Fotografije Šapca

Vidim da ovde ima dosta fotografija. Interesuje me kad cemo da organizujemo neku izlozbu, mozemo spojiti fotografiju i graficki dizajn pa da to bude bas onako jedna luda izlozba, a ako ima i neki video umetnik moze i to, multimedijalna izlozba . To bi bilo super, a posle izlozbe party. Mislim da bi Sapcu valjala neka takva manifestacija, al da traje ne samo jedne godine. Javite se pa da se organizujemo..

Poslednja izmena:
Bravo mr Cisma, dobre fotke :klap: Dobrodosao u grad i na forum :)
Zanimljiv predlog, ja sam za. Cime se ti bavis i jel imas iskustva sa organizacijom? Bilo bi dobro da se raspise konkurs na temu grad, pa da ljudi salju fotke, crteze, graficki dizajn, video itd...

Druze , imao ili nemao veze sa organizacijon, a nesto je i nemam puno isren da budem, sve moze da se stavi na papri narodski receno i osmisli. Ja ne poznajem nikog zivog u Sapcu to moram da ti naglasim, tako da sve ostaje na tebi i tvojim drugarima da se cimate za prostor za izlozbu, gde bi stampali radove i forose, gde posle praviti party, ko da pusta muziku i 1000 slicnih stvari, rado cu da pomognem koliko god da bude u mojoj moci. Ali sam ZA

Poslednja izmena:
Vidim da ovde ima dosta fotografija. Interesuje me kad cemo da organizujemo neku izlozbu, mozemo spojiti fotografiju i graficki dizajn pa da to bude bas onako jedna luda izlozba, a ako ima i neki video umetnik moze i to, multimedijalna izlozba . To bi bilo super, a posle izlozbe party. Mislim da bi Sapcu valjala neka takva manifestacija, al da traje ne samo jedne godine. Javite se pa da se organizujemo..

Druze , imao ili nemao veze sa organizacijon, a nesto je i nemam puno isren da budem, sve moze da se stavi na papri narodski receno i osmisli. Ja ne poznajem nikog zivog u Sapcu to moram da ti naglasim, tako da sve ostaje na tebi i tvojim drugarima da se cimate za prostor za izlozbu, gde bi stampali radove i forose, gde posle praviti party, ko da pusta muziku i 1000 slicnih stvari, rado cu da pomognem koliko god da bude u mojoj moci. Ali sam ZA

Bratac nema ovde dovoljno kvalitetnih fotografija da bi se napravila izlozba...ovo sto vidis ovde su turisticke fotografije koje samo treba da prestave grad.
A grad kao grad nema sluha za foto izlozbe...Sabacka fotografska zadruga organizuje izlozbe fotografija a to su fotografije da se useres....

Upoznaj prvo grad, ljude, stanje u gradu, fotografisi pa kad dostignes neki uspeh u fotografiji ti organizuj izlozbu koja kosta debelo...ti bi da NMNj i drugari organizuju prostor, plate izradu fotografija, kupe ramove i paspartu, ostampaju kataloge i jos naprave zurku posle toga a ti da se usetas ko gospodin na izlozbu i da kazes da je sve to tvoja ideja...Ej video je Sabac gomilu takvih seronja nisi ti ni prvi ni poslednji.:bye:

16.06.2010 - Nevreme u Sapcu

p4140138-1.jpg

p4140139-1.jpg

p4140141-1.jpg

p4140143-1.jpg

p4140144-1.jpg

p4140146-1.jpg

p4140147-1.jpg

p4140148-1.jpg

p4140149-1.jpg

p4140150-1.jpg

p4140154-1.jpg