Frekvencija WIFI i Mikrotalasne ista - da li je moguce da niko ovo ne vidi?

Obojica ste protiv interneta? A televizija, novine, biblioteke? Citirani video je televizijski dokumentarac. to je to isto...

Sustina novih mreza je u tome da video sadrzaji steknu ozbiljnu prednost nad dokumentima za koje je bio dovoljan i dial-up, pa ako vam se to ne svidja, na istom ste koloseku

ево још једна поучна прича како мајмун неће да пусти лешнике из руке. Тако и човек неће да се одрекне интернета..

Internet sam po sebi nije osudjen da vecito bude zraceci medij...

Poslednja izmena:
Cudna neka bolest

Претходне студије су откриле да је пушење повезано са смањеним ризиком од Паркинсонове болести, али да ли је веза каузална и даље неизвјесна. Морозова и сарадници су навели да пушачи имају 74% смањење ризика од Паркинсонове болести, што се може приписати никотину или другим елементима духана. Истраживачи су спекулисали да је смањење учесталости пушења након свог врхунца у 1940-им и 1950-им можда узроковало повећање Паркинсонове болести.

https://www.mdedge.com/neurology/ar...rders/incidence-parkinsons-disease-increasing

Moguce je da sljep vodi gluhoga.
да,
луд је8.. збуњеног,
иницијатива је8. иницијатора
..:)
но шалу на страну, на врхове друштава се стављају људи који везе немају са животом. Ајд са својим животом али ни са туђима.
На пример, погледајте Брнабићку.. уводи у школе, мислим еплове пандаме расбери паја..
Прво јел ми морамо да будемо тржиште епла, друго сви ти компјутери имају вајфај! и то стави код главе детета и то дете има да буде дебил ..
(brain fog је један од ефеката 2.4гигахерца на мозак, што би значило особи која је под тим зрачењем имам проблема са краткотрајном меморијом и проблема са размишљањем!!!) и то све на децу!!!

Ona je samo drugi naziv za elektricitet... Jin i jang u istocnjackoj tradiciji su negativna i pozitivna naelektrisanja, sto je i prva asocijacija...
Ovde se vidi kako orgonit apsorbuje jone, zanimljivo. Mozda bi to radili i neki drugi predmeti, u svakom slucaju desava se nesto sto se ne bi desilo sa zracenjem (merio sam i frekvencija 50 Hz se u orgonskoj piramidi indukuje jace nego u bilo cemu drugom).

Back