Frajeri slihtare

Znas kako, kad muskarac sheni oko neke devojke u kontinuitetu, to je zato sto ona to dozvoljava iako nema nameru da bude s njim, prija njenoj sujeti, a onda ga drzi samo zato sto je nesigurna u sebe i treba joj konstantno punjenje. Jedna od zenskih manipulacija.
Licno ne volim nikog da posmatram u toj ulozi, ne prija mi taj osecaj da je neko inferioran u odnosu na mene i da ja to koristim.

Znas kako, kad muskarac sheni oko neke devojke u kontinuitetu, to je zato sto ona to dozvoljava iako nema nameru da bude s njim, prija njenoj sujeti, a onda ga drzi samo zato sto je nesigurna u sebe i treba joj konstantno punjenje. Jedna od zenskih manipulacija.
Licno ne volim nikog da posmatram u toj ulozi, ne prija mi taj osecaj da je neko inferioran u odnosu na mene i da ja to koristim.

divlja, udaj se za mene!

U poslednjih nekoliko nedelja sam uocila jedan model ponasanja kod nekih mojih kolega,drugova,poznanika, a to je uvlacenje u pedu njihovim devojkama,simpatijama,zenama. Ne kazem da muskarci treba da se ponasaju arogantno i nekulturno u drustvu svojih "lepsih polovina", ali ovo je neka druga krajnost!
"Draga, ti si najlepsa", "nijedna nije zgodna kao ti", "tvoje sve je od Boga dano" i slicno.
I sto vise oni laskaju, one su gore prema njima i u pogledu im se vidi konstatacija "kakav tenkre".
Meni je takav vid ponasanja ljigav i mislim da poene kod onoga ko ti se svidja, mozes pokupiti na neki mnogo inventivniji nacin, a ne licemernim poredjenjem i komplimentima koji su preterani.
Sta vi mislite o tome? Da li se slihtate da biste postigli odredjen cilj ili vam je u trenutku "vrana popila mozak" ili nesto trece?

kompleks malog qrca.

ja se nikad ne slihtam, ja dominiram.

U poslednjih nekoliko nedelja sam uocila jedan model ponasanja kod nekih mojih kolega,drugova,poznanika, a to je uvlacenje u pedu njihovim devojkama,simpatijama,zenama. Ne kazem da muskarci treba da se ponasaju arogantno i nekulturno u drustvu svojih "lepsih polovina", ali ovo je neka druga krajnost!
"Draga, ti si najlepsa", "nijedna nije zgodna kao ti", "tvoje sve je od Boga dano" i slicno.
I sto vise oni laskaju, one su gore prema njima i u pogledu im se vidi konstatacija "kakav tenkre".
Meni je takav vid ponasanja ljigav i mislim da poene kod onoga ko ti se svidja, mozes pokupiti na neki mnogo inventivniji nacin, a ne licemernim poredjenjem i komplimentima koji su preterani.
Sta vi mislite o tome? Da li se slihtate da biste postigli odredjen cilj ili vam je u trenutku "vrana popila mozak" ili nesto trece?

Pa majmun odnese lepšoj polovini bananu a ne čovek...

Postoji jedan cudan mehanizam kod nekih muskaraca koji dopuste sebi da se zaista zaljube.A to je da vremenom zenu vole sve vishe.I kad joj kazu nesto nezno , u ocima im se moze videti da li je istina ili ne.
Ali kad muskarac nadje pravu zenu , on joj je veoma privrzen.To treba da imash na umu.
Zena koja se po estradnim kriterijumima ne cini privlacna , njemu je predivna...uziva u njenim dodirima...nocima provedenim pored nje...
...to se u sustini najbolje da videti kad ta zena ode iz njegovog zivota...jer muskarci jako jako tesko preboljevaju izgubljenu ljubav.
Oni uglavnom ne patetishu i ne prave drame i predstave od toga kao vecina zena , ali primeti se koliko je sve to ostavilo traga na njima.

Na kraju.Ima li lepshe stvari od zaljubljenog muskarca? :rolleyes:

Sto se tice slihtanja , nisam pristalica izlivanja previshe neznosti na javnom mestu.Pogotovo u drustvu.Jer nisu svi ljudi te srece da se nadju , i treba imati postovanja prema onima koji su sami i ne bosti im oci takvim scenama.To je bar neki moj stav.

Ali to je lepo...Mislim videti tipa kako juri ribu...Ja volim kad je neko zaljubljen u mene i voli me i trci zamnom, ko to ne voli?
Nadji i ti takvog jednog, videces kako je to lepo...:-D

Ja volim devojke i jos kad sam zaljubljen,volim da im ugadjam,da ih hranim,mazim,pazim,budem nezan fin, da prosto pozeli da me uhvati rukama i ljubi me,.... Nema niceg loseg u tome sto neko ugadja i nemoj misliti da mi muskarci nismo svesni i da nas (pojedine) mogu devojke prevesti zedne preko vode, mogu ali onoliko koliko im dozvolimo. volim osecaj kada je pogledam da mi je ona tada najprivlacnija, da bih je pokidao tog trenutka, ne moram da joj govorim da je pametna da nije ne bih se ni smuvao s njom, ali videti osmeh na licu i pogled kada recimo doneses njoj dorucak u krevet ili skuvas joj kafu, pa to je nemerljivo, osecas se zadovoljno, a moze se reci i ovako dela a ne reci,ne samo reci.:D
volim ih i volim da im ugadjam,ma obozavam ih:p:p:p:p:p:p:p

...to se u sustini najbolje da videti kad ta zena ode iz njegovog zivota...jer muskarci jako jako tesko preboljevaju izgubljenu ljubav.
Oni uglavnom ne patetishu i ne prave drame i predstave od toga kao vecina zena
Ma nemoj.
Ja znam bar nekoliko takvih, koji su dosadili celokupnoj okolini svojim "nepatetisanjem".
Ok, ne plaču baš na pomen nečijeg imena, ali podjednako se loše drže kao i "većina" žena.

Back