GRIZZLY
Iskusan
- Poruka
- 6.920
neka ti...nije to mogao od stomaka

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
kristina,moram ti reci da nisi u pravuevo poshto je ovo chat tema da postavim ovde pitanje-da li imate predrasude kad su fudbaleri u pitanju ??? ja npr. uvek tvrdim sa sigurnoshtju da je 99,9 % fudbalera glupo....svi pochnu da igraju fudbal josh u osnovnoj shkoli tako da vetjina njih ne zavrshi ni srednju jer dobiju neki transferchitj....to je ono shto me najvishe uzasava kod fudbala-plate su zaista neverovatne a u zivotu nishta ne rade osim shto pikaju loptu....![]()
p.s. onih 0,01% posto su svetli izuzeci.....;-)
kad te duke cuje...mani me diplomiranog ekonomiste
Svi propali studenti sa masinca su otisli na ekonomski i zavrsili ga u roku
No nebitno, to nije tema. Zar zaista mislis da je on posteno davao ispite. MA ajde, kad se pojavi kod profesora oni su vise pricali o njemu nego o ispitiu smem da ti potpisem (cast izuzecima) a da ne pricam o "tarifiranju" i da te ispite sredjuju menadzeri.
No nebitno![]()
A sad se pojavi na megdan, ti Grobarska .....Ua Zvezda
Vazda li sam volio svadju![]()
kakve toi ma veze sa ...???Spiderpig, Spiderpig, does whatever a spiderpig does...![]()
Na koga misliš? Na GRIZZLYJA?Osim toga sto je debeo kao svinja? Nikakave....
Ja tebi šaljem dva.Ilicu?! Pa gde si ti bre? Bas te dugo nema...Bas mi je drago sto si svratio![]()
Dvoje su se tako smuvali
![]()
Da, ali ne mator konj od 60 godina sa curicom od 19.Dvoje su se tako smuvali
![]()
Dobro je rekao ilic...Dvoje su se tako smuvali
![]()
Mene voli, to je tačno. Volim i ja nju. Ali ja sam je muvao za mog sina koji je njeno godište pa me voli kao nesudjenog svekra. Jel´ da Jeko?Dobro je rekao ilic...
gdje osoba od 60 sa osobom od 19???
mada,sad je to u modi a Jeka voli starije
kako god,ne ibh se kladila posto je jeka vrlo...ahem...usmjerena da kazem prema jednom bivsem clanu ovog foruma (znace na koga mislim),a nemojte me pitati sta se desava na temi Chelsea FC kad ostavim Grizzlyja i Jeku same...
c-c-c
Mene voli, to je tačno. Volim i ja nju. Ali ja sam je muvao za mog sina koji je njeno godište pa me voli kao nesudjenog svekra. Jel´ da Jeko?...
![]()
![]()
![]()