Nifont
Domaćin
- Poruka
- 3.191
Nisam, no Sam izbacen.i ti si pobjego od ane..![]()

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nisam, no Sam izbacen.i ti si pobjego od ane..![]()
Ruskinje i srpkinje iz Srbije najljepše žene na svijetu..![]()
Zena moze da izgleda kako hoce, ako se to njoj svidja i to nije znak psihopate navalite.
Znaci treba da idemo okolo sve u feredzi jer je neko bolestan?
On mu dođe kao timeline na društvenim mrežama.Dobra fora, sačekaš par godina pa razgledaš slike a ne svako malo otvaraš temu da vidiš da li se neko okačio (nije).
A ja, nista eeeeeeeDobra fora, sačekaš par godina pa razgledaš slike a ne svako malo otvaraš temu da vidiš da li se neko okačio (nije).
Onda imamo slican ukus.Bambi... Haljinu i sandale slicne imam, tj. gimilu slicnih.. To je to..![]()
Ovo kao ja da pisem..Onda imamo slican ukus.
Tu sam haljinicu kupila u Pragu, i jos nekoliko letnjih, jer te neke radnje u kojima sa u Pragu bila nemaju u Becu.
Imala je poprilican dekolte, pa sam usila par unutrasnjih dugmica, jer bas nesto i ne volim dekoltiranu garderobu. Grudi mi se i ovako dovoljno ocrtavaju.![]()
Onda imamo slican ukus.
Tu sam haljinicu kupila u Pragu, i jos nekoliko letnjih, jer te neke radnje u kojima sa u Pragu bila nemaju u Becu.
Imala je poprilican dekolte, pa sam usila par unutrasnjih dugmica, jer bas nesto i ne volim dekoltiranu garderobu. Grudi mi se i ovako dovoljno ocrtavaju.![]()
Dođeš u Suboticu i ne javiš se.Dodjes u Prag a ne javiš se![]()
Dođeš u Suboticu i ne javiš se.
Ahahhahahhahhahha
Da vidim kako si ti lep.Svi ste lepi sve sam vas video sem Guzemeduze i Neprinamrgođene.![]()