cns | Kimi
Domaćin
- Poruka
- 4.417
Ponos grada!
Neka veceras svako zna sta znaci pravda za Urosa,on nije lopov ni ubica pa da lezi 10 godina
Zainteresovan član
![]()
Učlanjen: 10.10.2008.
![]()
Re: Crvena Zvezda![]()
Citat:
Original postavio Jeka#26![]()
@svi
Culi ste Ilica, dakle nema povlascenih. Prema svima sam se isto ponasam, ako mi se ucini da je neko preterao - upozorim,kaznim (zavisi od toga sta je napisano) i nadam se da ce se na tome zavrsiti. Nikom ovde nije drago da glumi nekog uterivaca reda ili da nekog banuje - tako da je to uvek bila zadnja solucija. Zato se i neke male "nepravilnosti" tolerisu kao npr: off topic (u odredjenim razmerama), prepiranje u granicama dobrog ukusa, neke stvari koje zabavljaju ostale (kao npr. Iliceve slike) itd...
@Ilic
Zasto moje ime nije napisano plavom bojom?
Opet smo u off topic....C,c,c...Odrobijace me jomini ako slucajno navrati....
Brzo povratak na temu.
Dakle: Zvezda!
Ne bih se slozio sa ovim jer se secas da si nas sve koji smo cinili navijacku temu,banovala i da su ostali fluid i serlok dva degena koja su u svakom postu *****la,sto njih nisi upozoravala ili banovala??Tada si isto bila pravicna kada si nas 10 banovala a njih dvojcu si stitila kao da su beli medvedi!!!!
gresis, ja sam ih opomenuo jer nisam imao osnova za nesto vise od toga (ban) iako sam to zeleo jer su oni napravili pometnju na navijackim temama
nisam imao osnova za ban jer su ljudi prozivali i spustali na finjaka kako se to narodski kaze za razliku od banovanih ljudi koji su isprovocirani poceli da pisu sve i svasta, pa sam zamolio jeku da ona banuje jer bih ja isto reagovao da nisam mod...
ali strasti su se smirile i to je iza nas...poz