gost 124731
Legenda
- Poruka
- 63.526
А остале (дис)пропорције лица? Очекивала сам још пет ствари које ћу морати да гуглам : )))Imaš takozvane Aegyo-sal ispod očiju, što je sveti gral u mojoj oblasti (manekenstvu)
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
А остале (дис)пропорције лица? Очекивала сам још пет ствари које ћу морати да гуглам : )))Imaš takozvane Aegyo-sal ispod očiju, što je sveti gral u mojoj oblasti (manekenstvu)
ne radi se o dedama, već o dva fenomenalna lika )), nego si ti nešto mlad za Mapet Šou? hm? )De nas sa dedama porediš, dobro Senna je tu negde.![]()
A znam, ali morao sam da zezam Sennu.ne radi se o dedama, već o dva fenomenalna lika )), nego si ti nešto mlad za Mapet Šou? hm? )
Ja, tamanne radi se o dedama, već o dva fenomenalna lika )), nego si ti nešto mlad za Mapet Šou? hm? )
postovataА остале (дис)пропорције лица? Очекивала сам још пет ствари које ћу морати да гуглам : )))
Ne ne , meni su nikovi simpa ali neki su vrh , nisam mislio nista negativno .Ништа, сад само још ја фалим. Мислим, мој ник.
Да се комплетирамо, хехе.
Sad će da ti pokaže.Sta sve imas tetovirano?
Ne bih se ja zezala, s obzirom kako je odradila bicepse :samo kazem:Sad će da ti pokaže.
Ne zezam nju, već Troopera, nemoj da mi navlačiš probleme!Ne bih se ja zezala, s obzirom kako je odradila bicepse :samo kazem:
Wow, Bokice!
Popa Đujića, malu moštanicu i sv.SavuSvaka cast
Sta sve imas tetovirano?
Kad ga uvati u kragnu ima vrat da pukne samo takoNe bih se ja zezala, s obzirom kako je odradila bicepse :samo kazem: