RedOne
Ističe se
- Poruka
- 2.091
Lijepo ti je oko..boja.moje oko je na avataru a može da bude čelično sivo na suncu

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Lijepo ti je oko..boja.moje oko je na avataru a može da bude čelično sivo na suncu
meni su ili sive ili plave. Nebo plave kad je vedar danLijepo ti je oko..boja.A i inače nama sa svijetlim očima, zbog vremenskih uvjeta se zna desiti da oči poprime neku drugu boju, ili barem drugu nijansu iste boje. Ja čak i ako obučem nešto zelenkasto, oči mi pozelene.
![]()
Moje su neke divlje. Zafrkavaju me da kad popi.zdim, da mi pocrvene.meni su ili sive ili plave. Nebo plave kad je vedar dan
FrankfurtCooooool, koji je grad na slici?
Ljudi s podvaljkom ne treba da se slikaju odozdole. Samo kažem...![]()
Licim ti nandebelu RijanuZnate kad je Kendal Džener tvitovala nešto poput: ako Rijana na večerašnjem koncertu ne bude pevala ____, ja neću doći
A Rijana odgovorila: pa onda nemoj doći
Kad ces ti da se postavis?Wow, Bokice!Svaka cast.
Kad ćeš ti, sto godina te nisam videla, još od kad mi pao Cloud. Hehehe.Kad ces ti da se postavis?![]()
Nista posebno nisi propustila.Kad ćeš ti, sto godina te nisam videla, još od kad mi pao Cloud. Hehehe.![]()
Ah, ubiće te ta skromnost!Nista posebno nisi propustila.![]()
To mi je vrlina.Ah, ubiće te ta skromnost!![]()
Ma yebe ti se ne yebe ljep vec situiran a posto nisam ni jedno ni drugo zivo mi se yebe za svedebo bio debo osto nikad neUmo da se samofotkau pravu si a ja sam stara raga pa se bas i ne sekiram vise
![]()