- Poruka
- 50.198
U braku, covek se navuce na svakodnevni seks isto kao i na jutarnju kafu...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
U braku, covek se navuce na svakodnevni seks isto kao i na jutarnju kafu...
..posle se navuce na klopicu, ususkan, topao i namesten krevet, spremnu mirisljavu kupku kad se vrati sa posla itd...male kucne radosti...
Komsinica tj. mastanje o njoj je tu samo kao zacin....![]()
ovo više zvuči na holivucku sapuncu nego na real bračni life u Srbije![]()
Kad vas tako citam sve pomislim..boze, kakva sam ja budala bila...![]()
Postoji mali broj žena koje za ugađanje partneru ne smatraju da je poniženje za njih i rade svašta, izuzev te kupke.Ali baš malo njih.Uglavnom su ovakve:..posle se navuce na klopicu, ususkan, topao i namesten krevet, spremnu mirisljavu kupku kad se vrati sa posla itd...male kucne radosti...
Komsinica tj. mastanje o njoj je tu samo kao zacin....![]()
Postoji mali broj žena koje za ugađanje partneru ne smatraju da je poniženje za njih i rade svašta, izuzev te kupke.Ali baš malo njih.Uglavnom su ovakve:![]()
Postoji mali broj žena koje za ugađanje partneru ne smatraju da je poniženje za njih i rade svašta, izuzev te kupke.Ali baš malo njih.Uglavnom su ovakve:![]()
Ja to i ne očekujem.Nije tacno. Vecina zena voli kupke i naravno ne pravi ih za tebe nego i za sebe.
Žene smatraju da je kreativno ugađanje rezervisano za njih i uvek stvaraju nove potrebe.Postane zamorno sa vremenom.Kad ti draga postane takva, to znaci da joj je potrebno da malo ti njoj ugadjas i tako...
Bre narode...nista ne znate...![]()
Ako to nije real brak u srbiji onda sam ja ziveo u nekoj drugoj drzavi,
rodjen u pogresnoj porodici i pravio decu u izmisljenom svetu.
Kao i mnogi drugi kojima nije potrebno da kukumavce na forumima
o svojim i neuspesima svojih roditelja i frustrcijama iz toga.
Real brak je brak, nije hotel gde jednog supružnika treba da čeka sve namešteno i ušuškano, dok drugi sve to treba da s radošću omogućava padajući s nogu.
Poenta je da svako ima svoja zaduzenja koja odabere.
Onaj ko sedi zaludan je meta nervoze.
- - - - - - - - - -
Ko ti brani da radis ako cutis? Imas li dobar razlog da cutis?
Pa da 100x dnevno ponavljaš kako je lepa, pametna, kako je voliš i šta ti ja znam, da pohvališ sve što radi i što je uradila, da ostaneš mlad, da budeš čist, sređen, uredan, ideš 3x nedeljno u teretanu, budeš zdrav i na gotovs, obožavaš sve žene iz njene familije i drugarice,smišljaš sam nove potrebe i uvek stvoriš pare za njih, sam kuvaš i čitaš misli kad ona šta hoće i neće i imaš vremena za sve to.Naravno 10 sati za posao i 7-8 za spavanje za tebe se ne podrazumeva.pogotovo što mnoge očekuju od muškarca da dobar deo svog života posveti smišljanju kako da joj ugodi, kako je jelda vremenom ne bi izgubio ako je pasivan, kako bi joj uvek bio zanimljiv i tako te bajke
animator sopstvene partnerke
Eo, ja uopšte nemam zgodne komšinice... sve su starije gospođe ili debele žene sa malom decom... : (
Ček da smislim, hvala ti za ovo momak mada me često tako oslovljavaju k'o da nemam ogledalo.momci,kukajte jos malo,bas ste zabavni![]()