Fotografije Šapca

varteks-1.jpg

Ljudi ubih se trazeci fotke Sapca ali stare,sto znaci od mnooooogooooo godina,a trebaju mi i slike velikog parka leti,pa ako mozete pomozite..:worth::D

A zasto ti treba, mislim hoces li da kupis stare fotke ili nesto pravis pa ti trebaju na zajam?

Dodji u cetvrtak u 17h u Sabacku Fotografsku Zadrugu u trznom centru Tina u suterenu, mozda ce neko od fotografa imati odgovor na tvoje pitanje.:bye:

Stanite na trg, kod hotela, uvece, i pogledajte u crkvu(tj deo crkve koji se odatle vidi). I recite da ne izgleda samo meni da lici na Paju Patka!

Dve opcije: Ili si to sama uvidela, ili ti je to Relja pokazao? Ja sam to Relji pokazao pre 4-5godina, jer gotovo je nemoguće, da ti i ja -vidimo isto! ;)

Ne izgleda samo tebi... Ja sam to davno uočio! :ok:

Pregledao sam album, nije lose meni se najvise svidja ,,Sevarice skyline"...ostale i tako, tako, vise kao dokumentarna fotografija.:super:

P.S. Nemanja znam da imas mnogo boljih(odlicnih) fotografija od ovih, zasto ih nisi stavio?

Poslednja izmena:
Dve opcije: Ili si to sama uvidela, ili ti je to Relja pokazao? Ja sam to Relji pokazao pre 4-5godina, jer gotovo je nemoguće, da ti i ja -vidimo isto! ;)

Ne izgleda samo tebi... Ja sam to davno uočio! :ok:

To smo drug i ja jedno vece(prilicno davno) bas komentarisali... Ne mozes da ne primetis da ne lici... Mada pre kada smo izlazili smo se uvek tu svi nalazili pa nije ni cudo sto smo primetili...:D Cini mi se da je i Relja to bas komentarisao, *** bilo je davno.
Moze da se vidi malo na jednoj od ovih slika koje je postavio NMNj, mislim da je sedma po redu, mada nije bas pravi ugao...

Back