GiovannaD
Primećen član
- Poruka
- 940
hahahahahahahahahahaha, naravno da su komadi kao sto je i moj enormno veliki penis isto komad, lajf iz a bich![]()
Poštuj svog sadruga, ne uvaljuj ga 'de stigneš

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
hahahahahahahahahahaha, naravno da su komadi kao sto je i moj enormno veliki penis isto komad, lajf iz a bich![]()
E, to. Sad si kao faca neka. Šmekerčina. Vamp-riba.
A sve su to polupzani ljudi, otupeli, da ne kažem kHurFe, i muške i ženske.
Ne razumes ti to.
To ti je novi Soraja stil![]()
To je sad in
..ja samo ne mogu da skapiram momenat odluke da neko legne sa nekim ko ti iza ledja sasvim sigurno misli -sad cu te iznabadam ko ustasu nozem
pa posle pali mali...
Znaci, u soku sam...
Poštuj svog sadruga, ne uvaljuj ga 'de stigneš![]()
![]()
![]()
![]()
..ja samo ne mogu da skapiram momenat odluke da neko legne sa nekim ko ti iza ledja sasvim sigurno misli -sad cu te iznabadam ko ustasu nozem
pa posle pali mali...
Znaci, u soku sam...
pa posle pali mali...
Znaci, u soku sam...
Ne uvek. Znaš koliko slučajeva ima da se jedna osoba istinski zaljubi i razvije emocije, a drugoj je trebala k'o vibrator.![]()
ja sam ozenjen sada, zatto sam godinama prije uvaljivao i uvaljivao dok nisam nasao mjesto dje cu ga nadam se trajno uvaljivati.
Ne uvek. Znaš koliko slučajeva ima da se jedna osoba istinski zaljubi i razvije emocije, a drugoj je trebala k'o vibrator.![]()
Uvek je dobro imati stalna i sigurna primanja/prilive...![]()
ja sam ozenjen sada, zatto sam godinama prije uvaljivao i uvaljivao dok nisam nasao mjesto dje cu ga nadam se trajno uvaljivati.
Kakav je to argument?
Koliko se veza koje su divno započele završi nečijim slomljenim srcem, naprosto zato što ljudi ne žele/misle/osećaju isto?
nek je i 2000e al da je redovno
A jel su i tvom konacnom izboru neki drugi godinama uvaljivali?
A jel su i tvom konacnom izboru neki drugi godinama uvaljivali?
Kakav je to argument?
Koliko se veza koje su divno započele završi nečijim slomljenim srcem, naprosto zato što ljudi ne žele/misle/osećaju isto?
Naši postupci govore o nama. Ako neko samosvesno ide naokolo i "ajd malo vamo ajd malo onamo vuhu yolo" onda to i ne govori bas o tome da je osoba mnogo zrela i normalna... xD
Sad ni ti ne kapiras.
To su nove soraja still devojke
Samostalne nezavisne i samo sebi dovoljne
![]()
Očigledno argument koji ti ne kapiraš.
Ne mešaj babe i žabe.
Jedno je kad oboje počnu vezu iz nekih iskrenih pobuda, a drugo je kad jedan započne iz čistog egoizma, a drugi naprotiv iz emocije.
Vidi ovako. Ne poznajem ni jednu ženu koja tek tako uskače u svačiji krevet, osim ako ne boluje od nimfomanije. Ali poznajem puno žena koje kad osete čisto fizičku privlačnost prema nekome imaju seks sa tim čovekom. I taj odnos uopšte ne mora da uključuje emocije, niti ih uključuje, naročito ako su njih dvoje, oboje, načisto s tim šta ih veže. Seks. I to je to. Nikad nisam kapirala zašto je to nekim ženama toliko neshvatljivo. Ja bih se tu osvrnula na onaj patrijarhat, koji nam od malih nogu usađuje da žene to rade isključivo i samo "iz ljubavi" a muškarci ne jer su oni jelte "rasplodni mužjaci". Pa **** ga ja, nije rasplodan mužjak u četrdesetim i pedesetim, ma kolko se busali u grudi da mogu da naprave dete i u sedamdesetoj. Mogu, na nivou statističke greške.
Ključna stvar!
Oboje znaju šta hoće (ili ti da neće vezu), a imaju dovoljno zajedničkih interesovanja, tema, a ima i hemije....
Šansa da se neko zaljubi, pa uvek postoji. Zato ljudi koji se lako zaljubljuju nisu za te opcije...i da, kao takve, ovi odnosi isključuju druge ljude i mogu da budu dugotrajni, merenom mesecima, godinama....
To je razlog da sve budemo samozivi skotovi koji ne postuju prvo sebe?