Fotografije.....

D

dr T

Gost
Listam kojekakve sajtove, a ne primetih na našemu, tj. krstarici; forumu.. Nije ništa u svetu nenormalno da parovi i pojedinci razmenjuju privatne fotografije (erotske sadržine kućne izrade..) samih sebe i svojih partnera sa drugim parovima i pojedincima... Pitam se da li postoje zainteresovani za tako nešto na ovom našem forumu i uopšte šta vi mislite o tome, zamolio bih gazdaricu i društvo (posebno njih) a i ostale za mišljenje i komentar, uz molbu da je ne zaključate odmah (mislim topic!!!)
Pozdrav... Dr T.... :oops:
PS: Normalno i zainteresovane da se nekako jave
 
Hoces misljenje...??? No, problemo...
Ko voli, voli, ko ne voli, ne voli... :roll:
Stvar izbora, u svakom slucaju...
Meni je to OK, za one kojima se dopada, uzbudjuje ih, sta li vec...
Mene licno, ne zanima razmjena fotografija...
Eto... :wink:
 
E pa Margott, Ako je samo za tvoje oči.... O tome treba dobro porazmisliti, Zašto da ne.. Na kraju svih krajeva..Možda i nije loša ideja.. Koju bi pozu izabrala, da vidiš, normalno...
I šta je sa ostalima, nije valjda da niko nikad nije gled'o start, playboy... Nemoguće je da nikom nije palo napamet da bar jednom vide sebe u ulozi sex bombe ili mačo mena za kim šizi 1/4 planete...
Da momci bar jednom nisu poželeli da ih fotografišu i raztrzaju pohotljive devojke i žene na striptiz podijumu..?

Alo bre, šta je sa vama? Dokle priče "Jao, ostavio me, šta da radim?", ili "Vara me komšinica, kako da joj se osvetim?,,, ili "Pojavila mi se bubuljica na guzi polje G-6, šta li je to??? Da li ima leka?? Pomagajte" i još milion istih pitanja???
Dajmo mu malo življi ton, malo egzibicija i zezanja...Promenite šemu malo!!!! Ajde ljudi, ko boga vas molim!!!! (Il će deca da buše gume!!!)

Puno pozdrava drT!!!! Kisses to Margott!!! :oops: :oops: :oops:
 

Back
Top