Fudbal, chat i jos ponesto :)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
JAooooo sto je sladak....Jao vidiii okice... :) Ah, obozavam kuce. :)

Bolje da se druzis sa zenkama u djetinjstvu a kasnije sa muzjacima.
Cure smaraju. Imam drugaricu koja na svakih 2min mora da se pogleda u ogledalo i kojoj moram do detalja da analiziram kako je neko pogledao... Kad ode u kupovinu, ne dao ti bog... Mada me uzasava kad neko musko prokomentarise za nekog;" *****" a on lep ko slika... Zato je najbolje imati kucu. :)

Jaoooo Peco kako bi ti ukrala kucu... :)

Cure smaraju. Imam drugaricu koja na svakih 2min mora da se pogleda u ogledalo i kojoj moram do detalja da analiziram kako je neko pogledao... Kad ode u kupovinu, ne dao ti bog... Mada me uzasava kad neko musko prokomentarise za nekog;" *****" a on lep ko slika... Zato je najbolje imati kucu. :)

to muškarci rade.
vide nekog ko je baš muževan ,lijep ,pametan,heteroseksualan...
komentar: izgleda ka' svinja.vidi taj nos...
***,ipak se družim sa njima više.
a ženke:
vide nekog ko je baš muževan,lijep,pametan ,heteroseksualan nakon neuspijelog pokušaja da mu se naguze one kažu:
*****.

Ijaoooo,...Sto ja nemam kucu :cry: . Moja majka nikada nije bila za to, verovatno zato sto imamo stan. Mada i kad bi cuvala cuvala bi nekog ogromnog psa. Ne ono pudlica trte-mrte... :)
ufff
majka je kriva za sve :mrgreen:
bijež' bre...da moje čeljade ima kutzetinu jednu....
no way.
slatke su,divne su,pogotovu veliki bernardinci (******,sad se razniježih)...
zamisli moje dijete spava i na kraju ga ovo zakolje na spavaju...
imam papagaja :)

Bravo Jeko bre, samo se ti druzi sa muskarcima, od nas barem imas neke koristi!!!:twisted:

JEs da ga zakolje... :D NEma sanse. Ja obozavam kuce. Cim budem imala svoj stan ili kucu kupujem kuche. I to ili Rotfajlera ili Zlatnog retrivera ili nekog kao sto ima Peca. :)

Peca ima Labradora (to ti isto retriver ali nije zlatni) ne laje,jede sta mu dam, nije izbirljiv i sladak je ko magarac (new age :D ) hhehe shalim se, ma kupi ga, i ja zivim u stanu, to ti je bas za stan :D

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back