Francuski studenti demonstriraju zbog Romkinje sa Kosova

BLAJBI

Zaslužan član
Poruka
103.496
Francuske vlasti su vratile u svoju zemlju (nisu rekli KOJU ZEMLJU, Kosovo ili Srbiju?) petnaestogodisnju studentkinju Leonardu koja je Romkinja sa Kosova, sto je DANAS izazvalo velike proteste njenih kolega maldih Franciza na trgu San Augustin koji se zestoko protive takvoj odluci francuskih vlasti.

Odluku su nazvali ksenofobicna i uz put su polupali vise radnji, automobila i izloga.

Policija je uzvratila suzavcem.

Studenti su zapretili jos vecim demonstracijama.

Dogadjai su U TOKU.

TV NTN 24

Просто не могу да поверујем да неко не жели у свом граду неку Ромкињу са Косова.

Куда иде овај свет?

Ovaj svet je zaista postao cudan...

Pre par meseci Francuzi su aplaudirali vlastima sto su Rome vracali u Rumuniju, a sada prave veliki pichvajs zbog vracanja jedne mlade Romkinje sa Kosova....

Ah, i Francuzima su se pomersali zivci....

Cini se meni - bice rata ! :sad2:

Јбте 15то годишња ромкиња, а већ студира!
Шта ти је Француска!
Бтв Блајбиша ако вам треба Ромова могу преко тебе да увезу у Каракас читаве србобранске Јамуре!

Pa neće ona ko Toma da čeka da se ustoliči pa da svršava školu :mrgreen:

Nesto smeta u ovoj prici. Mislim da je ta devojcica uhapsena u autobusu na putu za skolu. Znaci dete je zelelo da uci i ta porodica se pristojno uklopila u fr.drustvo. Za razliku od Roma iz Bugarske i Rumunije koji su smisljeno dosli samo da prose ,bez zelje nesto da rade. Ovi mladi Francuzi mislim da porucuju da ko nauci jezik i iskaze zelju da uci treba i da ostane.

Nesto smeta u ovoj prici. Mislim da je ta devojcica uhapsena u autobusu na putu za skolu. Znaci dete je zelelo da uci i ta porodica se pristojno uklopila u fr.drustvo. Za razliku od Roma iz Bugarske i Rumunije koji su smisljeno dosli samo da prose ,bez zelje nesto da rade. Ovi mladi Francuzi mislim da porucuju da ko nauci jezik i iskaze zelju da uci treba i da ostane.

:dontunderstand:

Морао би ти да одеш тамо да објасниш .

Mislim da se upravo to dogodilo i da se bas o tome radi.

Francuske vlasti su vratile u svoju zemlju (nisu rekli KOJU ZEMLJU, Kosovo ili Srbiju?) petnaestogodisnju studentkinju Leonardu koja je Romkinja sa Kosova, sto je DANAS izazvalo velike proteste njenih kolega maldih Franciza na trgu San Augustin koji se zestoko protive takvoj odluci francuskih vlasti.

Odluku su nazvali ksenofobicna i uz put su polupali vise radnji, automobila i izloga.

Dogadjai su U TOKU.

TV NTN 24

Romkinja za francuske patike

Dogadjai su U TOKU.

TV NTN 24

Sjajna vest. Nije važna boja kože, važno je ko je kakav čovek.

Sjajna vest. Nije važna boja kože, važno je ko je kakav čovek.
То су сво време говорле београдске комунистичке будале док су насељавали арнауте по Космету.
Бтв сасвим сам сигуран да би ти био диван пример фаталног ток шоуа: Белац у Детроиту!

Ovaj svet je zaista postao cudan...

Pre par meseci Francuzi su aplaudirali vlastima sto su Rome vracali u Rumuniju, a sada prave veliki pichvajs zbog vracanja jedne mlade Romkinje sa Kosova....

Ah, i Francuzima su se pomersali zivci....

Cini se meni - bice rata ! :sad2:

a znas li ti zasto ?
zato sto francuzi su znali da u Rumuniju zivi skoro 2.000.000 Roma, pa zato popizdili i bojali se da ako ijednome od njih daje dozvola boravka, kud ce sa tim masom od 2 M. ( Rumunija = 12 - 15 % Roma, najveca masa i najveci procenat u Evropi)

i zato ovi sada zele da Romi sa Kosova dozvoli boravak, kulturniji su, vidis integrisani pa i studiraju, otac je radio, i nema bojazam da ce puno Roma sa Kosova u Francuskoj, i ako, to su "SAMO" 18.000 (osamnaest hiljada, oko 1% stanovnista Kosova, najmanji procent, prateci od HR, SL, BiH i CG)

pitanje je sta bi Francuzi radili-reagovali, u slicnome slucaju sa Romima iz Bugarske, BJRM ili Srbije ???????!!!!!!!!!!!!

:think:

a znas li ti zasto ?
zato sto francuzi su znali da u Rumuniju zivi skoro 2.000.000 Roma, pa zato popizdili i bojali se da ako ijednome od njih daje dozvola boravka, kud ce sa tim masom od 2 M. ( Rumunija = 12 - 15 % Roma, najveca masa i najveci procenat u Evropi)

i zato ovi sada zele da Romi sa Kosova dozvoli boravak, kulturniji su, vidis integrisani pa i studiraju, otac je radio, i nema bojazam da ce puno Roma sa Kosova u Francuskoj, i ako, to su "SAMO" 18.000 (osamnaest hiljada, oko 1% stanovnista Kosova, najmanji procent, prateci od HR, SL, BiH i CG)

pitanje je sta bi Francuzi radili-reagovali, u slicnome slucaju sa Romima iz Bugarske, BJRM ili Srbije ???????!!!!!!!!!!!!

:think:
Беж бре опсенару један лажљиви.
Пола шитара с Космета и Македоније су црни шитари тј поарбанашени цигани.
Тако и сами себе зовете, бели и црни шитари.
Овде си нашао да продајеш моода за бубреге!

Poslednja izmena:
ma da udomimo i mamu i tatu...i strine...strine imaju po 25 al shta ima veze
tumblr_m42apxIIEr1r4qgwpo4_250.gif

Back