Friends with benefits

• Začetnik teme Začetnik teme Gerda
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Imam poznanika sa kojim sam super u priči, pametan je, obrazovan, interesantnog izgleda, hteo bi - al' *******, nema to nešto u sebi, nešto, pojma nemam šta, na njuh mi se ne dopada.

Ova tema je vidim izuzetno aktuelna i dalje :) Ne znam, u mom slučaju će pre prvo ići benefiti pa onda prijateljstvo nego obrnuto. Taj ko mi prvo uđe u frend zonu teško će mi naknadno ući u krevet.

Imam poznanika sa kojim sam super u priči, pametan je, obrazovan, interesantnog izgleda, hteo bi - al' *******, nema to nešto u sebi, nešto, pojma nemam šta, na njuh mi se ne dopada.

Ova tema je vidim izuzetno aktuelna i dalje :) Ne znam, u mom slučaju će pre prvo ići benefiti pa onda prijateljstvo nego obrnuto. Taj ko mi prvo uđe u frend zonu teško će mi naknadno ući u krevet.
Ама не треба он да има то нешто у себи, он би тим нечим да зађе у твој интимни простор, да ти имаш нешто у себи, то је бенефит.

salon za goste?:rtfm:

:eek:...Kako mi jedna tako logicna stvar nije pala na pamet...:rumenko:

:lol:

- - - - - - - - - -

Kazu "strucnjaci" da postoji cetiri vrste ljubavnih veza: kompromisna, prelazna, karmicka i ona sa srodnom dusom...:lol:

ps..nijednu ne kapiram...:zkez:

Back