Manastirka
Buduća legenda
- Poruka
- 32.136
Sigurna sam i da ne mogu.Naravno. Verovatno nikada neces ni biti.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Sigurna sam i da ne mogu.Naravno. Verovatno nikada neces ni biti.
Koji hvalisavac, majko mila. Umesto toga bi ti bilo bolje da proradis malo na samopouzdanju. Kao da ga nemas uopste.Da, ja imam iskustva u zivotu vise nego vas 20 ZAJEDNO.
Konkretno, kakvog iskustva?Da, ja imam iskustva u zivotu vise nego vas 20 ZAJEDNO.
Moja najduza veza je trajala tri godine,bio je od mene stariji mislim devet godina.81' je bio,i nije uticalo na nasu vezu,jedino sto je on bio mudriji,pametniji,i on bi progovarao pre nego ja u nekim situacijama.
Vrlo je upitno to iskustvo, narocito, ako ga uporedimo sa junetom....a on drobi glupost kojih se ti cuvas....Da, ja imam iskustva u zivotu vise nego vas 20 ZAJEDNO.
Cvrge ti idu od ruke i zasluzuje....Koji hvalisavac, majko mila. Umesto toga bi ti bilo bolje da proradis malo na samopouzdanju. Kao da ga nemas uopste.
Pa lazu ih za supu, a deca vole supu i misle tako je u svemu....kolko god imo muskarac riba plafon do 25
Realno, nije lepo kada se hvalis, a jos gore kad nemas cime da se pohvalisCvrge ti idu od ruke i zasluzuje....

Ispalila te za miraz.Naravno bio...Nismo se rastali sto sex nije stimao vec zbog materijalnih neuklapanja.
Ohrabrio si me. Ja 46g...mladenka 25g....još će me zakopa brzo i mojim kešom sponzorira drugo mlado pile da teta tad podmladi svoje milfa žile .Zavisi od godina... kada muškarac ima 22 godine, idealna razlika je 3-4 godine, ali već kad napuni 40, onda idealna razlika raste na 10-15, a sa 50 je već 20-25 godina... ...)
Pa sta ima veze, neka se ljudi provode ako vec mogu, i tebi treba da bude lepo i da jos vise zapnes, jer znas da nisi dzaba radio i zaradjivao, da neko ipak uziva u tome.Ohrabrio si me. Ja 46g...mladenka 25g....još će me zakopa brzo i mojim kešom sponzorira drugo mlado pile da teta tad podmladi svoje milfa žile .

Da. Zbog zrelosti, matreijalne sigurnosti i jos dosta toga. Sta ce joj gologuzan koji samo trci za drugim zenama, a nema ni pivo da plati?Ona je kao s njim zbog inteligencije?![]()
mislim imali smo sviImao sam mnoooogo mladju partnerku od sebe...I to se u vezi NIKADA nije osetilo.
Jedino kada su ljudi bolesni to nesto znaci.

A'l bi ti bio vrsna sponzoruša da si žensko.Da. Zbog zrelosti, matreijalne sigurnosti i jos dosta toga. Sta ce joj gologuzan koji samo trci za drugim zenama, a nema ni pivo da plati?
Pa to je tema na tom podforumumu. Na Politici pisem o Politici.mislim imali smo svi
al mi nije jasno zasto samo ti imas potrebu da o tome pises![]()
Sponzoruse bi bile one koje ne veruju u ljubav...Koje misle da ljubav traje samo do 25 godine a kasnije je sve koristoljublje izmedju dve osobe.A'l bi ti bio vrsna sponzoruša da si žensko.
Doduše da si bar troduplo mlađi.
Blajbi je za saku rize, neke sirote Indijanke, iz rezervata, primao na stan i ranu. ZSto ce mucenice, moraju ckapi da dadnu.A'l bi ti bio vrsna sponzoruša da si žensko.
Doduše da si bar troduplo mlađi.
Na protiv, kod mene u dzunglu je dosla zena iz Spanije, iz visokog drustva!Blajbi je za saku rize, neke sirote Indijanke, iz rezervata, primao na stan i ranu. ZSto ce mucenice, moraju ckapi da dadnu.
Sa tim malo ko moze da se podici!To i kažem. Zamisli samo gde bi ti bio kraj,posle 26-e.Sponzoruse bi bile one koje ne veruju u ljubav...Koje misle da ljubav traje samo do 25 godine a kasnije je sve koristoljublje izmedju dve osobe.
Ne razumem sta si htela da kazes.To i kažem. Zamisli samo gde bi ti bio kraj,posle 26-e.