Friends with benefits

• Začetnik teme Začetnik teme Gerda
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Dokaza postoji koliko hoces daa muskarac i zena mogu da budu samo prijatelji

i to vecni i najbolji.

- - - - - - - - - -

Recimo moj dobar drugara se razveo i zivi sam vec 10tak godina, kada mu je najvise trebalo

o njemu je brinula njegova zena i njen muz.

Meni to zvuci uvrnuto

I meni !
Baš toliki hrišćanin nebi mogao biti.
Pre je to za jehoviste ili neke sekte.
Po onom principu "Sva su deca naša"

Meni ne zvući tako, verovatno ga je ona ostavila. Imali su dobru vezu, nije ljuta na njega, ceni ga kao čoveka, a on je u nevolji. Pa još ako imaju zajedničku decu, naravno da će mu pomoći. A ako nije bilo tako, nego je on fizički zlostavljao, maltretirao...itd. onda je uvrnuto.

Meni je u svakom slucaju uvrnuto. Kao da ne mogu da nastave sa zivotom.

Meni je u svakom slucaju uvrnuto. Kao da ne mogu da nastave sa zivotom.
Zavisi kakav im je bio taj zajednički život , kako i zbog čega su se rastali. Ne može se sve svrstati u isti koš.

- - - - - - - - - -

Ne razumem , ko ostavlja dobru vezu i nekoga koga ceni !

To i kažem, nisu ni stigli do toga da se cene, to ne traže. Hoće samo da gore od strasti, a za to mora češće da se menja.

Uvrnuto? Ok, moze li ovako.

Sutra ti dodje zena i kaze ja te vise ne volim kao ranije i volela bih da se razdvojimo.

Sta bi vi nevernici rekli svojoj zeni?

Ako nemože da se popravi !
Ariva derči !
Ja sam u dobrim odnosima sa 1. ženom, Svu Ljubav koju imam od sina iz tog braka, zasluga je njena !
Ali to ne znači da ja sada treba sa sadašnjom ženom da idem da joj pomažem.
Oču, u kolko je nešto samo za " Ne daj bože"
Svak bira svoj put , nemožeš očekivati da drugi pregaze tvoj put , pogotovu ne, ako to ne žele.
To bi bilo klasično mentalno silovanje !

Poslednja izmena:
Ako nemože da se popravi !
Ariva derči !
Ja sam u dobrim odnosima sa 1. ženom, Svu kjubav koju imam od sina iz tog braka, zasluga je njena !
Ali to ne znači da ja sada treba sa sadašnjom ženom da idem da joj pomažem.
Oču, u kolko je nešto samo za " Ne daj bože"

Svak bira svoj put , nemožeš očekivati da drugi pregaze tvoj put , pogotovu ne, ako to ne žele.
To bi bilo klasično mentalno silovanje !

Verovatno se ovde nije pisalo o obaveznom nedeljnom zajedničkom odlasku u kupovinu i nošenju cegera, nego je čovek bio u nevolji, možda bolestan, iznenada vezan za krevet, ili u nekoj krizi...

Zavisi kakav im je bio taj zajednički život , kako i zbog čega su se rastali. Ne može se sve svrstati u isti koš.

- - - - - - - - - -

To i kažem, nisu ni stigli do toga da se cene, to ne traže. Hoće samo da gore od strasti, a za to mora češće da se menja.

Pa iole normalan čovek je svestan da strast nije večna, Strast jenjava, ali je nadogradjuju posle jače i kvaletetnije stvari proiznikle iz zajedničkog stvaranja života, podizanja dece i sticanja poverenja.
Poverenje i puno razgovora je osnov svake dobre veze !
Lako se mogu raspiriti strasti i kod "starih panjeva " koji tinjaju
Treba samo da ti je stalo pokazati malo volje i mašte.
"Gde postoji cil, postoji i sredstvo"

Verovatno se ovde nije pisalo o obaveznom nedeljnom zajedničkom odlasku u kupovinu i nošenju cegera, nego je čovek bio u nevolji, možda bolestan, iznenada vezan za krevet, ili u nekoj krizi...

Oni su ljudi staln u kontaktu, pomazu jedni drugima, a imju i zajednicko dete koje zivi kod nje i njenog muza.

Nisam pitao, ali verujem i da se posecuju.

Pa iole normalan čovek je svestan da strast nije večna, Strast jenjava, ali je nadogradjuju posle jače i kvaletetnije stvari proiznikle iz zajedničkog stvaranja života, podizanja dece i sticanja poverenja.
Poverenje i puno razgovora je osnov svake dobre veze !
Lako se mogu raspiriti strasti i kod "starih panjeva " koji tinjaju
Treba samo da ti je stalo pokazati malo volje i mašte.
"Gde postoji cil, postoji i sredstvo"

Dovoljno je pogledati poznate i popularne ličnosti, glumce, pevače, sportiste... prava je retkost da imaju stabilne veze koje dugo traju, lako im je da menjaju, i pre će izabrati više kratkih veza.

- - - - - - - - - -

Oni su ljudi staln u kontaktu, pomazu jedni drugima, a imju i zajednicko dete koje zivi kod nje i njenog muza.

Nisam pitao, ali verujem i da se posecuju.

Znači da su oni troje jako dobri prijatelji? Da nije bilo nikakve krize, nego se stalno druže jer im tako prija?

Pa ima li on svoju familiju, braće sestre, prijatelje
Ili puki "siroma" bez ikoga na ovome svetu !
Da nije kod nje neka "grža savesti "
Bože kolko dobrih i požrtvovanih žena kod nas !
Gde mi oči bile :zkez:

Dovoljno je pogledati poznate i popularne ličnosti, glumce, pevače, sportiste... prava je retkost da imaju stabilne veze koje dugo traju, lako im je da menjaju, i pre će izabrati više kratkih veza.

- - - - - - - - - -

Znači da su oni troje jako dobri prijatelji? Da nije bilo nikakve krize, nego se stalno druže jer im tako prija?

Ne znam da li im prija, ali su u prijateljskim odnosima i poslovnim, rade za svoje dete.
Kolika je tu ljubav nije vazno, ali postuju jedni druge.

Banbi bre. dodjosmo do večite teme : Da li muškarac i žena mogu biti prijatelji !
Možete me proglasiti "Životinjom " Odgovorno tvrdim da ne mogu !
Dokle god imaju različite stvari u gaćama.... NE MOGU !!!
Mogu, ali da je jedno od njih akrep :zkez:

Očekujem rafalnu paljbu ! :D

U mladim godinama itekako mogu. Kad pređu otprilike tridesetu, više ne mogu. Ja i dan danas imam ortake iz detinjstva i rane mladosti, i mogu ti reći da su bolji i posvećeniji nego drugarice. Žene čim se udaju, ostvare vezu, trlababalan, više ih malo šta drugo zanima osim muža/partnera. U većini slučajeva.

- - - - - - - - - -

Ma to za estradu i poznate je čist fol i život za publiku !
mali je broj tu koji su se uzeli iz čiste ljubavi i želje !
U 80% slučajeva je interes, : Novčani, medijski, tek tu možeš da se nagledaš neprirodnih kombinacija.
Zato i pucaju, lažljivi su prvo prema samima sebi !
Nemože jedan kepec od Ace lukasa da računa na sponzorušu Sonju, koja je ostavila duplo zgodnijeg čoveka, ( sa manje prihoda)
Kao što nije mogka ni Karleuša da računa na Debelog Kariće
Tu se dešava protiv prirodan blud , sve zarad slave i novca.
Kako seju, tako žanju !

Ja ne vidim problem u tome da se ljudi vole i postanu prijatelji,

pa da se ne vole, li ostanu prijatelji i obrnuto.

Nije to takmicenje ko ce koga da zajebe, prijatelji su medjusobom otvoreni

i imaju ciste racune, a ne bi bili prijatelji da na nekom nivou nisu vezani.

Dokaza postoji koliko hoces daa muskarac i zena mogu da budu samo prijatelji

i to vecni i najbolji.

- - - - - - - - - -

Recimo moj dobar drugara se razveo i zivi sam vec 10tak godina, kada mu je najvise trebalo

o njemu je brinula njegova zena i njen muz.

To je lepo. :) Ali retko. Gotovo iznimka. Znam da iznimke ustvari cine pravilo, ali retki su parovi, koji se rastanu u prijateljstvu. Na zalost.

Back