Jeka#26
Poznat
- Poruka
- 8.932
Jaoooooo 
Znate sta? Ma vi ste neprocenjivi.. 

Ilicu, a tebi sam ostavila poruku ...

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Da video sam. Meni si rekla da ćeš da me ubiješ.Jaoooooo
 a njima ostavljaš
 a njima ostavljaš  .............
............. 

.........
.........

Aha bas sam na to mislila....Mislis na ovo...

Ne moze ih nazivati ustasama iz jednog dobrog razloga-ustaski pokret se rodio iz ideologije fasizma, ustase su bili fasisti i samim tim ne mora da znaci da je svaki Hrvat ustasa...
To sto su oni indijanci to je njihova stvar...
No, dosta o politici
Potpuno si u pravu,svaka ti cast na realnosti i iskrenosti!!!
Sutra ti uploadam jedna video iz te 2005 i doma sportova i tuce....a sto se tice maximira mozemo raspravljati do sutra i necemo nista postici ali ja znam u cemi je bila stvar,imali ste podrsku milicije,koja je nijemo gledala kada ste poceli sa neredima,a kada su BBB krenuli,na njih se reagiralo,milicija je bas udarala navijace koji su vec bili na podu,cemu svjedoci povjesna snimka gdje Zvonimr Boban nasrce na milicajca koji udara na zemlji dinamovog napadaca koji nije u stanju stajati a kamolo tuci se,na kraju je izaslo u javnost da je drugi milicajac savjetovao tom kojega je Boban napao da slobodno izvadi pistolj i da ga upuca ,zamislite igraca i kapetana Dinama,ali se taj milicajac urazumio i rekao da ipak nece!!

Potpuno si u pravu,svaka ti cast na realnosti i iskrenosti!!!
Sutra ti uploadam jedna video iz te 2005 i doma sportova i tuce....a sto se tice maximira mozemo raspravljati do sutra i necemo nista postici ali ja znam u cemi je bila stvar,imali ste podrsku milicije,koja je nijemo gledala kada ste poceli sa neredima,a kada su BBB krenuli,na njih se reagiralo,milicija je bas udarala navijace koji su vec bili na podu,cemu svjedoci povjesna snimka gdje Zvonimr Boban nasrce na milicajca koji udara na zemlji dinamovog napadaca koji nije u stanju stajati a kamolo tuci se,na kraju je izaslo u javnost da je drugi milicajac savjetovao tom kojega je Boban napao da slobodno izvadi pistolj i da ga upuca ,zamislite igraca i kapetana Dinama,ali se taj milicajac urazumio i rekao da ipak nece!!
nije mi jasno kako mozemo da imamo podrsku milicije?????????onda ispada da kada smo poceli da tucemo neduzne vase ljude da je to milicija nemo posmatrala...TOTALNO NELOGICNO!!!
to za bobana je tacno!!!
ja ne znam,meni taj maximir totalno jasan i svakom je jasan,mi cigani poceli da biju ljude oko sebe,krenula milicija ,deo cigana otiso na teren ,deo ostao da se tuce na tribini,a deo se tukao sa murijom!!!oni sto su otisli na teren se tukli sa bbb ,gde su hrvati dobili batine sto se vidi,cak su i pale tu neke zastave....
a da ste toliko jaki ne bi to smelo da se dogodi da u sred zagreba cigani prave tako nesto!!!
da ste u bg protiv grobara poceli da pravite sranje bili bi ste mrtvi...
koji hrvatski klub je ikada pravio sranja po beogradu???
delije demolirale maximir...

Nije ovo Jeka!!! Ona ima plavi šal Ovo je neka Grobarka!Znao sam da si nevaljala...

Jeko, ja mislim da je pričati o braon boji u tvrdom i mekom stanju isto što i pričati o političkoj pozadini navijačkih incidenata. Šta ti misliš?
Nije ovo Jeka!!! Ona ima plavi šal Ovo je neka Grobarka!
Mi grobari nemamo braon boju ni na jednom nasem salu

Mi grobari nemamo braon boju ni na jednom nasem salu

.............................................
............................................. .
. .
.

Jeko, rek´o sam ti da neću da učestvujem u novom ratu. Pogotovu ako njihovu braon brigadu vodi moj drug General!Cccccc Vise vama prilici da nosite braon boju,nama je" CRNO BELA- BOJA MILA U SRCU NAM UVEK BILA " Ilicu mi ne gadjamo braon bojom vec lopatama i to onim pravim Grobarskim

Eto počinje kavgu a ja ništa!
 Eto počinje kavgu a ja ništa! 
 ,neka neka ima vremena za kvagu cekamo deeerbiii
,neka neka ima vremena za kvagu cekamo deeerbiii 

Eeeeeeee, provalio Tab503 foru pa banovao reč.STa je bre ovo sad ni Q*rac nemoze da se napise xaaxax