Friends with benefits

• Začetnik teme Začetnik teme Gerda
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Naši postupci govore o nama. Ako neko samosvesno ide naokolo i "ajd malo vamo ajd malo onamo vuhu yolo" onda to i ne govori bas o tome da je osoba mnogo zrela i normalna... xD

Vidi ovako. Ne poznajem ni jednu ženu koja tek tako uskače u svačiji krevet, osim ako ne boluje od nimfomanije. Ali poznajem puno žena koje kad osete čisto fizičku privlačnost prema nekome imaju seks sa tim čovekom. I taj odnos uopšte ne mora da uključuje emocije, niti ih uključuje, naročito ako su njih dvoje, oboje, načisto s tim šta ih veže. Seks. I to je to. Nikad nisam kapirala zašto je to nekim ženama toliko neshvatljivo. Ja bih se tu osvrnula na onaj patrijarhat, koji nam od malih nogu usađuje da žene to rade isključivo i samo "iz ljubavi" a muškarci ne jer su oni jelte "rasplodni mužjaci". Pa **** ga ja, nije rasplodan mužjak u četrdesetim i pedesetim, ma kolko se busali u grudi da mogu da naprave dete i u sedamdesetoj. Mogu, na nivou statističke greške.

- - - - - - - - - -

Sad ni ti ne kapiras.

To su nove soraja still devojke
Samostalne nezavisne i samo sebi dovoljne
:lol:

Čile, ja sam nezavisna, daleko od toga da sam samoj sebi dovoljna, naravno da mi treba muškarac da bude pored mene, ali bih opet mogla da se seksam a da nisam emotivno vezana za ljubavnika, kako se to lepo Perfi izrazila. A nit ličim na Sorijau fizički, nit ne daj bože mentalno.

Očigledno argument koji ti ne kapiraš. :lol:

Ne mešaj babe i žabe.

Jedno je kad oboje počnu vezu iz nekih iskrenih pobuda, a drugo je kad jedan započne iz čistog egoizma, a drugi naprotiv iz emocije.

Ključna stvar!
Oboje znaju šta hoće (ili ti da neće vezu), a imaju dovoljno zajedničkih interesovanja, tema, a ima i hemije....
Šansa da se neko zaljubi, pa uvek postoji. Zato ljudi koji se lako zaljubljuju nisu za te opcije...i da, kao takve, ovi odnosi isključuju druge ljude i mogu da budu dugotrajni, merenom mesecima, godinama....

Vidi ovako. Ne poznajem ni jednu ženu koja tek tako uskače u svačiji krevet, osim ako ne boluje od nimfomanije. Ali poznajem puno žena koje kad osete čisto fizičku privlačnost prema nekome imaju seks sa tim čovekom. I taj odnos uopšte ne mora da uključuje emocije, niti ih uključuje, naročito ako su njih dvoje, oboje, načisto s tim šta ih veže. Seks. I to je to. Nikad nisam kapirala zašto je to nekim ženama toliko neshvatljivo. Ja bih se tu osvrnula na onaj patrijarhat, koji nam od malih nogu usađuje da žene to rade isključivo i samo "iz ljubavi" a muškarci ne jer su oni jelte "rasplodni mužjaci". Pa **** ga ja, nije rasplodan mužjak u četrdesetim i pedesetim, ma kolko se busali u grudi da mogu da naprave dete i u sedamdesetoj. Mogu, na nivou statističke greške.

A muškarci nisu nimfomani? Nimfomani su žene isključivo jel? :P

Sve su to nimfomani i kHurFe.

Seks je intima, privatnost, vrhunski čin ljubavi. Nije sokić koji srkneš. Ne deliš sa svakim i bilo kako i tek tako. Meni je to nepoštovanje samog sebe i svojih osećanja. Nepoštovanje ljubavi kao nečega na šta sve sve na kraju svodi.

Ljudi danas to ne kapiraju i svi redom su otupljeni poludebili zbog toga.

Ključna stvar!
Oboje znaju šta hoće (ili ti da neće vezu), a imaju dovoljno zajedničkih interesovanja, tema, a ima i hemije....
Šansa da se neko zaljubi, pa uvek postoji. Zato ljudi koji se lako zaljubljuju nisu za te opcije...i da, kao takve, ovi odnosi isključuju druge ljude i mogu da budu dugotrajni, merenom mesecima, godinama....

Да ли некоме још није јасно о чему се ради.

Back