Fudbal, chat i jos ponesto :)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Parni valjak počeo da se raspada. Valjke su Cigani demontirali i prodali u staro gvoždje.
541-kolafuc.jpg

Na forumu je tiho. Grobarima Slaninari preprečili put.
529-nechcetejitjinam.jpg

Neka varijacija engleskog kojom govore ljudi iz Birmingema. Imam jednu profesorku koja je odande mada govori klasican engleski (tj. bar je razumemo bez problema) i kad nam je pokazala kako bi to izgledalo kad bi govorila tipicno za to govorno podrucje mi smo samo zevali - ama skoro nista nismo razumeli.. :lol:

Tako je i nama pricala jedno pola sata dok nismo popadali u nesvest. Onda sam ja resio da strike back, pa sam krenuo da ceo cas ch i dz izgovaram na leskovacki nacin. Da vidis koliko joj je bilo zao sto ona to ne ume :D

E OVAKO... HITNO MI TREBA ODGOVOR...

Gledali ste utakmicu real-sevilla... i sad me zanima... moze li robenn da igra sledecu utakmicu protiv barce... zbog dva zuta-crveni... neki mi kazu ne... neki kazu da se moze uloziti zalba da igra sledecu utakmicu(koju realu stalno prihvataju)... a neki kazu da igra 100% zato sto je u spaniji pravilo da suspenziju dobijas kad dobijes 5 zutih ili direktni crveni...

AJ POMOZITE MI... hvala unaprijed...

E OVAKO... HITNO MI TREBA ODGOVOR...

Gledali ste utakmicu real-sevilla... i sad me zanima... moze li robenn da igra sledecu utakmicu protiv barce... zbog dva zuta-crveni... neki mi kazu ne... neki kazu da se moze uloziti zalba da igra sledecu utakmicu(koju realu stalno prihvataju)... a neki kazu da igra 100% zato sto je u spaniji pravilo da suspenziju dobijas kad dobijes 5 zutih ili direktni crveni...

AJ POMOZITE MI... hvala unaprijed...

mislim da je ovaj fazon sa 5 zutih realan...:bye:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back