- Poruka
- 23.504
Ti nikad bre, da pogodiš u metu!aaaaa, vlada, ne, aaaaaaaa hool, ne, aaaaaaa peca, ma neee![]()

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ti nikad bre, da pogodiš u metu!aaaaa, vlada, ne, aaaaaaaa hool, ne, aaaaaaa peca, ma neee![]()
zadnji put sam banovan 10.10. ocu reputaciju, posto sam vise od 2 meseca bio primeran![]()
Nemojte njega više tući. Već se popravio (za razliku od nekih koji ovde udaviše žalbama) Neću uopšte ni od koga da tražim da pogodi o kome se radi!!!mozemo mi lako da sredimo to oko banovanja
mislim ako treba![]()
mozemo mi lako da sredimo to oko banovanja
mislim ako treba![]()
Nemojte njega više tući. Već se popravio (za razliku od nekih koji ovde udaviše žalbama) Neću uopšte ni od koga da tražim da pogodi o kome se radi!!!![]()
Imaš je od mene.
A inače, mnogo mi je drago kad prijateljstvo sa mnom potraži neko ko nije Ciganin-Delija. Tvoj zahtev sam, razume se, jednoglasno prihvatio!![]()
mozemo mi lako da sredimo to oko banovanja
mislim ako treba![]()
Nemojte njega više tući. Već se popravio (za razliku od nekih koji ovde udaviše žalbama) Neću uopšte ni od koga da tražim da pogodi o kome se radi!!!![]()
жеМо,жеМо...![]()
hahahha
pazi stvarno, fasovo si ga na politici
ne mogu da verujem, koji si ti lik
![]()
![]()
![]()
inace, izgledam ovako napucano, zato sto svrsavam sebi u usta !!! Idem na tekme zvezde, tamo sam upoznao i bivseg i sadasnjeg decka, sa kojim danas trazimo, osobu koja ce pristati, na u 3, verovatno djole, on mi je blizak prijatelj, ali grobar, zato ce ponosno da primi !!!
Peco, znaci ja stvarno nemam reci. Nemam reci. C,c,c....
Eto vidiš da si ti pametna devojka. Tu se slažemo u potpunosti!Peco, znaci ja stvarno nemam reci. Nemam reci. C,c,c....
@Ilic
Nisam, ali je dobra fora. Medjutim, ne zna se kako ko moze da je shvati. Zato nije bas pametno da je nosi.