Francuzi i mi

Pa odlozeno je da bi se izbegao incident.
Mada,treba im otvoriti lobanju...

Pederima treba polomiti kosti,ali je stvarno strasno sto su prebili onog Francuza...
I ja se nadam da ce ih uhvatiti,stoka...

sve mi se cini da tebi treba otvoriti lobanju,ali hiruski i pod anestezijom...licis mi na podeljenu licnost. nesto mi se mnogo plasis gay-eva....da se plasis da ti se ne svidi ???

I tako se desila situacija koju bi mogao da nazovem "mac sa dve ostrice:

ost 1: ****** odrze gej paradu,nacionalisti naprave incident i ispadnemo kako rece selket pecinski ljudi

ost 2-Odloze gej paradu da ne bi bilo incidenata izazvanih od gore pomenutih i pogodite sta?
Opet ispadnemo pecinski ljudi u ocima svetskih medija!:roll:

a da se parada odrzala i niko nikohg nije tukao....a moze i tako ????

Pa srace u svakom slucaju...
Kakvi crni pecinski ljudi?!To su normalni ljudi...

ko je normalan,a ko nenormalan i po kojim kriterijumima???

jel pametno sto su francuski Mirazi 2000 sipali svoje bombe po Republici Srpskoj 1995 ili po Srbiji 1999
jel pametno sto soros i njegovi mediji,nvo zajedno sa ovim prozapadnim rezimom pokusavaju da nam nametnu evropske pederske vrednosti kao nesto normalno i pozeljno

ma to je sve zbog pedera, a ovde nije bilo rata sa primesama genocida.....

Cenim da ce ovo biti Srbija za pet do sest godina!
300px-SmederevskiSandzak.jpg

Ring any bells?
Osim ako ne bude onog najavljenjog armagedona 2012:mrgreen:

pa ko je pametan taj se ili otcepio ili pobegao odavde.
medju decom sa nekim niko nece da se igra jer je siledzija i sa svima se kaci ...
pa on ostane da se igra sam sa sobom...

Pa sada ne moze da me natera nikako jer imam svest.Ali,kako ce malo dete da zna sta je ispravno a sta nije.I moze da mu se usadi da voli pedere,mnogo toga zavisi od vaspitanja,vise nego sto mislis.Ne moras da budes ***** jedino od rodjenja...

preterujes i karikiras, a onda na osnovu karikature zakljucujes

nekada je to interesantno, ali nekad i nije

samo kazem da su tamo na obiilicevom vencu `likovi` koji imaju `ekipe`, nije bas mesto za qrcenje

e pa u normalnom gradu ne treba da centar drze likovi koji imaju ekipe, ako postoji drzava i radi nesto sto je njena duznost
podsecam kriminal se nekada naziva i podzemlje, a to zato sto sigurno ne drze ceo centar u svojim rukama.
Drugi je problem sto je bar polovina ovih forumasa odrasla u zemlji u kojoj kriminalci umesto u zatvoru sede u centru grada i biju koga im padne napamet i sto su im takvi postali uzor jer imaju para,cice,kola i sve atribute frustrirane muskosti kojima kompenzuju svoje nedostatke, a pametni i obrazovani su bezali odavde ili jedva prezivljavali....

Back