Jeka#26
Poznat
- Poruka
- 8.932
Po mom misljenju Amerikanci su pokvarili jezik. A Br.Eng mi zvuci bas onako sofisticirano. 
A najlepsi jezik na svetu? Naravno - Engleski

A najlepsi jezik na svetu? Naravno - Engleski
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Skotski nije los, ali mi je nekako tvrd. Irski je lep za uho, a i Scouse nije los. Stivi bas lepo prica.
Brummie mi je tesko razumljiv, a najvise volim Cockney.![]()
Neka varijacija engleskog kojom govore ljudi iz Birmingema. Imam jednu profesorku koja je odande mada govori klasican engleski (tj. bar je razumemo bez problema) i kad nam je pokazala kako bi to izgledalo kad bi govorila tipicno za to govorno podrucje mi smo samo zevali - ama skoro nista nismo razumeli..a s'a je brummie ?
ja sam neupucen![]()
Neka varijacija engleskog kojom govore ljudi iz Birmingema. Imam jednu profesorku koja je odande mada govori klasican engleski (tj. bar je razumemo bez problema) i kad nam je pokazala kako bi to izgledalo kad bi govorila tipicno za to govorno podrucje mi smo samo zevali - ama skoro nista nismo razumeli..![]()
Eee...
Skotski nije los, ali mi je nekako tvrd. Irski je lep za uho, a i Scouse nije los. Stivi bas lepo prica.
Brummie mi je tesko razumljiv, a najvise volim Cockney.![]()
Znači, oni neće ni stići na utakmicu?Eee...
Morali smo na vreme...![]()
E OVAKO... HITNO MI TREBA ODGOVOR...
Gledali ste utakmicu real-sevilla... i sad me zanima... moze li robenn da igra sledecu utakmicu protiv barce... zbog dva zuta-crveni... neki mi kazu ne... neki kazu da se moze uloziti zalba da igra sledecu utakmicu(koju realu stalno prihvataju)... a neki kazu da igra 100% zato sto je u spaniji pravilo da suspenziju dobijas kad dobijes 5 zutih ili direktni crveni...
AJ POMOZITE MI... hvala unaprijed...
Tako je i nama pricala jedno pola sata dok nismo popadali u nesvest. Onda sam ja resio da strike back, pa sam krenuo da ceo cas ch i dz izgovaram na leskovacki nacin. Da vidis koliko joj je bilo zao sto ona to ne ume![]()
dovla jel imas tu pesmu u izvodjenu rejectsa ???
na netu sam samo nasao sham 69![]()