Free WoW Server Srbija! -Uskoro i TBC

• Začetnik teme Začetnik teme QnRA
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Prvo Ice mozes lepo da se obratis....
Drugo...onaj stari sajt i forum nije radio tako da sam mislio da je puko...
Trece nisam ni mogao da se konektujem na server
Cetvrto ja sam medju starim clanovima ovde i nemozes da me oteras..
Peto nebi rekao da je puko da je neko dosao i rekao promenilo smo adrese ....
nikog nije bilo nedelju dana...sta bi ti zakljucio da nije tvoj server..

Oprastam ti ovo ali nemoj vise ovako da reagujes...

sta pricas ti bre?
jesi ti svestan da sam ostavio na starom forumu poruku o promeni adrese?
jesi video da je skak pre nedelju dana dao obavestenje ovde isto tako o promeni ?
o cemu pricas ti onda?
kao stari clan ocekivalo bi se malo vise od tebe da pogledas pre nego sto reagujes i jos postujes pogresne stvari u pogresnom delu foruma
neka pravila su stara zar ne?

Neboša91:
Neće da mi ode na taj sajt.Zašto
O kom sajtu govoris?
Ako mislis na sajt servera, onda ne znam u cemu je problem, sajt radi savrseno.
http://burningice.tournan.com/
Probaj ponovo, mozda si pogresno uneo adresu.

Bitno obavestenje: server je update-ovan na verziju 2.0.10
Sajtove i precizne adrese za skidanje odgovarajuceg patch-a mozete naci na forumu servera, ali ne zaboravite da je google vas prijatelj.

ako neko hoce da igra WOW a nema kinte da placa mesecno,ili jos gori slucaj nema kinte da placa internet imam na 3 dvda FULL wow znaci instalacija patch najnovi
i server za igranje offline jos bolji od originala 3 razloga imas vise zadarata i skriptova imas ping 0, imas druge junake koje si ti osmilio i sami se budze kao ti instalacija pojednostavljena samo par klikova i igrate WOW dok vas nesmoriXD

Tippnet | CarDevil:
ako neko hoce da igra WOW a nema kinte da placa mesecno,ili jos gori slucaj nema kinte da placa internet imam na 3 dvda FULL wow znaci instalacija patch najnovi
i server za igranje offline jos bolji od originala 3 razloga imas vise zadarata i skriptova imas ping 0, imas druge junake koje si ti osmilio i sami se budze kao ti instalacija pojednostavljena samo par klikova i igrate WOW dok vas nesmoriXD
Ma sve je to lepo, ali ko je jos igrao MMORPG sam??? Decko, to nije Single Player igra, sam zanr igre ti kaze - MMORPG=Massive Multy Online Rule Playing Game.
Igranje WoW-a ili bilo koje druge MMO igre u offline rezimu je jako besmisleno jer je totalno promasena poenta igre... Pored toga sto se gubi sva draz igre, mislim da je zaista glupo sedeti kuci i igrati WoW sam sa sobom...

Takodje bih zamolio moderatore da ociste malo temu (ovaj spam sto sam citirao). Hvala.

P.S. Da, server je sada 2.12 :-)

Skakavac7:
Ma sve je to lepo, ali ko je jos igrao MMORPG sam??? Decko, to nije Single Player igra, sam zanr igre ti kaze - MMORPG=Massive Multy Online Rule Playing Game.
Igranje WoW-a ili bilo koje druge MMO igre u offline rezimu je jako besmisleno jer je totalno promasena poenta igre... Pored toga sto se gubi sva draz igre, mislim da je zaista glupo sedeti kuci i igrati WoW sam sa sobom...

Takodje bih zamolio moderatore da ociste malo temu (ovaj spam sto sam citirao). Hvala.

P.S. Da, server je sada 2.12 :-)

nije spam ja sam samo rekao sta imam inace mozes ti sa tim da napravis server pa da igra s ili u lanu ili da ti se na tvoj server drugi kaze pa imas modove imas dosta stvari sto tije ubaceno na srpskom imas dosta stvari i tako to.......

IcemanSCG:
btw server je 2.12 :)
pogledajte na forumu za tacna i detajlna obavestenja skak je dao link gore

sta je po tebi ovo reklamna agencija??
ajde modovi prebacite ovaj post iznad na neko drugo mesto
2.12 josh ne postoji 2.0.12 verovatno ^_^ Al nwm ja sam probao da dodjem kod vas na server al stalno unable to connect, ne znam zashto probao sam neke druge i radi..
Osim ako u tom piratskom imaju neke posebne oznake stvarno se ne razumem sry ako nisam u pravu poshto sam sada chitao i video 2.12 server a ne verijza wow-a neam pojma uglavnom ako nisam u pravu nemoj se ljutiti :P

Tippnet | CarDevil:
Pa u offline modu smorice mnogo brzo i ne mozhe offline nikako biti bolji od original wowa da li si ti normalan?

Baklava_NS_88:
Al nwm ja sam probao ja sam probao da dodjem kod vas na server al stalno unable to connect
Naravno da je Unable to connect kad nemas 2.12...
lol salim se naravno, Iceman trenutno vrsi update cele baze jer do sada smo bili na 2.0.1 u verziji 2.0.12 je mnogo toga promenjeno tako da sve skripte treba da se adaptiraju na tu verziju. A baza podataka je poprilicno velika i zato je server offline duze vreme, ima dosta toga da se uradi...

Nego, ti ces verovatno sa hordom da igras, jel?

Skakavac7:
Naravno da je Unable to connect kad nemas 2.12...
lol salim se naravno, Iceman trenutno vrsi update cele baze jer do sada smo bili na 2.0.1 u verziji 2.0.12 je mnogo toga promenjeno tako da sve skripte treba da se adaptiraju na tu verziju. A baza podataka je poprilicno velika i zato je server offline duze vreme, ima dosta toga da se uradi...

Nego, ti ces verovatno sa hordom da igras, jel?
Da hordu 100%

Pretpostavio sam :-)
Nego, update-ovanje servera je zavrseno i sada se mozete igrati. Svi stari bagovi koji su prijavljeni na forumu su popravljeni, ali postoji mogucnost da se jave novi... Ako bilo sta primetite, ili treba pomoc, ukucajte /join global i trazite Skax-a. Cisto da znate, Skax je GM. Sigurno ce pomoci svima ako ima vremena, samo nemojte da ga psujete i vredjate, budite kulturni u konverzaciji sa Skax-om i sigurno cete dobiti svaku pomoc koja vam bude zatrebala.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back