Fudbal, chat i jos ponesto :)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
i ja bih otisao ali nemam vremena

kako nemas vremena ???????????????????????????????????????

kazes razlog ko ja ;)
neee daaa miiii kkeeevvvaaaa :D :D :D :D :D :D :D

she lives in fear :mrgreen:

axaxxaxa koji si majsss....

@Peca
Pa ti idi kradom. :)

Ono sto ne zna, ne moze da je uplasi. :)
NE POKUSAVAJTE OVO KOD KUCE, NE PALI U STVARNOM ZIVOTU!!!
lako je tebi to da kazes, a on treba da se vrati kuci posle...:eek:
Moj potpis...
a ybg, il' imas muda, il' ne ides na marakanu :mrgreen:
pardon, ne ulazis u parkic :mrgreen:

Pa ti ne idesh, a ja idem... :super::rotf::rotf::rotf::klap::hahaha::ok::rotf::hahaha::D:bye:

jelena bre, znaas ti kol'ko ima do marakane ? :(
bilo bi dobro da je : my dream is to flyyy :D

krecemo o5 na tekme za ceeemeeenat :D

Znam koliko ima, ali ako se snadjes nije problem. :)
Zar nisi pricao da imas starije drugove?
Ako neko ide kolima idi sa njim,a kazi kuci da ides da prespavas kod nekog druga . Prosto. :)

P.S
Eto ti Vlade, glas razuma :), ali ja sam uvek za to da je sve sto nije dozvoljeno sladje. :D

Znam koliko ima, ali ako se snadjes nije problem. :)
Zar nisi pricao da imas starije drugove?
Ako neko ide kolima idi sa njim,a kazi kuci da ides da prespavas kod nekog druga . Prosto. :)

P.S
Eto ti Vlade, glas razuma :), ali ja sam uvek za to da je sve sto nije dozvoljeno sladje. :D

kome da pricam, cale prolazi, a mi i kama vicemo borac klisa racku sisa
ja pridjem caletu, uzmem kera, cale me samo posmatr'o :neutral: - zar i ti sine :D
vlada uzme kera, cale tako posmatra, i pita me, ko ti ovaj, koje on godiste, ja rek'o : ma '93 igra basket ;) :D :D :D

kome da pricam, cale prolazi, a mi i kama vicemo borac klisa racku sisa
ja pridjem caletu, uzmem kera, cale me samo posmatr'o :neutral: - zar i ti sine :D
vlada uzme kera, cale tako posmatra, i pita me, ko ti ovaj, koje on godiste, ja rek'o : ma '93 igra basket ;) :D :D :D
:lol: :lol: :lol:
E najjaci si majke mi.... :lol: :lol: :lol: Mogu da zamislim facu tvog caleta. :)
Ali imas starijeg brata, pa moze on da te izvlaci. :D
Ili kazi mami: "Evo,evo vodim kucu da me cuva" :lol:

zamisli mi sa sindje da dodjemo pa pitao bi je li sine zar i moje ortake dovodis... :hahaha:

:hahaha: :hahaha: :hahaha: :hahaha: :hahaha: :hahaha: :hahaha: :hahaha:
ko ti drma kavez

:lol: :lol: :lol:
E najjaci si majke mi.... :lol: :lol: :lol: Mogu da zamislim facu tvog caleta. :)
Ali imas starijeg brata, pa moze on da te izvlaci. :D
Ili kazi mami: "Evo,evo vodim kucu da me cuva" :lol:

cale se izdenglir'o :D
a pre toga me zvao, a mi na tekmi, ovaj jedan se dere, ne znam samo da li si ga ti doel u nisu cula, i ja se ne javljam, pustim poruku u drustvu sam necu dugo, on meni, gde, ja ovako gledam, rek'o da li da mu posaljem, sta te bole keva, ili da kazem, ja rek'o nije bitno, i on tu nesto smori, i ja rek'o sa ribom, onako sam osetio, kako uzima povodac i izvodi kera :hahaha: i tu mi na stanicu i on izleti :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

mani me njega ;) :evil: :neutral:
pokrivam ga godinama, sta kod da sjebe ja najebem, kazem da sam ja, stalno povraca u subotu uvece, ja brisem ceo zivot ;) :o
a ***** je ceo zivot, retko upada pare, sad je stavio sifru naa komp, ali sam je provalio :mrgreen: :hahaha: :hahaha: :hahaha:

:hahaha: a kuca, brze bezi od mene :lol: :lol: :lol:
neki mentol, ga isutirao, stariji, hteo sam da ga ubijem bre, i dosla murija :D
ja mu razbio prozor, isproziv'o ga, stoj'o mu ispred ulaza sa palijom :D :)
cale doleteo, a ja paliju u zbunje :D :D :D

ko ti drma kavez

cale se izdenglir'o :D
a pre toga me zvao, a mi na tekmi, ovaj jedan se dere, ne znam samo da li si ga ti doel u nisu cula, i ja se ne javljam, pustim poruku u drustvu sam necu dugo, on meni, gde, ja ovako gledam, rek'o da li da mu posaljem, sta te bole keva, ili da kazem, ja rek'o nije bitno, i on tu nesto smori, i ja rek'o sa ribom, onako sam osetio, kako uzima povodac i izvodi kera :hahaha: i tu mi na stanicu i on izleti :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

mani me njega ;) :evil: :neutral:
pokrivam ga godinama, sta kod da sjebe ja najebem, kazem da sam ja, stalno povraca u subotu uvece, ja brisem ceo zivot ;) :o
a ***** je ceo zivot, retko upada pare, sad je stavio sifru naa komp, ali sam je provalio :mrgreen: :hahaha: :hahaha: :hahaha:

:hahaha: a kuca, brze bezi od mene :lol: :lol: :lol:
neki mentol, ga isutirao, stariji, hteo sam da ga ubijem bre, i dosla murija :D
ja mu razbio prozor, isproziv'o ga, stoj'o mu ispred ulaza sa palijom :D :)
cale doleteo, a ja paliju u zbunje :D :D :D

aj dodji u sredu nemoj si picajzla...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back