Memnom
Elita
- Poruka
- 20.286
NisamSve plavuše,bokte

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
NisamSve plavuše,bokte
Opet se jedu limuniЕво још једна од мене.
Pogledajte prilog 1188938
Partibrejkeru!Hvala na pozivu ali nisam ovde za upoznavanje uzivo, pa ne vidim poentu vizuelnog. Sto ne znaci da to osudjujem. Uzivajte u lepoj temi.
Ne znam, nisam video na zalost, znam od pre... Jedna od retkih kojim kratka kosa stoji savrseno.Sinoć se negdje kačila Keva? Jako lijepa žena.
Ima nas i crnih i šartiranih i blajhanh-sedih
Koja kratka onako kovrdžava jedva stane u kadarNe znam, nisam video na zalost, znam od pre... Jedna od retkih kojim kratka kosa stoji savrseno.
Opet kratka zevTo, nju sam zaboravio...
Samo da upozorim muskarce, @Keva je takodje lepa, iako je ponovo odgajila kosu ( ako je, mozda i gresim).
Bio sam.Не,такав ми је осмех.
Кад ћеш се ти качити?![]()
Stvarno? Dokaz. Foto/video.Ovaj Silver svaki put drugacijeg coveka kaci
Kaci se!!!Opet kratka zev
Ako sam ja mogla da stojim u cosku, mozes i ti da se kacis.Bio sam.
Ma na pamet mi ne pada da trazim.Stvarno? Dokaz. Foto/video.
Pff, kad se ti javis za kafu kad si u nsKaci se!!!![]()
Znaci do zime minimum...Pff, kad se ti javis za kafu kad si u ns![]()
Ti si bila u kutu 5 minuta, a ja objesen 24 sataAko sam ja mogla da stojim u cosku, mozes i ti da se kacis.
Ne sjecam se tocno, ali bubam sad pred mjesec, dva.
Ako uklonis sliku, posle nekoliko sati, nikakav si mod...Evo, evo....đe onaj @forlorn da vidi babuPogledajte prilog 1188878
Zabila mu baba....svjećicu u tortu!
A zašto? Samo sam željela da ljudi sa kojima svakodnevno komuniciram znaju sa kim vode razgovor.Ako uklonis sliku, posle nekoliko sati, nikakav si mod...
tako je Mimi , ja @Memnom -a nisam vido nikad , a pročitah nasu njegivih postovaНе,такав ми је осмех.
Кад ћеш се ти качити?![]()
Tammo ima nekih koji su za dozivotnu...ti si nasao mene!Ti si bila u kutu 5 minuta, a ja objesen 24 sata
Ne sjecam se tocno, ali bubam sad pred mjesec, dva.
Nisam videoBio sam.