- Poruka
- 121.719
jel ima ovde neki frend da vodi metlu na burek i baklave, da ja izvucem benefit jelte 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pa sad ...nije da ne ume da prepozna sta valja ...ali necu nista reci dalje
- - - - - - - - - -
ma ne bre
zaba je moj stari frend![]()
to sam skontala, pitam da li with benefits?
jel ima ovde neki frend da vodi metlu na burek i baklave, da ja izvucem benefit jelte![]()
Pa sad ...nije da ne ume da prepozna sta valja ...ali necu nista reci dalje
to nije bezosećajan odnos, mislim da je ključno da nije
A šta frend ima od te transakcije, osim naravno časti bivstvovanja u tvom uzvišenom prisustvu i gledanja kako jedeš masno?.![]()
I opet mi ne navede samo jedan razlog bar?Razloga je mnogo.
Recimo da ti neke druge stvari ne odgovaraju za nesto konkretno, a nemas pravo nikoga da menjas.
To sto tebi nesto nije jasno ne znaci da je pogresno.
I meni je cudno kada neko prica da prvo nekoga zavoli pa tek onda ima odnose, recimo. Kako da volim nekoga sa kim nisam bila intimna!? Ali, neko eto, moze...
I opet mi ne navede samo jedan razlog bar?
Ja cekam samo jedan da cujem?Razloga je mnogo.
Recimo da ti neke druge stvari ne odgovaraju za nesto konkretno, a nemas pravo nikoga da menjas.
To sto tebi nesto nije jasno ne znaci da je pogresno.
I meni je cudno kada neko prica da prvo nekoga zavoli pa tek onda ima odnose, recimo. Kako da volim nekoga sa kim nisam bila intimna!? Ali, neko eto, moze...
Pa sta ako putujes?Ako ja putujem i bavim se ozbiljnim stvarima koje mi okupiraju mozak i ne javljam se po par dana , mozda i nedelju , dve ...Zar se to zove veza ? Ako nam nije momenat da budemo u vezi , a imamo neku zajednicku crtu, privlacnost, sta god. zasto onda to ne iskoristiti na taj nacin ? Niko ne gubi.
Neobavezan seks je posebna prica, ovde je u pitanju prijatelj koga znaci dobro poznajes, sa kojim pijes kafu u kaficu i ogovaras prolaznike...
Znas ga leso znas ga i na zaru, sve u svemu znas ga ko zlu paru haha...
Pravo neobavezno je ono, upoznas nekog, briga te ko je, sta je, prsla varnica nakon par reci, pruzila se prilika i kresnuli ste se i svako svojim putOm...valjda...:lol
Ne,prvo upoznaš nekoga ko ti je onako baš baš, ali iz raznoraznih razloga ne tražiš vezu...nešto kao ljubavnici, ali oboje ste single. Neko sa kim se čuješ nevezano za dogovaranje mesta i vremena...u početku vas oboje drmaju leptirići,ali kao što rekoh iz raznoraznih razloga ne želi(te)š vezu....
I tako imaš super keks, nekoga sa kim odeš na kafu ili na koncert, nekoga sa kim možeš da ćaskaš na zilion tema, ali nemaš obavezu...
kao i sve ostale stvari, to traje dok traje....i da, kad hemija popusti ili upoznate nekog drugog nema teških emocija...uvek možete ponovo da se vidite na kafi i da ti bude stvarno drago što je osoba preko puta tebe srećna
Ne,prvo upoznaš nekoga ko ti je onako baš baš, ali iz raznoraznih razloga ne tražiš vezu...nešto kao ljubavnici, ali oboje ste single. Neko sa kim se čuješ nevezano za dogovaranje mesta i vremena...u početku vas oboje drmaju leptirići,ali kao što rekoh iz raznoraznih razloga ne želi(te)š vezu....
I tako imaš super keks, nekoga sa kim odeš na kafu ili na koncert, nekoga sa kim možeš da ćaskaš na zilion tema, ali nemaš obavezu...
kao i sve ostale stvari, to traje dok traje....i da, kad hemija popusti ili upoznate nekog drugog nema teških emocija...uvek možete ponovo da se vidite na kafi i da ti bude stvarno drago što je osoba preko puta tebe srećna
Ne morate bas u svemu da kopirate bolestan zapad. Ili da se trudite da ga kopirateEno, Crna Gora se zvanicno zove Montenegro
Ne mogu da zamislim iskreno drugarstvo sa nekom zenom sa kojom cu se tek onako povremeno i kresati, a posle toga smo opet drugovi. Da bih kresnuo bilo koju zenu potrebno je da mi se svidja kao zena, A ako mi se svidja kao zena to pomera granicu drugarstva.
Jbt koja glupost.
Ne morate bas u svemu da kopirate bolestan zapad. Ili da se trudite da ga kopirateEno, Crna Gora se zvanicno zove Montenegro
Ne mogu da zamislim iskreno drugarstvo sa nekom zenom sa kojom cu se tek onako povremeno i kresati, a posle toga smo opet drugovi. Da bih kresnuo bilo koju zenu potrebno je da mi se svidja kao zena, A ako mi se svidja kao zena to pomera granicu drugarstva.
Jbt koja glupost.
Kod mene su leptirici preduslov za bujanje emocija te ako nema leptirica nema ni emocija a ako nema emocija nema ni seksa, moze samo kafa
i to sladja...znaci, uzasna sam...
Salu na stranu, ovo kako ti vidis pricu je idealno ko moze...realno, iz takvog poznanstva mogu da se izrode i jake emocije koje su opet preduslov
za kvalitetnu vezu..
- - - - - - - - - -
Ne kopiramo..sve ljude ovog sveta muce iste stvari kad su musko-zenski odnosi u pitanju...![]()
Kod mene su leptirici preduslov za bujanje emocija te ako nema leptirica nema ni emocija a ako nema emocija nema ni seksa, moze samo kafa
i to sladja...znaci, uzasna sam...
Salu na stranu, ovo kako ti vidis pricu je idealno ko moze...realno, iz takvog poznanstva mogu da se izrode i jake emocije koje su opet preduslov
za kvalitetnu vezu..
- - - - - - - - - -
Ne kopiramo..sve ljude ovog sveta muce iste stvari kad su musko-zenski odnosi u pitanju...![]()
Upravo tako
Ali evo emancipovane zene kazu da moze.
Savremene zene.![]()