Friends with benefits

• Začetnik teme Začetnik teme Gerda
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Samo razmisljanje. Nisam siguran da je tako, sta mislis?

ne znam,nisam bas strucnjak za takve stvari.al mislim da jacina libida nema veze sa tim dal neko ima ili nema visoke kriterijume,nego sa karakterom ili zivotnim periodom,ili sta vec

- - - - - - - - - -

mada secam se price nekih drugara da bi sa osamnaest kresnuli i saksiju da je dala...tako da sta znam
neki sazru,neki poblesave pod stare dane.daj sta das

ne znam,nisam bas strucnjak za takve stvari.al mislim da jacina libida nema veze sa tim dal neko ima ili nema visoke kriterijume,nego sa karakterom ili zivotnim periodom,ili sta vec

- - - - - - - - - -

mada secam se price nekih drugara da bi sa osamnaest kresnuli i saksiju da je dala...tako da sta znam
neki sazru,neki poblesave pod stare dane.daj sta das
Poenta je da dok ti ide ne smeš i ne treba da prestaješ.Ako staneš teško ćeš povratiti intenzitet i učestalost.Zdravlje i dobra kondicija su glavni preduslov a čovek mora da natera sam sebe, važi i za žene.

Poenta je da dok ti ide ne smeš i ne treba da prestaješ.Ako staneš teško ćeš povratiti intenzitet i učestalost.Zdravlje i dobra kondicija su glavni preduslov a čovek mora da natera sam sebe, važi i za žene.

to se misli na brak?mislim sta ima da stajes,kad ti prestane neka veza,neces svakako imati seks sa bilo kim samo da bi odrzao kontinuitet,pa jel?

- - - - - - - - - -

Recimo neko ko nema stalnu vezu i ne oseca potrebu za sexom moze to da shvati kao starenje,

onda sasvim relano promeni odnos prema sexu ili vezi to bi bio razlog smanjenja kriiterijuma, zar ne?

ne znam,moram da razmislim :lol:

to se misli na brak?mislim sta ima da stajes,kad ti prestane neka veza,neces svakako imati seks sa bilo kim samo da bi odrzao kontinuitet,pa jel?
Veza, brak, neko prema kome gajiš emocije i imaš poverenja u njega.Čovek ne može da programira sam za sebe, može da pokuša sve i svašta pa da se gadi posle sam sebe.
To je sve antipod ove teme.Ne možeš da smradovima i nehumanim ljudima i ženama deliš kojekakve benefite jer ćeš verovatno nastradati.

Poslednja izmena:
"Imati “prijatelja s povlasticama” danas nije ništa čudno -pišu neki portali..
Sama činjenica da sutra ne morate nazvati jedno drugo i pitati kako je bilo na poslu za neke predstavlja oslobađajući osećaj.
Mnogim ženama se možda čini nemoguće da imaju takav odnos sa muškarcem bez uplitanja emocija....”...itd..

Pa?..da li je moguce, sta mislite?..:ceka:

Naravno da je moguće.
Dok se jedno ne zaljubi u treću osobu. Onako izistinski, da ni ne sanja o prevari.

"Imati “prijatelja s povlasticama” danas nije ništa čudno -pišu neki portali..
Sama činjenica da sutra ne morate nazvati jedno drugo i pitati kako je bilo na poslu za neke predstavlja oslobađajući osećaj.
Mnogim ženama se možda čini nemoguće da imaju takav odnos sa muškarcem bez uplitanja emocija....”...itd..

Pa?..da li je moguce, sta mislite?..:ceka:

Uvek sam imao prijateljice tako da ona prica da su upetljane ili da se petljaju emocije i seksualne ideje, to nije tacno. Prijateljice su drage, ne dozivljavaju se na taj nacin.

Moze da se desi, i desilo mi se jednom kada smo spremali ispit, obukla neke helanke, ali samo tada i ne vise :lol:

Kada mi je prijatelj nakon godina i godina druzenja rekao da me sve vreme voli (kao zenu, ne kao osobu) osetila sam se izdanom. I ako sam svesna da on tu nista ne moze. Ali ucinio mi se nas odnos lazan u neki ruku. Ja sam od njega zelela da mi bude samo prijatelj, a ne da od mene zeli nesto drugo. Trebalo mi je neko vreme da sve to svarim.
Tako da, na osnovu nekog licnog iskustva, ne mogu da zamislim sebe u seksualnoj vezi sa prijateljem. Zna se sta je prijatelj. Mozes da imas sporadican sex sa nekim s kim se ok gotivis, ali to po meni onda nije prijatelj.

Banbi bre. dodjosmo do večite teme : Da li muškarac i žena mogu biti prijatelji !

Možete me proglasiti "Životinjom " Odgovorno tvrdim da ne mogu !
Dokle god imaju različite stvari u gaćama.... NE MOGU !!!
Mogu, ali da je jedno od njih akrep :zkez:

Očekujem rafalnu paljbu ! :D

Bambi, svaki NORMALAN muškarac je takav !
Veruj ti ovome "matorom perverznjaku" :D
Samo se neki veštije prikrivaju.
Daj ti svakom dobrom prijatelju par rakija i prekrsti nogice i isturi dekolte, pa ćeš da vidiš snagu njegovog drugarstva.
Lep je čuti da postoje tako iskreni i čedni ljudi kao ti, ali nagoni i strast rade u pozadini !
To ti je tako, pa želela ti to da prihvatiš ili ne.
Pozdravljam i cenim tvoju iskrenost ! :ortaci2:
https://forum.krstarica.com/showthr...h-benefits?p=35065141&viewfull=1#post35065141
Corpus delicti

Poslednja izmena:

Back