bird again
Veoma poznat
- Poruka
- 12.535
zvali ste tu neke?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Niste, ja se javno ne eksponiramJesmo tebe videli?![]()
Niste, ja se javno ne eksponiram![]()
Izvini, namestilo seU prosloj temi svoje slike su objavljivali manje poznati ili nepoznati forumasi. Tako ce vjerovatno i sada da bude. Forumasi koji su najjaci iza tastature i na forumuvsu od 0 do 24 obicno su mali misevi koji kriju svoje face![]()
Nećeš više da se kačiš, hvala BoguJa bojkotujem uzimate me zdravo za gotovo![]()
NećuNećeš više da se kačiš, hvala Bogu![]()
Ne bojkotuj, izazvaćeš talas samoubistava...Ja bojkotujem uzimate me zdravo za gotovo![]()
Otvori na pdf Opusti seMa necu da smaram taba sad je mnogo zauzet otvara temu o raskidu JJ
(Vid nove teme)
ionako samo sa cigance ovde porazgovaram, dam kompliment Van u , pozdravim Ljubotu, dam kompliment serafim, tako da je meni , manje vise svejedno.
podrzavam @Baad_Boy za anketu koju su mu zatvorili.
Uvek si draga i rado vidjena ovde, duhovita takodje...nema potrebe za anketom, jer je tema otvorena po propisima...ionako samo sa cigance ovde porazgovaram, dam kompliment Van u , pozdravim Ljubotu, dam kompliment serafim, tako da je meni , manje vise svejedno.
ma jok. Vec me proslo. zapucala da bude kako ona hoce. E sad ni ja necu kako sam hteo.ionako samo sa cigance ovde porazgovaram, dam kompliment Van u , pozdravim Ljubotu, dam kompliment serafim, tako da je meni , manje vise svejedno.
Hvala na komplimentima.Uvek si draga i rado vidjena ovde, duhovita takodje...nema potrebe za anketom, jer je tema otvorena po propisima...
Da bi bila vidljiva, mora da je otvori član koga ne ignorišu, tako da je @Han van Zem , dobar izbor. Pristojan je i lepo piše.
i @SeverZapad je dobar izbor, takodje, ali nije bio u tom trenutku tu, što ne znači da je neće otvoriti, ukoliko bude želeo...
ma jok. Vec me proslo. zapucala da bude kako ona hoce. E sad ni ja necu kako sam hteo.
Kako lako odustajes...ma jok. Vec me proslo. zapucala da bude kako ona hoce. E sad ni ja necu kako sam hteo.
Ne dirai me. Ljut sam.
Nebitno je što mnogi žele da glasaju, ako taj koga izglasaju ne želi da otvori temuHvala na komplimentima.
Nije da kacim svoje fotke, pa zato duplo hvala.
Nemam nista protiv otvaraca teme/naprotiv gotivim , lik je sasvim okALI
da li si primetila da mnogi zele da glasaju o postavljacu?
A ko kaze da ne bi hteo? I odakle mi znamo ko je to unapred?Nebitno je što mnogi žele da glasaju, ako taj koga izglasaju ne želi da otvori temu![]()
Uvek si draga i rado vidjena ovde, duhovita takodje...nema potrebe za anketom, jer je tema otvorena po propisima...
Da bi bila vidljiva, mora da je otvori član koga ne ignorišu, tako da je @Han van Zem , dobar izbor. Pristojan je i lepo piše.
i @SeverZapad je dobar izbor, takodje, ali nije bio u tom trenutku tu, što ne znači da je nekad neće otvoriti, ukoliko bude želeo...
O, Vaše visočanstvošokiran sam, pučanstvo me ignoriše
![]()
šokiran sam, pučanstvo me ignoriše
![]()
Šta lava briga šta ovce misleO, Vaše visočanstvo
Oprostite plebsu
Leti malo niže da ti sreća bude bližeŠta lava briga šta ovce misle![]()