LadyFantasy
Zainteresovan član
- Poruka
- 303
lazes da prenose skupstinu?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
...e tako te volem...:wink:Obecavam da ce mi iduca tema biti u cast naseg nacionalnog bica i nasih divnih muskaraca-dzentlmena![]()
lazes da prenose skupstinu?
...e tako te volem...:wink:
...da ohrabriš ovu posrnulu mušku populaciju,i ukažeš im na sve blagodeti ženske lepote i pameti....8-)
U poslednjih nekoliko nedelja sam uocila jedan model ponasanja kod nekih mojih kolega,drugova,poznanika, a to je uvlacenje u pedu njihovim devojkama,simpatijama,zenama. Ne kazem da muskarci treba da se ponasaju arogantno i nekulturno u drustvu svojih "lepsih polovina", ali ovo je neka druga krajnost!
"Draga, ti si najlepsa", "nijedna nije zgodna kao ti", "tvoje sve je od Boga dano" i slicno.
I sto vise oni laskaju, one su gore prema njima i u pogledu im se vidi konstatacija "kakav tenkre".
Meni je takav vid ponasanja ljigav i mislim da poene kod onoga ko ti se svidja, mozes pokupiti na neki mnogo inventivniji nacin, a ne licemernim poredjenjem i komplimentima koji su preterani.
Sta vi mislite o tome? Da li se slihtate da biste postigli odredjen cilj ili vam je u trenutku "vrana popila mozak" ili nesto trece?
Ukoliko to rade pred drugim ženskim osobama, te njihove su posesivnoljubomornoposesivne, pa moraju da ne izginu kod kuće. To je moje tumačenje sličnih situacija kojima prisustvujem.![]()
...jeste, to je stvarno b-analno ponasanje...
Ukoliko to rade pred drugim ženskim osobama, te njihove su posesivnoljubomornoposesivne, pa moraju da ne izginu kod kuće. To je moje tumačenje sličnih situacija kojima prisustvujem.![]()
...tako je...e sad aplauz onako podugačak...Kao sto par lasta ne cini prolece, tako ni nekoliko gikova ne cini nasu divnu musku populaciju!![]()
Ja sticem utisak kao da su oni nasamo pricali da nece da dozvole da ih ja impresioniram i da izgledam pametnija i lepsa i sposobnije od doticne dame pa su se dogovorili da on njoj stalno daje komplimente u mom prisustvu.
....aaaaaaaaa zato su tebi stalno govorili da imaš lepu kosu i oči....![]()
...ja ne govorim otprilike o tako važnim stvarima....Meni to govore nasamo.Ko je tebi rekao da su meni to govorili, ko je to cuo? Aaaaaaaaa... ti to onako otprilike mislis da su to oni meni govorili?![]()
...ja ne govorim otprilike o tako važnim stvarima....
...ma to je otrcana fraza,kada je neko manje lep pa ga ti tešiš....
To ti kad budes imao manje lepu devojku ti je tako tesi.
...nemoj da se odma ljutiš,nisam to ja izmislio....
...to je uobičajan postupak ,koji se sprovodi radi postizanja zadatog cilja....
...mi samo razmenjujemo poruke i iskustva ,sa uvažavanjem ili ne ....Daleko sam od toga da se ljutim ne tebe veceras.
...mi samo razmenjujemo poruke i iskustva ,sa uvažavanjem ili ne ....
...i uvek korektnost pre svega...
U poslednjih nekoliko nedelja sam uocila jedan model ponasanja kod nekih mojih kolega,drugova,poznanika, a to je uvlacenje u pedu njihovim devojkama,simpatijama,zenama. Ne kazem da muskarci treba da se ponasaju arogantno i nekulturno u drustvu svojih "lepsih polovina", ali ovo je neka druga krajnost!
"Draga, ti si najlepsa", "nijedna nije zgodna kao ti", "tvoje sve je od Boga dano" i slicno.
I sto vise oni laskaju, one su gore prema njima i u pogledu im se vidi konstatacija "kakav tenkre".
Meni je takav vid ponasanja ljigav i mislim da poene kod onoga ko ti se svidja, mozes pokupiti na neki mnogo inventivniji nacin, a ne licemernim poredjenjem i komplimentima koji su preterani.
Sta vi mislite o tome? Da li se slihtate da biste postigli odredjen cilj ili vam je u trenutku "vrana popila mozak" ili nesto trece?
tako se ponasaju kad zabrljaju nesto. nista strasno,kad ih prodje osecaj krivice ( a traje tek koliko dan ili dva) prestaje i njihovo seretanje. posle zivot dobija svoje uobicajene tokove. oni se vracaju svojim novinama, a zene peglanju.
tako se ponasaju kad zabrljaju nesto. nista strasno,kad ih prodje osecaj krivice ( a traje tek koliko dan ili dva) prestaje i njihovo seretanje. posle zivot dobija svoje uobicajene tokove. oni se vracaju svojim novinama, a zene peglanju.
Ima li sta gore? Sve mogu da radim ali peglanje, nnneeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee..........
Ja ne znam da peglam, a tek kosulje, 2 sam u zivotu ispeglala(pokusala).....imam posteljinu koja se ne pegla, zavese okacim vlazne, i vecina 95% garderobe mi se ne pegla......juhuuuuu![]()
super za tebe. onda, on krene da cita novine a ti da kacis zavese hehehhe
ps. moj prethodni post je bio figurativan
kakvi ljigavci!
a cim isprate devojku verovatno napadaju sve sto nosi suknju!
sve mi je jasno.