- Poruka
- 131.188
Ne moraš da brišeš iz citata, samo obrišeš gde je fotka postavljena.Hebalo vas citiranje!
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ne moraš da brišeš iz citata, samo obrišeš gde je fotka postavljena.Hebalo vas citiranje!
Ajde, ajde, sta je to za tebe.Hebalo vas citiranje!
Obrisala, i opet bila slikaNe moraš da brišeš iz citata, samo obrišeš gde je fotka postavljena.
Kako to, znam da kad se obriše nema ni u citatima.Obrisala, i opet bila slika
Ništa nisi propustila, ko da si je ti fotkalaJesam to promasila KDC?![]()
Eto vratila Silverov postKako to, znam da kad se obriše nema ni u citatima.
Izbacio sam njezinu sliku iz citata.Hebalo vas citiranje!
Kad si se tetovirao i zasto?Neko treba probiti led. @Branko Lori je bio prvi, a ja cu drugi.
Postani pastir danas jer ti to mozes
![]()
Poza 2
![]()
Cime?Jesam to promasila KDC?![]()
Sta hvali mojim fotkama?Ništa nisi propustila, ko da si je ti fotkala
Brises samo sliku, ne ceo post...Obrisala, i opet bila slika
Pred skoro 30 godina. Slazem zivotnu pricu kroz slike.Kad si se tetovirao i zasto?
Sta je to?
Gotovo, zakačila sve redom i adioBrises samo sliku, ne ceo post..
Gotovo, zakačila sve redom i adio
Glava, ali kako postujem prava korisnika na privatnost onda nistaSta hvali mojim fotkama?![]()
![]()
Ubico lajkovaGotovo, zakačila sve redom i adio
Pitanje je sad?Kako obrisati sebe a ne svoje slike a da je obrisan post na temi koju si sam postavio a da je niko ne cita sem tebe?
Bila je i glava nekoliko puta.Glava, ali kako postujem prava korisnika na privatnost onda nista![]()
Dok nisam dosao na Krstaricu nisam se imao obicaj stavljat. Nije da mi je bed nego cisto tako.Bila je i glava nekoliko puta.Ali tu kasnije zamolim za brisanje.
Forlorn kuka i zali se, jer mu je takav dan.
Plasim se zloupotrebe, iskreno.
Ove dve slike su bile sa teme gde kacimo odecu, tj. sta smo obukle i tu nije bitna glava.
Ne plasim se ljudi sa kojima se ovde druzim, ali realno nikada ne znas ko jos od gostiju to gleda.Dok nisam dosao na Krstaricu nisam se imao obicaj stavljat. Nije da mi je bed nego cisto tako.
Ako se plasis zloupotrebe onda nemoj. Psihicko stanje je bitno. Ovaj put ne trolam![]()
Kakav si nezahvalan a bila i sisa gratis osim noguNišta nisi propustila, ko da si je ti fotkala