Fudbal, chat i jos ponesto :)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
[/SIZE]

Ni jedan Hrvatski klub nikada nije pravio srana po BG,tj nikad nisam cuo da je bilo tako nesto,Bila je jedna ozbiljnija tuca na rukometnoj utakmici,Grobari nisu ni stigli do Hrvata ,sprecila ih je Murija....naravno tuca je bila sa murijom

Dusane....jest dio Hrvata je docekao Hitlera njih mozda 15-20 posto...ostali nisu zato su i najebali isto kao i srbi,cigani,muslimani,siptari...

Ali zato ostatak Hrvata je bio jedan od nositelja antifasistickog pokreta,partizanski odred je i osnovan u Sisku,u Hrvatskoj dakle i Hrvati su puno pomogli u borbama za oslobodjenje,ali ne mogu i oni biti "Ustase" kao i ovi sto su stali uz Hitlera,nadam se da kuzis!

Hr klub i navijaci nisu napravili sranje u Bg-u iz par razloga...

-zadnjih 18 godina bas i nije bilo susreta izmedju Hr i Bg klubova (tek 97 u LP,ali se igralo bez gostujucih navijaca)
- to "sranje" u maksimiru se dogodilo 13.5. dakle kraj sezone i vise nije bilo prilike za revans....
-tih sezona pred kra 80-ih BBB jos nisu imali danasnju snagu bili su joj u nastajanju i i slo ih je maksimalno 50-ak u Bg na gosotvanja,a srba je bilo po cijeloj Hrvatskoj i nije ni cudo sto vas je toliko bilo na Maximiru jer ih je vecina dosla iz svih krajeva Hrvatske i ponavljam imali se podrsku milicije,koja nije reagirala odmah kada je sve pocelo jos i prije zagrijavanja igraca nego je mirno gledala,kada su Boysi krenuli da to sprijece onda je milicija se suprostavila Boysima a onda tek i Delijama....

Dusane....jest dio Hrvata je docekao Hitlera njih mozda 15-20 posto...ostali nisu zato su i najebali isto kao i srbi,cigani,muslimani,siptari...

Ali zato ostatak Hrvata je bio jedan od nositelja antifasistickog pokreta,partizanski odred je i osnovan u Sisku,u Hrvatskoj dakle i Hrvati su puno pomogli u borbama za oslobodjenje,ali ne mogu i oni biti "Ustase" kao i ovi sto su stali uz Hitlera,nadam se da kuzis!

-zadnjih 18 godina bas i nije bilo susreta izmedju Hr i Bg klubova (tek 97 u LP,ali se igralo bez gostujucih navijaca)
- to "sranje" u maksimiru se dogodilo 13.5. dakle kraj sezone i vise nije bilo prilike za revans....
-tih sezona pred kra 80-ih BBB jos nisu imali danasnju snagu bili su joj u nastajanju i i slo ih je maksimalno 50-ak u Bg na gosotvanja,a srba je bilo po cijeloj Hrvatskoj i nije ni cudo sto vas je toliko bilo na Maximiru jer ih je vecina dosla iz svih krajeva Hrvatske i ponavljam imali se podrsku milicije,koja nije reagirala odmah kada je sve pocelo jos i prije zagrijavanja igraca nego je mirno gledala,kada su Boysi krenuli da to sprijece onda je milicija se suprostavila Boysima a onda tek i Delijama....

Znas kako ti je to,Hrvatska je bez borbe podnela okupaciju a ono je tacno da su se hitlerovi tenkovi docekivali sa cvecem,al dobro jeste da je Hrvatska doprinela oslobodjenju al "oluja" je mnogo izmenila nase odnose naravno ja postujem Hrvate ali ne one HRVATE koji na tekmama pevaju sve one pesme (da ne kazem koje),ali to radimo i mi Grobari i Cigani kad igramo protiv vas...Nasa Himna u Hrvatskoj traje 20sek dok ostale po ceo minut,ali stvarno je gluo raspravljati o tome, a sto se tice sukoba jesu u pravu da je bio mali broj tekmi ali ne slazem se da nije bilo prilike da pravite sranja...

Prvo: NIJE LOPATA NEGO ASOV (jak si mi ti Grobar...)
Drugo: ne kaze se SA LOPATAMA, jer ga necete gadjati ti i lopate, kaze se bez tog SA,

Brawo brawo SABANE ,sad si ti ispao neka faca,naravno da je LOPATA P R E D M E T i da nije zivo bice pa je i normalno da se podrazumeva...napravio sam gresku ali samo ti ispravljaj moje greske i njusi po mojim postovima da bi iskopao neku sitnicu gnjido Firmaska

Brawo brawo SABANE ,sad si ti ispao neka faca,naravno da je LOPATA P R E D M E T i da nije zivo bice pa je i normalno da se podrazumeva...napravio sam gresku ali samo ti ispravljaj moje greske i njusi po mojim postovima da bi iskopao neku sitnicu gnjido Firmaska

To je bila sprdnja (taj deo o gramatici) vise je trebalo da obratis paznju na onaj deo o ASOVU!
Nije lopata nego asov, ako razlikujes namenu ta dva predmete shvatices o cemu ti pricam...

To je bila sprdnja (taj deo o gramatici) vise je trebalo da obratis paznju na onaj deo o ASOVU!
Nije lopata nego asov, ako razlikujes namenu ta dva predmete shvatices o cemu ti pricam...

Znam ja i sta je asov,to je predmet koji ima mnooogo kracu drsku od lopate nemoras da me ucis a ima slicnu svrhu kao lopata,a onaj post u vezi sa lopatom sam napisao iz zezanja tako da nisi morao ozbiljnoi da ga shvatis.......

Znam ja i sta je asov,to je predmet koji ima mnooogo kracu drsku od lopate nemoras da me ucis a ima slicnu svrhu kao lopata,a onaj post u vezi sa lopatom sam napisao iz zezanja tako da nisi morao ozbiljnoi da ga shvatis.......

HAHAHAHAHAHAHA!!!
Imaju istu drsku, asov sluzi za otkopavanje a lopata za zakopavanje!!!
A grobar ima asov a ne lopatu (onaj vas)...
A ratar ima motiku...
:sanke:

cekaj sta ti hoces da kazes da su delije izazvale incident na maksimiru?

@Dusan,Zagic

Ajmo lepo bez politike...

Dule pa sta ima veze sto te prepravio??? :)
Ma zezanje..Pa sta ja da kazem sto mi svako kaze "A neee..Ti nisi iz Nisa. Ti si iz Nis" :lol:
Ha, ha, ha ! On nije ni bio na forumu kad sam ja mesecima držao predavanja iz gramatike. Natuko sam najmanje 200 postova ispravljajući padeže, mala i velika slova, zapete i ostale znake interpukcije i ................Bog te pitaj šta sve ne. Ti se toga sećaš, naravno.z;)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back