Fotografije forumašica i forumaša - XIII

ionako samo sa cigance ovde porazgovaram, dam kompliment Van u , pozdravim Ljubotu, dam kompliment serafim, tako da je meni , manje vise svejedno.
podrzavam @Baad_Boy za anketu koju su mu zatvorili.
200.gif

ionako samo sa cigance ovde porazgovaram, dam kompliment Van u , pozdravim Ljubotu, dam kompliment serafim, tako da je meni , manje vise svejedno.
podrzavam @Baad_Boy za anketu koju su mu zatvorili.
Uvek si draga i rado vidjena ovde, duhovita takodje...nema potrebe za anketom, jer je tema otvorena po propisima...
Da bi bila vidljiva, mora da je otvori član koga ne ignorišu, tako da je @Han van Zem , dobar izbor. Pristojan je i lepo piše.
i @SeverZapad je dobar izbor, takodje, ali nije bio u tom trenutku tu, što ne znači da je nekad neće otvoriti, ukoliko bude želeo...

Uvek si draga i rado vidjena ovde, duhovita takodje...nema potrebe za anketom, jer je tema otvorena po propisima...
Da bi bila vidljiva, mora da je otvori član koga ne ignorišu, tako da je @Han van Zem , dobar izbor. Pristojan je i lepo piše.
i @SeverZapad je dobar izbor, takodje, ali nije bio u tom trenutku tu, što ne znači da je neće otvoriti, ukoliko bude želeo...
Hvala na komplimentima.
Nije da kacim svoje fotke, pa zato duplo hvala.
Nemam nista protiv otvaraca teme/naprotiv gotivim , lik je sasvim ok :D ALI
da li si primetila da mnogi zele da glasaju o postavljacu?

i @SeverZapad je dobar izbor, takodje, ali nije bio u tom trenutku tu, što ne znači da je nekad neće otvoriti, ukoliko bude želeo...
😲 šokiran sam, pučanstvo me ignoriše :lol:

Back