sudija video!
U drugom poluvremenu katastrofalna greska naseg poslednjeg igraca. Na visoko padajucu loptu umesto da ide glavom, on se sagne i pokusava petom preko sebe da prebaci loptu. Naravno, ova ga je udarila u list a ne u kopacku, amortizovao se pad lopte i protivnicki igrac u naletu pokupi loptu i sam na golmana. 1:2. Nisam ni stigao da vam napisem (posto telefon neverovatno sporo prenosi podatke) nas golman obori bespotrebno njihovoh napadaca tik uz liniju sesnaesterca. Dobije jos zuti karton i gol iz penala. Gruba igra protivnika se ogledala u drugom poluvremenu i podatkom da je Stefan bio u napadu fauliran u proseku 6 puta za 20 minuta. Dakle svakih 3,5 minuta jedan faul.
Malo kasnije cu opisati bitku navijaca!!!

DUGOO ROBIJAJ GLUPI ZANDARE ,GLUPI ZANDARE ale ale ale :D
Svojevremeno, kada su Plesa sitnih demona banovali on se istog trenutka registrovao pod nazivom Korner zastavica Nije bilo forumasa ko ga nije prepoznao. A znate zasto? Ne znate. E pa zato sto je u FK Krstarica bio zaduzen za vadjenje korner zastavica i njihovo lomljenje po glavama protivnickih igraca a prvenstveno sudija!
Dakle, neki tamo tipe, slobodno se pretstavi zvanicno, Niko ti ovde nista nece. I moderatori i admin znaju ko si, pa izvoli! :hvala:

aaaaxxaxaax koji ste vi bolesnici...
MIKROFON U RUCI LUDACI NA BINI General se vratio nema vise izvini :D :D :D :D
Sto bre?
Svojevremeno, kada su Plesa sitnih demona banovali on se istog trenutka registrovao pod nazivom Korner zastavica Nije bilo forumasa ko ga nije prepoznao. A znate zasto? Ne znate. E pa zato sto je u FK Krstarica bio zaduzen za vadjenje korner zastavica i njihovo lomljenje po glavama protivnickih igraca a prvenstveno sudija!
Dakle, neki tamo tipe, slobodno se pretstavi zvanicno, Niko ti ovde nista nece. I moderatori i admin znaju ko si, pa izvoli! :hvala:

Nema potrebe ,ja sam njegov menadzer i pripremam teren za njegov povratak :D .....

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back