Fudbal, chat i jos ponesto :)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
evo poshto je ovo chat tema da postavim ovde pitanje-da li imate predrasude kad su fudbaleri u pitanju ??? ja npr. uvek tvrdim sa sigurnoshtju da je 99,9 % fudbalera glupo....svi pochnu da igraju fudbal josh u osnovnoj shkoli tako da vetjina njih ne zavrshi ni srednju jer dobiju neki transferchitj....to je ono shto me najvishe uzasava kod fudbala-plate su zaista neverovatne a u zivotu nishta ne rade osim shto pikaju loptu....:evil:

p.s. onih 0,01% posto su svetli izuzeci.....;-)

evo poshto je ovo chat tema da postavim ovde pitanje-da li imate predrasude kad su fudbaleri u pitanju ??? ja npr. uvek tvrdim sa sigurnoshtju da je 99,9 % fudbalera glupo....svi pochnu da igraju fudbal josh u osnovnoj shkoli tako da vetjina njih ne zavrshi ni srednju jer dobiju neki transferchitj....to je ono shto me najvishe uzasava kod fudbala-plate su zaista neverovatne a u zivotu nishta ne rade osim shto pikaju loptu....:evil:

p.s. onih 0,01% posto su svetli izuzeci.....;-)
kristina,moram ti reci da nisi u pravu ;).
Naprimjer, Raul iz Reala je diplomirani ekonomista.
A bas da pikaju loptu...hm...oni se UBIJAJU od rada, pred utakmicu moraju da zaspu u 8:00 da jedu nesto lagano...jos kad se povrijede pa devet mjeseci ih nema....

mani me diplomiranog ekonomiste :lol:
Svi propali studenti sa masinca su otisli na ekonomski i zavrsili ga u roku :lol:

No nebitno, to nije tema. Zar zaista mislis da je on posteno davao ispite. MA ajde, kad se pojavi kod profesora oni su vise pricali o njemu nego o ispitiu smem da ti potpisem (cast izuzecima) a da ne pricam o "tarifiranju" i da te ispite sredjuju menadzeri.
No nebitno ;)

Nisam imao vremena da reagujem na pravi način odkako je ukinuta tema Stadion 2.
Bravo tab!
Ovakva tema nam je nedostajala a stari forumaši i sindikalci znaju zašto.
Krecemo sa uvredama!
Ua Zvezda! :-P
=========================================
Nemoj neko slučajno da podrži ovu izjavu!!!:evil: :evil: :evil:

mani me diplomiranog ekonomiste :lol:
Svi propali studenti sa masinca su otisli na ekonomski i zavrsili ga u roku :lol:

No nebitno, to nije tema. Zar zaista mislis da je on posteno davao ispite. MA ajde, kad se pojavi kod profesora oni su vise pricali o njemu nego o ispitiu smem da ti potpisem (cast izuzecima) a da ne pricam o "tarifiranju" i da te ispite sredjuju menadzeri.
No nebitno ;)
kad te duke cuje...

Ua Zvezda:D
Vazda li sam volio svadju:lol::lol::lol:
A sad se pojavi na megdan, ti Grobarska .....
333-vsechny.jpg

Dobro je rekao ilic...
gdje osoba od 60 sa osobom od 19???
mada,sad je to u modi a Jeka voli starije :lol:
kako god,ne ibh se kladila posto je jeka vrlo...ahem...usmjerena da kazem prema jednom bivsem clanu ovog foruma (znace na koga mislim),a nemojte me pitati sta se desava na temi Chelsea FC kad ostavim Grizzlyja i Jeku same...
c-c-c
Mene voli, to je tačno. Volim i ja nju. Ali ja sam je muvao za mog sina koji je njeno godište pa me voli kao nesudjenog svekra. Jel´ da Jeko?;)...:lol: :lol: :lol:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back