Fudbal, chat i jos ponesto :)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Citat:
E ovako... Posto vidim da novajlije ne citaju pravilnik o postavljanju tema, od danas na snagu stupa novo pravilo:
Ko god otvori bezveznu temu, a ista moze biti raspravljana na drugim vec postojecim temama ide na odmor 2 dana. Bez predhodnog upozorenja.
Ovo vise ni na sta ne lici.
Ovo se pre svega odnosi na novajlije, koliko mogu da primetim stariji clanovi se ponasaju sasvim odlicno.
pozdrav.(napisala Jeka na obavestenju moderatora)

Ko tebi trese kavez???
Ko je jeki srusio sneska???
Valjda je tuzna sto se sara udaje, pa se sad iskaljuje na ubogima i nemocnima... :lol:
Jer sara kad se uda za crnca, imace pune ruke posla...:whistling:
I nece imati vremena da se kucka sa jekom...
:-P

rojanbu1.jpg

1...sc00897lj2.jpg

8...sc00891zi9.jpg

Jaoooooo Care pa on je swatkis maji. :D

Ko tebi trese kavez???
Ko je jeki srusio sneska???
Valjda je tuzna sto se sara udaje, pa se sad iskaljuje na ubogima i nemocnima...
Jer sara kad se uda za crnca, imace pune ruke posla...
I nece imati vremena da se kucka sa jekom...
C,c,c.... Nemam reci, ostala sam bez text-a. :lol: Blesavi li ste, boze...
btw..Ajde kazite da nisam u pravu: stvarno su preterali, pa nisam stavila onaj pravilnik tamo za ukras nego da se procita.

New Age smiri se brate malo stalno hoces da se tuces dodji ti u Beocin kad hoces bre isamara cu te kao beba zvecku kurcis prosli put su ovi tvoji dirali klinca ovde u Beocinu,ajde nema potrebe za tucu idi spavaj.Tuci se sa nevijdenim carom ili sa ostalima a ne samnom nebojim te se ja

New Age smiri se brate malo stalno hoces da se tuces dodji ti u Beocin kad hoces bre isamara cu te kao beba zvecku kurcis prosli put su ovi tvoji dirali klinca ovde u Beocinu,ajde nema potrebe za tucu idi spavaj.Tuci se sa nevijdenim carom ili sa ostalima a ne samnom nebojim te se ja

nije ni fora ako se bojis...
Pa doci cu u Beocin, nije greda, ti i ja ok?
1 na 1...
Evo sad cu ti na pp sve poslati...

Ne seri New Age ja jesam mrsav ali se ne bojim tebe niti tvojih,pa brate i ja imam molje ljude u Kamenici,limanu.Sam bih te isprepucao.Jedino se ti kurcis New Age,kako je Kimi dobar ne preti nikome samo se ti hoces tuci ajde bre idi jedi pasulja pa kada napunis 20 godina onda se tek javi

Ne seri New Age ja jesam mrsav ali se ne bojim tebe niti tvojih,pa brate i ja imam molje ljude u Kamenici,limanu.Sam bih te isprepucao.Jedino se ti kurcis New Age,kako je Kimi dobar ne preti nikome samo se ti hoces tuci ajde bre idi jedi pasulja pa kada napunis 20 godina onda se tek javi

Ja se necu tuci iz 2 razloga.1 je da nemam razloga za tucu a 2 necu da se tucem zbog jebenog neta.JA TI KAZEM DAJ MI VREMENA SMIRICU SE NECU NIKOG VISE VREDJATI-OVO NISAM NAPISAO ZATO STO SE BOLJIM NEGO PAMETNIJI POPUSTA

Ma popustice ti faca pod mojom nogom bre, ne govorim o ljudima vec tebe prozivam,
I da, punim 19 u petak, tako da nije frka, vec cu zakoraciti u 20.
OVDE PRESTAJE SVAKA RASPRAVA NECU TI ODGOVARATI NA POSTOVE, POSLAO SAM TI PRIVATNU PORUKU, TAMO CEMO SE SVE DOGOVORITI!!!

Neso mislim da te je tab upozorio. Ako jos jednom cujem nesto o tuci - letis! :evil:
I nemoj da mi se izvinjavas nema potrebe. Jer, ispravi me ako gresim, svi su kul svi se zezaju dok ti ne dodjes. Znaci ljude koji posecuju ovaj forum ne zanima ko tebi cuva ledja i koliko si mrsav ili debeo.

Pa, jedan fudbaler, :) kad hocu da mu prinesem ruku do lica, do glave, on pomisli da hocu da mu udarim samar. Ocito su ga samo samarali a ni jedna devojka ga nije mazila.

Uf, u poslednje vreme mnogo samarate, pogotovo nas fudbalere...
Heh, gledam sta drugu radi devojka, dodje na tekmu, odgleda, i onda se posle dere na njega sto je uradio ovo u onom minutu, i sto je uradio ono u onom minutu...
Ja pauzirao sezonu, tako da me sad devojke samaraju iz drugih razloga, a ne zato sto primam golove... :cool:
Pfff, sta se ja busam branim u sklj ligi... :-P

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back