The_Night_Hawk
Cloud surfer
- Poruka
- 83.231
Samo pričate, niko se ne kači, ccc
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Samo pričate, niko se ne kači, ccc
Ajd jednu ...tema fotke... ljeto u OktobruSamo pričate, niko se ne kači, ccc
Onda moze jedna ispod tuša dok se tuširaš..u skladu sa vremenom.Kod mene kiša danima
Srce ces da mu slomis ovim drvecem
Ali, zapeo :"Leto u oktobru, pa leto u oktobru", voli prirodu, izgleda.Srce ces da mu slomis ovim drvecem![]()
Ja jos skiljim medju drvecemAli, zapeo :"Leto u oktobru, pa leto u oktobru", voli prirodu, izgleda.
mozda je mislila da je to travaJa jos skiljim medju drvecem,
...rekoh da nisi negde cucnula...mozda beres pecurke...ko Sredoje nekada![]()
JesteZar nije kiša?
Ma jok, našla kupine pored putaJa jos skiljim medju drvecem,
...rekoh da nisi negde cucnula...mozda beres pecurke...ko Sredoje nekada![]()
mozda je mislila da je to trava![]()
Ma jok, našla kupine pored puta![]()
zašto sam se nadao da ću vidjeti sliku ispod tuša u zamagljenoj kabini gdje se bedro djelomično naslanja na staklo kabine a na njemu bezbroj malih kapljica koje se lagano slijevaju niz njega?
Aaaa...nadam se da si mapirala mestoMa jok, našla kupine pored puta![]()
dva put cu trepnutiTell me you are over 45 without telling me...![]()
Ne znamzašto sam se nadao da ću vidjeti sliku ispod tuša u zamagljenoj kabini gdje se bedro djelomično naslanja na staklo kabine a na njemu bezbroj malih kapljica koje se lagano slijevaju niz njega?
I obeležila, kao DzekiAaaa...nadam se da si mapirala mesto![]()
Eee..danas je takav dan....Jecu u vereći od krumpira i crnim hulačima....tebe pod tušom...ostalima ću reći kad ih sretnemNe znam![]()
Posalji mi to ipak digitalno cisto da imamI obeležila, kao Dzeki![]()
Danas si baš živopisanEee..danas je takav dan....Jecu u vereći od krumpira i crnim hulačima....tebe pod tušom...ostalima ću reći kad ih sretnem
Dogovorreno, sa sve koordinatamaPosalji mi to ipak digitalno cisto da imam![]()