Franc Jozef Habsburg und Loren

Zabranjena_Arheologija

Aktivan član
Poruka
1.104
Po originalnim dokumentima Office of Strategic Services (OSS), prethodnice CIA, Tito je zapravo bio Valter Vajs, poljski Jevrejin rođen u Bruklinu, operativac NKVD-a po nalogu Rotšilda.

(Zaista, da je bio svinjar i mašinbravar iz Zagorja, ne bi mu na sahranu došao sam vrh Iluminata.)

Prema drugom izvoru, ni to nije njegov pravi identitet. Pre nego što je postao usvojeno dete poljskih Jevreja sa imenom Valter Vajs, bio je vanbračno dete cara Franje Josifa Habsburga i poljske grofice Marije Subijer, zvao se Franc Jozef Habsburg und Loren, rođen 16.02.1892 g. u 08h i 48 m. u Beču - po njegovoj krštenici koja se i danas nalazi u Beču. Tamo je i sahranjen.

http://www.ivantic.net/Ostale_knjiige/Milan_Vidojevic_Ko_je_pravi_Tito.flv

Imajte u vidu da su Habsburzi jedna od 13 royal-reptilskih familija koje vladaju svetom.

Ono sto ja znam pouzdano o Titu je da je odlicno svirao klavir, i da je na neki volseban nacin istovremeno imao i 9 i 10 prstiju!

Ko ne zna, majstorstvo sviranja na klaviru zahteva godine i godine vezbanja. A posto je Tito kao mlad zavrsio na Istocnom frontu (gde sigurno nije ucio klavir), zatim se motao po zatvorima i ilegali, pa Drugi svetski ovde u Jugoslaviji po sumama i gorama...
Prosto ne znam gde je mogao da udene silno vezbanje klavira!
Jedino resenje je da je to naucio, kao i Stefan Milenkovic, kao mali. Ali ako je odrastao u selendri go i bos... :dontunderstand:

Ovo za prste je mala sala, ali je tacno da je Josip Broz imao 9 prstiju jer mu je masina odsekla jedan, buduci da je bio masinbravar.
I tacno je da je Tito imao svih 10 prstiju i svirao klavir.

A, da, i porodica Broz iz Zagorja nikada nije Tita priznala za Josipa Broza, niti je Tito ikada otisao u Zagorje!

E sad, ko je tu lud? :eek:

Mene licno ne zanima preterano tacno ime i prezime doticnog, ali da je bio mason/iluminat/NWO kadar mi je potpuno jasno. Kao sto mi je, kada sam to shvatio, bila potpuno jasna i njegova politika (tj. kako je uspevao da odrzi taj neverovatan status klackalice izmedju Istoka-Zapada-Nestvrstanih, da budemo nekakva mirodjija svuda, da uvedemo specijalno idiotski politicko-ekonomski sistem, zapravo smo bili in-vivo eksperiment-drzava i sl.). Za one koji ne shvataju, doticni "Tita" je samo plivuckao nosen podrskom NWO vrhuske koja ga je zapravo odrzavala na vlasti svo vreme. Licno sam ubedjenja da je vladao Jugoslavijom taman toliko koliko i Obama vlada Amerikom.
A iz njegovih govora koje sam cuo sam zakljucio da je bio nevidjeni dunster.

Toliko o mitu "Tito". Nadam se da vise nikada necu slusati o njegovoj velicini i kako je pod njim bilo super.

Ja bih samo one koji su mu klicali i klanjali mu se, uz gore navedene nelogicnosti koje se bukvalno granice sa ludilom (zvanicno ima 9 prstiju a svi vide 10 itd), zatvorio u mentalnu instituciju. Zauvek. A bilo ih je vala za izvoz.

Here's the top 13 Illuminati satanic bloodlines:

1. Astor
2. Bundy
3. Collins
4. DuPont
5. Freeman
6. Kennedy
7. Li (Chinese)
8. Onassis
9. Rockefeller
10. Rothschild
11. Russell
12. van Duyn
13. Merovingian (European Royal Families)

The following families are also interconnected with those above:

1. Reynolds
2. Disney
3. Krupp
4. McDonald

Ovo sam skoro pronasao.

Stara ekipa je:

Rothschild (Bauer or Bower) - Pindar (ovu titulu drze vec 800 godina)

Bruce

Cavendish (Kennedy)

De Medici

Hanover

Hapsburg

Krupp

Plantagenet

Rockefeller

Romanov

Sinclair (St. Clair)

Warburg (del Banco)

Windsor (Saxe-Coburg-Gothe)

odkud vam to da je tito znao dobro da svira klavir??

kome je on to i gde svirao? mislim,svi mi znao da otipkamo na kraj sela zuta kuca:):):)

Svirao je profesorki klavira moje majke, koja je (ta profesorka) bila kod njega na audijenciji da mu svira. Nakon njenog programa, on se zahvalio i ponudio da i on nesto odsvira njoj, i onda opalio Sopena itd. Ja sam zavrsio nizu muzicku skolu tako da dobro znam sta znaci svirati Sopena. Osim toga, Tito je u svojoj rezidenciji imao koncertni klavir, beli ako se ne varam, mislim da postoje i neke slike. E pa, za neupucene - nije mu sluzio samo za ukras.

Svirao je profesorki klavira moje majke, koja je (ta profesorka) bila kod njega na audijenciji da mu svira. Nakon njenog programa, on se zahvalio i ponudio da i on nesto odsvira njoj, i onda opalio Sopena itd. Ja sam zavrsio nizu muzicku skolu tako da dobro znam sta znaci svirati Sopena. Osim toga, Tito je u svojoj rezidenciji imao koncertni klavir, beli ako se ne varam, mislim da postoje i neke slike. E pa, za neupucene - nije mu sluzio samo za ukras.

postoji taj mit o njemu kao macevaocu,jahacu konja,pijanisti,lovcu itd

no,ja licno,verujem da je to sve ucio za boravka u nkvd skoli,na obuci,tu su ih ucili manirima itd sve te stvari da rade....mada,moguce je i da nije tako,moguce je da je bio stvarno dobar pijanista,ko ce ga vise znati

(Zaista, da je bio svinjar i mašinbravar iz Zagorja, ne bi mu na sahranu došao sam vrh Iluminata.)

Na sahranu su mu dosli svi ti ljudi jer je Tito bio predsednik jedne ugledne i jake zemlje, sa mnogo prijatelja u svetu...

Ne pricamo o nekom stocaru koji nije sisao sa planine, nego o predsedniku jedne zemlje...

Dalje, o Titovom (skrivenom) poreklu postoje samo pretpostavke... Video sam dokument na kome pise Broz i ime se ne vidi, a ljudi tvrde da je to krstenica Josipa Broza koga je rodila neka madjarska sluskinja, a napravio... zaboravio sam ko... Uglavnom, jak dokaz... Ko zna koje ime je tu pisalo....

Price da je ucestvovao u Prvom svetskom ratu zvuce realno, s obzirom da je sa prostora na kome je vlast vrsila Austrougarska...
Ne vidim tu nikakav problem, osim sto ni za to ne postoje dokazi, jedino, eto, zvuci moguce...

To sto je nesto moguce, nije nikakav dokaz bilo kojoj tvrdnji...

Ma šta vi rekli o njemu. On je bio čovek-genije. Uspeo je da zajebbe sledeće tipove:Hitlera, Staljina, Ruzvelta-Trumana, Čerčila.....sitnije tipove neću ni da spominjem. Pored gore navedenih veličina on je kao predsednik neke patuljaste države uspevao da se svuda meša i za sve pita u svetskoj politici (nešto kao Holandija danas). Taj nivo političke moći Srbija nikad...ali baš NIKAD više neće imati. :bye:

Ma šta vi rekli o njemu. On je bio čovek-genije. Uspeo je da zajebbe sledeće tipove:Hitlera, Staljina, Ruzvelta-Trumana, Čerčila.....sitnije tipove neću ni da spominjem. Pored gore navedenih veličina on je kao predsednik neke patuljaste države uspevao da se svuda meša i za sve pita u svetskoj politici (nešto kao Holandija danas). Taj nivo političke moći Srbija nikad...ali baš NIKAD više neće imati. :bye:

A prvenstveno je zeznuo nas. Kosovo je dao Amerima da bi otplatio americke kredite. Zar vi zaista mislite da je novac koji je cirkulisao na prostoru Jugoslavije jedno 30-40 godina, zasluga Jugoslavije? Nije. Jugoslavija je posle rata dobila i bespovratne novcane pomoci i americke kredite. Napredak je bio iluzija. Kad je Tito umro, Jugoslavija je bila medju 10 svetskih duznika, pa ti gledaj.

A kako je mogao da otplati te dugove americkih kredita? Pa lepo, dao im je Kosovo. Amerikanac nije oteo Kosovo, samo je dosao po svoje. Samo rezerve uglja lignita kostaju 85 000 000 000 e, sto je dovoljno da se otplati svetski dug Srbije, unutrasnji dug i jugoslovenski dug (nas deo). A o vrednosti volframa koji je redak, a na Kosovu ga ima najvise i o vrednosti ostalog rudnog bogatstva da ne pricam.

I nije on bio srpski sin, vec daleko od toga. Zato sto su ljudi u Jugoslaviji kao imali sve, sada mi nemamo nista, a ni oni opet nemaju nista.

Svidja mi se ideja da je bio vanbracni sin cara Franje Josifa i poljske grofice Marije Subijer. Ko god da je bio, samo nam je odmogao.

A i ko bi tad, a i sad, zracio tako velikom harizmom nego pripadnik nemacke carske porodice?

A prvenstveno je zeznuo nas. Kosovo je dao Amerima da bi otplatio americke kredite. Zar vi zaista mislite da je novac koji je cirkulisao na prostoru Jugoslavije jedno 30-40 godina, zasluga Jugoslavije? Nije. Jugoslavija je posle rata dobila i bespovratne novcane pomoci i americke kredite. Napredak je bio iluzija. Kad je Tito umro, Jugoslavija je bila medju 10 svetskih duznika, pa ti gledaj.

A kako je mogao da otplati te dugove americkih kredita? Pa lepo, dao im je Kosovo. Amerikanac nije oteo Kosovo, samo je dosao po svoje. Samo rezerve uglja lignita kostaju 85 000 000 000 e, sto je dovoljno da se otplati svetski dug Srbije, unutrasnji dug i jugoslovenski dug (nas deo). A o vrednosti volframa koji je redak, a na Kosovu ga ima najvise i o vrednosti ostalog rudnog bogatstva da ne pricam.

I nije on bio srpski sin, vec daleko od toga. Zato sto su ljudi u Jugoslaviji kao imali sve, sada mi nemamo nista, a ni oni opet nemaju nista.

Svidja mi se ideja da je bio vanbracni sin cara Franje Josifa i poljske grofice Marije Subijer. Ko god da je bio, samo nam je odmogao.

A i ko bi tad, a i sad, zracio tako velikom harizmom nego pripadnik nemacke carske porodice?

Daj ne pricaj gluposti.Kakva najzaduzenija zemlja,tj.medju 10 najzaduzenijih?Sto rece tetragramaton,dug je pred pocetakm rata 1991.bio oko 20 milijardi USD.Sto i nije nesto za zemlju kakva je bila bivsa YU,ako se uzme da danasnjidelovi iste duguju bar 5 puta vise..A ti mitovi o lignitu,wolframu i ostalom...povraca mi se kad cujem.Pa sto to nismo vadili i obogatili se,nego uzimali kredite koje smo vracali sa kamatama?A ko je bio Tito,saznacemo nekada.Sad samo znamo da je bio faca,i to svetskog kalibra...nikada vise necemo imati takvoga.

...

...

Ne vezano za Tita, pre recimo 10-tak godina bila je na TV emisija u kojoj je dat intervju sa Smiljom Avramov, profesorkom prava. Moguce da je emisija bila i kolaznog tipa, sa komentarima Borisava Jovica i drugih o 90-tim i sl., mozda je pustena nakon hapsenja Slobe, ne mogu sad tacno da se setim.

Elem, prof. Avramov je u tom kratkom intervjuu iznela podatak da je nekakva komisija ili delegacija SFRJ 67-68 ili tu negde potpisala sa NATO paktom, citaj USA, ugovor o ustupanju Vardarsko-Moravske doline NATO-u za vojne baze i koriscenje.

Nadam se da je neko gledao i seca se toga, i da nisam izmislio. Meni se urezalo u pamcenje prvenstveno jer sam bio sokiran tom izjavom!!!

Dakle, Ameri su zapravo samo dosli da pokupe ono sto su dogovorili i (verovatno) platili. To sto mi o tome nista nismo znali platili smo ratom i gubitkom Kosova.

Ono sto sam hteo da istaknem je da su i nasi politicari svasta brljali i potpisivali, a posledice naravno trpimo svi mi. Najgore meni licno je sto uopste ne znamo o cemu se tu sve radi. Podseticu da ti potpisi idu u ime svih nas, i da je potpisano - potpisano, svidjalo se to nama ili ne.

I da, Srbija je bogata raznim stvarima. Recimo Sevojno proizvodi antimon, koji se koristi u proizvodnji oruzja i municije. Takodje mislim da proizvode molibden i jos neke retke metale, uglavnom jako skupocene, koji se koriste za specijalne namene (celici, materijali i sl). Da li vam je cudno sto je sva proizvodnja Sevojna isla nesmetano u izvoz za vreme sankcija? Slicno je bilo i sa Borom i slicim proizvodjacima strateskih proizvoda.
Ovo su cinjenice.
Za ugalj na Kosovu sam samo cuo, ne znam da li je tacno, ali znam da imamo jako kvalitetno nalaziste silicijuma koji sadrzi bor, i da je bilo planirano da se to eksploatise. Problem je bio sto nismo umeli (imali tehnologiju) da preciscavamo silicijum do dovoljnog procenta cistoce, nego je moralo da se salje u Englesku ili gde vec.

Nemojte brkati nase idiote od nesposobnih rukovodica sa resursima koje imamo, i cak sa industrijom koju smo imali ili imamo. Sticajem okolnosti znam ponesto o Sartidu jos dok je bio MKS - firma je bila veciti gubitas, rupa bez dna, politicka fabrika itd. Zapravo dugove su joj pravili politicari, otimao je ko je stigao, i uprkos svemu fabrika je prezivela. Sada kada je vode amerikanci Sartid je izvoznik broj 1 u Srbiji. Jel' vama nije to malo cudno? Da preko noci firma koja je bila dezurni krivac u Srbiji postane najveci izvoznik? Meni to govori jako mnogo - da imamo i imali smo nesposobne ljude na vrhu i preduzeca i drzave. Da bi alat pravio remek-dela mora biti u rukama majstora, idito ce sve polomiti i unistiti.

Back