- Poruka
- 95.553
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pa jeste unutra.Kod tebe bas toplo![]()
Ne fali..Samo ga ovde nema.fali osmeh![]()
a sto si takvaNe fali..Samo ga ovde nema.
Imam ja osmeha dovoljno.
Danas je toplo.A napolju?![]()
Nifron se ne menja poslednjih nekoliko godina.
Bambi... Haljinu i sandale slicne imam, tj. gimilu slicnih.. To je to..Nigde. Brisem ih nakon nekog vremena.
Imas samo dole na jednoj temi gde se ostavljaju fotografije bez prava na komentarisanje. Sakrila sam glavu.![]()
Mlađa sestra je izgleda moj tip, Slika bi bila poželjna![]()
Sinoć se spremila za neku proslavu... sve bilo po pravilima, nismo se njušili, držala se distanca...
Nego, najsimpatičniji deo večeri mi je bilo moje spremanje. Bluza, pantalone, mantil...
Pogledajte prilog 782834
Mlađa sestra obukla neku ''Grand'' šljokičastu, zlatnu kratku haljinu koju je platila 10ak hiljada... ja za ona g**** ne bih dala ni 100din.
Kad me je videla ovako sa kaputićem preko, bez reči se vratila u sobu, psovala malo i izašla iz nje sa plisiranom suknjom koja pokriva kolena, lepom bluzom i sakoom.
Bila je prelepa, svi su uživali u njenom stajlingu...
Vraća sutra onu grandovku i uzima kintu nazad. Bez ijedne reči sam pobedila.
![]()
i ti si pobjego od ane..
I to što si zaključala nalog, ne važi za modove, oni vide da li si prijavljena i na kojoj temi, pp.. Tako.
Ne buni masu da pretendujes na mene![]()
Navezbala sam se ja dovoljnoPaula se ozbiljno bacila na fotografiju. Komponovala bi to stručno. Ona bi te tegove garant poslagala na patos.![]()