- Poruka
- 131.188
Ajde, neću da te teram više da čitaš dobre knjige.Nema sanse
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ajde, neću da te teram više da čitaš dobre knjige.Nema sanse
Ajde prestacu da ti muvam zenu.Krompirko kaci noge!!!
Gubiš razum od kad si video Mikine nogeAjde, neću da te teram više da čitaš dobre knjige.
Šta li bi tek bilo da sam video nešto drugo.Gubiš razum od kad si video Mikine noge![]()
Bio bi normalnijiŠta li bi tek bilo da sam video nešto drugo.
Imala bi Meduza poslaŠta li bi tek bilo da sam video nešto drugo.
A gde je tvoja slika… brisi bebo brisi :/Njena slika je bila nekoliko posta iznad moje, pa se zbog toga secam...
Nego, kladio sam se sa jednim forumasem, da je postavljala slike i ranije, pa da vidim da li plaćam piće ili ne...
Inace, ne interesujem se za udate zene...
Nemam s ledja uslikanu, pa da postavim, jbg...A gde je tvoja slika… brisi bebo brisi :/
Uze mi rec iz usta...Nemam s ledja uslikanu, pa da postavim, jbg...
Od ponoći GMT+1 do sada Bambi okačila, ali to je bilo sa druge teme i iseckano, frederik se okačio ok, on je lep čovek i uvek ispoštuje temu a ne spamuju, to mi nije jasno ali dobro, i posle smo imali izložbu butkica i sirogojno čarape komada jedan. Sve u svemu mršavoUze mi rec iz usta...
Ko se kacio danas?
sirogojno čarape komada jedan
Molim te..... sirogojno je sirogojno..kvalitetOd ponoći GMT+1 do sada Bambi okačila, ali to je bilo sa druge teme i iseckano, frederik se okačio ok, on je lep čovek i uvek ispoštuje temu a ne spamuju, to mi nije jasno ali dobro, i posle smo imali izložbu butkica i sirogojno čarape komada jedan. Sve u svemu mršavo
Čekamo tebe da se okačiš.Uze mi rec iz usta...
Ko se kacio danas?
Danas samo noge!Uze mi rec iz usta...
Ko se kacio danas?
Nista onda...moras ti da izvuces dan..Danas samo noge!
Evo samo da kikice svežemNista onda...moras ti da izvuces dan..
Kaci se
Ja jos visim tamo...Čekamo tebe da se okačiš.
Ne važi se ono od pre, treba nova fotka.Ja jos visim tamo...
Pričaj ti šta hoćeš to je sedmi lajkJanuarske slike nećemo![]()