gost 248950
Buduća legenda
- Poruka
- 31.229
Dobra sa skrivanje bora na celu.Ovo nose žene u krizi srednjih godina![]()
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Dobra sa skrivanje bora na celu.Ovo nose žene u krizi srednjih godina![]()
Što se sad svi uvatili VolvaNe vozi. Zasto?
Da pisem sta vozim?![]()
![]()
Ja? ma daj.Stublic iz mladjih dana![]()
Ponadah se da si se okacioLipi ste ka slika
I ja za tebePonadah se da si se okacio
Posto ste mi vi odbili konpliment, idem tamo gde ce da ga prihvatePonadah se da si se okacio
Кажу да нада не умире последња али мислим да је у овом случају осуђена на смрт пред стрељачким водом, на електричној столици, смртоносном инекцијом, вешањем и декапитулацијом. Али хеј, можда се чудо досађује! : )))Ponadah se da si se okacio
EjbgI ja za tebe
Ko si ti da devojci rusis snove, ish tamoКажу да нада не умире последња али мислим да је у овом случају осуђена на смрт пред стрељачким водом, на електричној столици, смртоносном инекцијом, вешањем и декапитулацијом. Али хеј, можда се чудо досађује! : )))
У праву сте, госпођаKo si ti da devojci rusis snove, ish tamo
Ona se kači samo na pp.I ja za tebe
Kad te ja budem okačio.
Nek je ziva i zdrava samoOna se kači samo na pp.![]()
Picolovac auticŠto se sad svi uvatili Volva, ne može svak vozit Volva od 220 konja, pa ja sam doslovno MAD MAX The Last V-8 Interceptor u njemu po Zadru haha
![]()
Senna...Picolovac autic
To popodne kad je poginuo bila je ujedno i zadnja trka F1 koju sam odgledao.Senna...
Ja nemam riči odakle bi uopće počeja pisati koliko ja volim Ayrtona Sennu, a vidim i ti.
Senna je... hm... ma ... više od riječi; posljednji romantik Formule 1. Pokoj mu duši.
Pretpostavljam da voliš ovaj film; Niki Lauda VS James Hunt, sve istinito, sve sa dušom, ovo je scena... REMEK DJELO:
https://youtu.be/-pItzcHBHt0Senna...
Ja nemam riči odakle bi uopće počeja pisati koliko ja volim Ayrtona Sennu, a vidim i ti.
Senna je... hm... ma ... više od riječi; posljednji romantik Formule 1. Pokoj mu duši.
Pretpostavljam da voliš ovaj film; Niki Lauda VS James Hunt, sve istinito, sve sa dušom, ovo je scena... REMEK DJELO: