Od 2 fotografije zaradila 35000 eura

Neno

Elita
Poruka
21.266

Vrelo, da vrelije ne može! Muškarci lude zbog nje, ne pitaju šta košta​

Influenserka Kejtli Krems (24) otkrila je da je zaradila čak 35.000 evra od samo dve fotografije, i to samo iz jednog razloga.​

933832_kk_iff.png
Kejtlin Krems kaže da je poslom influensera počela da se bavi ubrzo nakon što je završila fakultet, a da je "vrele" sadržaje počela da plasira na društvene mreže kada je shvatila da od toga može dobro da zaradi.
- Završila sam fakultet u maju 2022.godine - smer marketing. Diplomirala sam i bilo je nemoguće naći posao sa mojom diplomom - započinje svoju priču ova mlada devojka.
Ona je, kako kaže, već imala veliki broj TikTok pratilaca pre nego što je lansirala svoj OnliFans, što je olakšalo privlačenje pretplatnika. Priznala je da su joj dve jednostavne fotografije donele onoliko koliko ljudi zaradi za godinu dana.

Dve "vrele" slike donele 35.000 evra​

Ponosno je zakačila dve "vrele slike"na vrh svoje stranice, a ispod njih je navela iznose koje je svaka od njih zaradila.

Jedna slika je zaradila preko 22.000 dolara, a druga 17.000 dolara. Zajedno su vredele oko 38.000 dolara što je oko 35.000 evra!

- Šta mogu da kažem? Muškarci vole grudi! Objavljujem sadržaj iz zabave - rekla je ona.

Kejtlin dodaje da, za razliku od nekoliko drugih modela koje poznaje, ne dobija nikakve čudne zahteve za neobičan sadržaj.
933847_kkkkk_iff.png
- Zaista želim da uzmem novac koji zaradim i da od toga napravim nešto pozitivno. Definitivno želim da obezbedim sopstvenu nekretninu, bilo šta, a onda možda da uložim u dobrotvorne svrhe i slično. Volela bih da doniram skloništa za mačke, jer volim mačke, skloništa za pse i za veterane- zaključila je Kejtlin za Dalystar.

********
Dakle, unovčite (naplatite) svoje atribute, drage dame.. nedaJTE ništa za džaba.. eto, čak i pogledi se (na)plaćuju a kamoli..
Eto, to je to.. kako zaraditi novce a ne biti.. hmm. ono... da ne kažem šta.
 

Back
Top