Friends with benefits

• Začetnik teme Začetnik teme Gerda
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Ako to nije real brak u srbiji onda sam ja ziveo u nekoj drugoj drzavi,

rodjen u pogresnoj porodici i pravio decu u izmisljenom svetu.

Kao i mnogi drugi kojima nije potrebno da kukumavce na forumima

o svojim i neuspesima svojih roditelja i frustrcijama iz toga.

Nije tacno. Vecina zena voli kupke i naravno ne pravi ih za tebe nego i za sebe.
Ja to i ne očekujem.:cool:
Kad ti draga postane takva, to znaci da joj je potrebno da malo ti njoj ugadjas i tako...

Bre narode...nista ne znate...:lol:
Žene smatraju da je kreativno ugađanje rezervisano za njih i uvek stvaraju nove potrebe.Postane zamorno sa vremenom.

pogotovo što mnoge očekuju od muškarca da dobar deo svog života posveti smišljanju kako da joj ugodi, kako je jelda vremenom ne bi izgubio ako je pasivan, kako bi joj uvek bio zanimljiv i tako te bajke
animator sopstvene partnerke

Ako to nije real brak u srbiji onda sam ja ziveo u nekoj drugoj drzavi,

rodjen u pogresnoj porodici i pravio decu u izmisljenom svetu.

Kao i mnogi drugi kojima nije potrebno da kukumavce na forumima

o svojim i neuspesima svojih roditelja i frustrcijama iz toga.

Real brak je brak, nije hotel gde jednog supružnika treba da čeka sve namešteno i ušuškano, dok drugi sve to treba da s radošću omogućava padajući s nogu.

pogotovo što mnoge očekuju od muškarca da dobar deo svog života posveti smišljanju kako da joj ugodi, kako je jelda vremenom ne bi izgubio ako je pasivan, kako bi joj uvek bio zanimljiv i tako te bajke
animator sopstvene partnerke
Pa da 100x dnevno ponavljaš kako je lepa, pametna, kako je voliš i šta ti ja znam, da pohvališ sve što radi i što je uradila, da ostaneš mlad, da budeš čist, sređen, uredan, ideš 3x nedeljno u teretanu, budeš zdrav i na gotovs, obožavaš sve žene iz njene familije i drugarice,smišljaš sam nove potrebe i uvek stvoriš pare za njih, sam kuvaš i čitaš misli kad ona šta hoće i neće i imaš vremena za sve to.Naravno 10 sati za posao i 7-8 za spavanje za tebe se ne podrazumeva.:think:

Back