- Poruka
- 50.243
Pazi sta zelis, mozda ti se i ostvari...

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Haha. I nakon x godina na Krsti svaka Čičkova tema se nakon 50+ stranica svede na "nađite mi gde sam napisala" i "svađate se sami sa sobom"
Ali dobro je, bar nema više dojenja kao lajt motiva.
Elem, tema...status prijatelja sa povlasticama,makar u mom univerzumu, podrazumeva odnos dvoje slobodnih ljudi. U slučaju da je jefno ubračeno to je onda švalerejšn&co. E sad kao što neko napisa kada su karte na stolu od starta nema zabune. Problem je kada se poimanje pravila igra razlikuje... tu nastaje dramski zaplet...

pretis?

Definiši kvalitetnu devojku?

dobre sise, solidna pusha....
 )))
)))

Znači užas. Kvalitetna žena su po vama meso, znoj i tišina.
wau ni ja ne bih bolje objasnio,ako moze s rostiljaZnači užas. Kvalitetna žena je po vama meso, znoj i tišina.
Znači užas. Kvalitetna žena je po vama meso, znoj i tišina.

Brbljivost se nekako i svari ako nije praznoslovlje...gore je kad neko malo prica, ali kad to ucini gnev i gordost izlaze na usta..
Брбљивост углавном јесте празнословље. Једна мисао у сто варијанти.
Ne nuzno....
Из искуства говорим. Имам једну такву другарицу - све што каже може да се сведе у три реда а она прича пола сата.
a da li joj to kazes?
Brbljivost se nekako i svari ako nije praznoslovlje...gore je kad neko malo prica, ali kad to ucini gnev i gordost izlaze na usta..
Bitna je sustina izrecenog..
Из искуства говорим. Имам једну такву другарицу - све што каже може да се сведе у три реда а она прича пола сата.
E, ako je iz iskustva onda je sigurno tako, ovaj, ne moze biti drugacije...