Bambi
Elita
- Poruka
- 19.337
Verujem. Ako si vec probala. Meni nekako takva plava skroz ide uz tvoju boju ovoju.Nope. Bila sam.
Unistim kosu. I delujem starijeili tripujem.
A i ovako aam sva bledunjava. Nije za mene

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Verujem. Ako si vec probala. Meni nekako takva plava skroz ide uz tvoju boju ovoju.Nope. Bila sam.
Unistim kosu. I delujem starijeili tripujem.
A i ovako aam sva bledunjava. Nije za mene
Ja ne mogu da se kačim, obrijao sam bradu a ostavio brkove, sam sebe ne mogu da pogledam u ogledalu.meduza sama sebe zacnula jbt nema fotki citavih dan i po
a ostali ?
pa nemojte da me terate da udjem u helanke i osvezavam temu ... ako izludim od Vas odoh na depilaciju pa cete da vidite kako se ogadi forumaska sarma sa dlakama cas posla nije meni tesko![]()
I moj stari je nosio brke. A ja sam se kačio sa njima, iako sam bio smešan sam sebi - poštovanja radi, jer njemu sam nalik!Ja ne mogu da se kačim, obrijao sam bradu a ostavio brkove, sam sebe ne mogu da pogledam u ogledalu.
Al ne kapiram kako to, moj ćale je uvek imao brkove i izgledao OK, nešto između Sadama Huseina i crnogorskog pandura, a ja sa brkovima izgledam ko Fredi Merkjuri
Moram da se obrijem. Sutra ću, danas me mrzi
zašto ti je tako izgužvana i uštirkana zavesa, A GOLUBE, A?
nešto si fazonirao?Smejete se mojim brcima, ubiste mi samopouzdanje
Obrijao sam se sad. Ali ne skroz...
Ne smem ovde da okačim.nešto si fazonirao?
Kako ne skriz? Ostavio si brcice ko Adolf?Smejete se mojim brcima, ubiste mi samopouzdanje
Obrijao sam se sad. Ali ne skroz...