Friends with benefits

• Začetnik teme Začetnik teme Gerda
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
quote_icon.png
Original postavio Boljarin
Reci da ne postoje ljudi koje svesno pustimo da se priblize ili da se ne desava sex neplanirano sa ljudima koje nismo znali do pre pola sata?

Retko.Kad bi to išlo tako ne bih smeo da pričam ni sa kasirkama u Maxiju.

quote_icon.png
Dizi ti sebi cenu niko ti ne brani, ali to ide bas tako. Kasirka ti vrati racun sa brojem telefona, a ti se pravis blesav i pitas je zasto.

Nisam toliko ''srećan'' i socijalno inteligentan.Samo sam ljubazan i pazim šta pričam.

quote_icon.png

Nema tu bas mnogo srece najcesce je glupost uleteti u tako nesto, ali ako se desi da funkcionise da li je to slucajnost ili si planirao?

Ne dešava se, ne treba muvati žene kad ih ima više od 1 na bilo kojem mestu.

Prvo napises da ne bi smeo da razgovaras sa kasirkama, a onda ti nije jasno da te niko nista nije pitao nego kasirka ima svoje ideje i daje ti telefon
zbog toga da je zoves ili ne? Ti je nisi muvao, a ni ona tebe, ali imas izbor da je zoves ili ne.

Sta ti sada nije jasno?
Pojednostavio si, to ne ide tako lako.

quote_icon.png
Nego sta rade cekaju da se ti smislis da ih zoves?:)

Ne ja nego ti.

Ako ja budem povezivao tvoje komentare izvescu pogresan zakljucak, pa ti sam to uradi.:)

Ne mogu da razumem osobe koje vode isključivo emocije, odrasle osobe da se precizno izrazim.
I ove što se kunu u emocije, ma važi, zaljubljenost ok, al partnerska i bračna ljubav je sve samo ne stvar emocija i žlezda.

Kako god da se okrene, vecina tih nekih neobaveznih sema pociva na zloupotrebi necijih emocija. Neko tu vise zeli.
Predstavljati to kao konsenzus dve strane, gde je situacija jasna i cista, gde su svi nacisto sa svojim zeljama i emocijama ali se eto sastaju samo zarad malo seksa, je povrsno gledanje.
Ima i toga, ali je to vise izuzetak, nego pravilo jer ljudi nisu masine da mogu tako lako da kontrolisu svoje porive i gde ce ih mentalno odvesti kontinuirani seks sa nekim.
Iz mog iskustva, nema te seme koja je trajala vise meseci a da tu nije bilo neke emocije, barem sa jedne strane.

Emocije su razne i niko ne poriče njihovo postojanje...samo to nisu emocije da zauvek poželiš da ostaneš tu :)
To što ti je lepo da se (povremeno) probudiš pored nekoga, nekad odeš na putovanje, uživaš u razgovorima i imaš fantastične čajne kolutiće..to nit je ljubav nit je zaljubljenost...
Samo što ljudi svašta zovu ljubavlju kako bi imali društveno prihvatljiv alibi za svoje ponašanje.
Ovo se ne odnosi lično na tebe, ne poznajem te, niti želim da spuštam razgovor na lični nivo...samo uopšteno komentarišem

Back