Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Tako i treba i tako treba svi da razmišljajuA zašto? Samo sam željela da ljudi sa kojima svakodnevno komuniciram znaju sa kim vode razgovor.
Pa gde nestadose lokne?
A zašto? Samo sam željela da ljudi sa kojima svakodnevno komuniciram znaju sa kim vode razgovor.
Kad neko ima dobru kosu može da radi sa njom šta hoće
U kantuPa gde nestadose lokne?
I neka, super ti stoji kratka kosa.U kantu
Ako ćemo iskreno, na slici se vide jos neki kvaliteti, osim kratke kose...U kantu
Na to sam racunala da ce skrenuti paznju sa koseAko ćemo iskreno, na slici se vide jos neki kvaliteti, osim kratke kose...
Dobro je da sam na vreme popio bromazpam hoču videt novu frizuru , hoću sliku na zidu , hoću kroj haljine , hoću .....Ako ćemo iskreno, na slici se vide jos neki kvaliteti, osim kratke kose...
Oko moje čamporaste boje
vidjena za Ultra Supermoda...Skupila ih Zloca za jedan dan, vise nego za mesec dana.
Bravo za najmladjeg moda...
Samo sliku jos da ostavi...![]()
Što se ti brineš za ove što nisu vidjeli? Vidjeće drugi put, nije ovo prvi put da kačim sliku a ni zadnji. Nek traže, poslaću im ako im treba slikaSkupila ih Zloca za jedan dan, vise nego za mesec dana.
Ma ja to samo izmisljam razlog da slika ostane...Što se ti brineš za ove što nisu vidjeli? Vidjeće drugi put, nije ovo prvi put da kačim sliku a ni zadnji. Nek traže, poslaću im ako im treba slika![]()
Pa skini je i kako reče RL kropuj i folderišiSkupila ih Zloca za jedan dan, vise nego za mesec dana.
Tako je sve dozirano da se ne zasiteŠto se ti brineš za ove što nisu vidjeli? Vidjeće drugi put, nije ovo prvi put da kačim sliku a ni zadnji. Nek traže, poslaću im ako im treba slika![]()
Pa onda svi mogu da iskoriste taj argument...Tako je sve dozirano da se ne zasite
Udri im čežnj![]()
![]()
Ma u tandemu sa @Trust no oneSkupila ih Zloca za jedan dan, vise nego za mesec dana.