Fudbal, chat i jos ponesto :)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ponos grada!
Neka veceras svako zna sta znaci pravda za Urosa,on nije lopov ni ubica pa da lezi 10 godina
Zainteresovan član

Učlanjen: 10.10.2008.
reputation_pos.gif

icon1.gif
Re: Crvena Zvezda
Citat:
Original postavio Jeka#26
@svi
Culi ste Ilica, dakle nema povlascenih. Prema svima sam se isto ponasam, ako mi se ucini da je neko preterao - upozorim,kaznim (zavisi od toga sta je napisano) i nadam se da ce se na tome zavrsiti. Nikom ovde nije drago da glumi nekog uterivaca reda ili da nekog banuje - tako da je to uvek bila zadnja solucija. Zato se i neke male "nepravilnosti" tolerisu kao npr: off topic (u odredjenim razmerama), prepiranje u granicama dobrog ukusa, neke stvari koje zabavljaju ostale (kao npr. Iliceve slike) itd...

@Ilic
Zasto moje ime nije napisano plavom bojom? :sad2:

Opet smo u off topic....C,c,c...Odrobijace me jomini ako slucajno navrati....
Brzo povratak na temu. :D
Dakle: Zvezda!

Ne bih se slozio sa ovim jer se secas da si nas sve koji smo cinili navijacku temu,banovala i da su ostali fluid i serlok dva degena koja su u svakom postu *****la,sto njih nisi upozoravala ili banovala??Tada si isto bila pravicna kada si nas 10 banovala a njih dvojcu si stitila kao da su beli medvedi!!!!

gresis, ja sam ih opomenuo jer nisam imao osnova za nesto vise od toga (ban) iako sam to zeleo jer su oni napravili pometnju na navijackim temama
nisam imao osnova za ban jer su ljudi prozivali i spustali na finjaka kako se to narodski kaze za razliku od banovanih ljudi koji su isprovocirani poceli da pisu sve i svasta, pa sam zamolio jeku da ona banuje jer bih ja isto reagovao da nisam mod...
ali strasti su se smirile i to je iza nas...poz

Delijo, nisam bio u toku u toj prepirci ali Jeka ti je dovoljno dobro objasnila razloge svog koraka. A kad pročitamo tvoju poruku:
Ne bih se slozio sa ovim jer se secas da si nas sve koji smo cinili navijacku temu,banovala i da su ostali fluid i serlok dva degena koja su u svakom postu *****la,sto njih nisi upozoravala ili banovala??Tada si isto bila pravicna kada si nas 10 banovala a njih dvojcu si stitila kao da su beli medvedi!!!! :lol: :lol: :lol:

Vidiš da ih i sada vredjaš! I mi smo u naše vreme pre godinu dana sa njima imali problema ali ih nismo vulgarno vredjali čak ni onda kada nas je (mene i Rainbowa six )isti taj FLUID banovao.
Zato, samo lagano sa odgovorima. Poslušaj ono što sam ti prošli put napisao na PP.;)
Ni ja bolje ne bi odgovorila. :) U tome je moja poenta.
Treba malo razmisliti i samo spustati na finjaka, jer onda ja nemam osnovu da nekog banujem.
U tome je caka. :)

Tvoja primedba se uvažava i od sada će sve tvoje biti u plavom, sem ovog.. :heart:
Hvala Ilicu :cmok:
(btw...Nesto nije u redu sa mojom Operom, ja svoje ime (kao i sva druga) vidim u crnoj boji? :shock: )

Nemam reci...Ostala sam bez texta. Znaci stvarno....
Da li vredi da vise upozoravam? Ja mislim da ne....

@Ilic
Nemoj molim te te slike kako gazim kolima nekog. Sutra polazem voznju, pa sam sada k'o na iglama..... :lol:

xexexe *** ja bih ljubio da prodje, ali nije to dovoljno... :sad2:
:mrgreen:

Pa ako bi mi doveo Terija mhm... Sve bi bilo kao rukom odneseno... :mrgreen:

Poslednja izmena:
Jeka#26
se zivcira... :(
Moderator

Učlanjen: 07.06.2005.
reputation_pos.gif
reputation_pos.gif

icon1.gif
Re: Crvena Zvezda
Citat:
Original postavio cns | Kimi
ajmo sad ovako, cisto da bi videli da niko nema povlastice svaki post koji nema veze sa zvezdom (naravno fk-om) bice obrisan...
poz:bye:

S obzirom da su se stvari otele kontroli, svako ko ponovo direktno ili indirektno zapocne raspravu bice, osim sto ce mu post biti obrisan, kaznjen. A o kazni cu tek da razmislim. ( :D Ilicu ako sad ubacis neki komentar ili sliku u tvom stilu, ubicu te :D )

Lepo vam se Nislija smeje, i treba. Jer je ovo smesno. Prepucavate se tu kao neka deca.

@Ilic
Nemoj molim te te slike kako gazim kolima nekog. Sutra polazem voznju, pa sam sada k'o na iglama..... :lol:

Hajde Jeko neka ti je sa srećom pa da povezeš društvo ovamo u Kolin. :heart: :heart: :heart::zurka:

Poslednja izmena:
Jedno mi nije jasno. Kako mogu da se na Jeku ne naljutim?:sad2: Da mi je neko drugi izbrisao poruke izbio bi svetski rat!:hahaha: :hahaha::hahaha: Ne bih se ljutio ni da ih je izbrisao Kimi. Ili sam se ja smirio odkako se bockam inzulinom ili se svet okrenuo naopako!:dontunderstand:
Ne mozes Ilicu, ne mozes. :D
Kao sto ne mogu ni ja na tebe da se naljutim. :heart:

Hajde Jeko neka ti je sa srećom pa da povezeš društvo ovamo u Kolin.
:D
Ma ziva nisam zbog one zaustavne linije. Ako tu ne padnem, nigde necu. :sad2:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back